Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 7

• 65 679
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
  • на кого му пука
 Ами това са написали. 33uu

# 601
  • в сърцето на един мъж...
Ти не си виновна Wink Просто се изненадах от обрата на сезона Rolling Eyes

# 602
Доста съм на назад с материала. И не съм много в час. Но стигнах до 7-ми епизод на "Рая" и много ми хареса как се развива действието засега.  Сега ще гледам финала да видим как точно Мъри ще зареже Катрин пред олтара  Simple Smile малко ми е странен тоя дъртия, с тетрадката–забравих му името, много е неприятен, ще ги вкара в беля.
Мис Одри такъв изцъклен поглед вади, че няма накъде. Доста претенциозна стойка.
 Мъри взе да ми става малкоооо по-симпатичен  Simple Smile
Сори, че коментирам назад във времето, но до там съм стигнала.  Simple Smile

# 603
На мен Мъри не успя да ми стане симпатичен, а с Денийз изобщо не мога да ги приема като двойка (визуално).

# 604
аз си ги харесвам много и двамата, но това което обожавам в Мъри е мениджърския подход Crazy много ми допада как се справя със ситуациите

# 605
Визуално са малко странни да. tedy_e  Мъри е страшен бизнесмен, направо има егати търговския нюх  Grinning особено що се отнася за рекламата доста неща могат да се понаучат от него.

# 606
  • Пловдив
Момичета ,моля за малко помощ за "Upstairs Downstairs" , миналата година го гледах, дори се оплаках тук, мислех, че е Абатството, докато към 3-4 серия се светнах, че съм объркала филмите. Но не помня какво гледах. Последната серия беше мисля на Коледа, кралят абдикира и се роди бебе. Това кой сезон е? Мисля, че беше най-долният файл в Замунда, но помня ли преди година почти какво  е било. Sad

# 607
  • Резерват "Северозапад"
Това е 3-ти епизод, води се края на първи сезон Laughing.

# 608
Мис Бингли, не е лошо да не разказваш края на сезона, все пак има момичета, които не са го гледали Peace

Визуално са малко странни да. tedy_e  Мъри е страшен бизнесмен, направо има егати търговския нюх  Grinning особено що се отнася за рекламата доста неща могат да се понаучат от него.

Между другото тръгва сега нов сериал, точно за една от най-големите вериги магазини Mr. Selfridge

# 609
Гея, сериала звучи много добре, а Джеръми Пивън така да го обичам от Антураж Embarassed ще се гледа значи Laughing

# 610
  • Пловдив
Това е 3-ти епизод, води се края на първи сезон Laughing.

Благодаря   bouquet

# 611
Теди, на мен ми хвана окото още от рекламите, ама ще почакам да се посъберат епизоди, така на парче не ми се гледа Embarassed

# 612
а знаеш ли кога ще се излъчи първия епизод, ма щом в имдб не пише едва ли ще се знае от друг източник Rolling Eyes

# 613
О, първия го има вече в арена Mr. Green

# 614
въхлеле running ай чао

тъй изгледах- хубав е сериала, правилно много наподобява Рай, има си ги всички типове герои...ще си го гледам, в myepisodes пише че всяка неделя ще го дават, да видим докога Laughing няма да разказвам много, за да не спойлирам, предполагам ще ви хареса. Аз обаче обожавах Джеръми като Ари Голд в Антураж и сега макар да няма нищо общо- тази нахъсаност на героя му все ме тегли натам Crazy може би трябва малко време да спра да го свързвам Crazy

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 02:41 от tedy_e

Общи условия

Активация на акаунт