Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 7

• 66 366
  • 710
  •   1
Отговори
# 435
  • в сърцето на един мъж...
Някъде бях чела, че Свят без край е продължение на Устоите, само че след някакъв период от време, а ако не се и лъжа, е историята на Джак, но не съм сигурна, че съм виждала резюмето само на немското издание на книгата Embarassed А те тук малко си падат фантазьори м продълженията Confused

# 436
Хей, "Хобит" е на хоризонта, мернах го на екран още завчера.  Ще предизвика истинско торнадо!
Пропуснала бях инфото, че ще е в три части - втората догодина по същото време, третата - нататък. Много ми е доволна физиономията  Grinning.

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 22:01 от Suriyotay

# 437
  • 221B Baker Street
Хей, "Хобит" е на хоризонта, мернах го на екран още завчера.  Ще предизвика истинско торнадо!
Пропуснала бях инфото, че ще е в три части - втората догодина по същото време, третата - нататък. Много ми е доволна физиономията  Grinning.
И аз си чакам реда за него в киното,нямам търпение... Peace

# 438
Ние се отчетохме снощи. Чудесен е, аз просто съм в захлас, но аз съм и много пристрастна..Харесвам как Питър Джаксън работи с този свят и това е.. Няма да ми омръзне.
Само ще кажа, че тая работа с по серия на година е китайско мъчение.  Angry

# 439
  • 221B Baker Street
Ние се отчетохме снощи. Чудесен е, аз просто съм в захлас, но аз съм и много пристрастна..Харесвам как Питър Джаксън работи с този свят и това е.. Няма да ми омръзне.
Само ще кажа, че тая работа с по серия на година е китайско мъчение.  Angry
Съгласна,ама и снимането не е много лесно... Mr. Green

# 440
  • на кого му пука
Някъде бях чела, че Свят без край е продължение на Устоите, само че след някакъв период от време, а ако не се и лъжа, е историята на Джак, но не съм сигурна, че съм виждала резюмето само на немското издание на книгата Embarassed А те тук малко си падат фантазьори м продълженията Confused

Не е точно продължение защото от старите персонажи се  споменава само ,че отец Филип е завещал земи и на женския метох.Иначе действието се развива 150-200години след построяването на катедралата.Няма нито един свързващ персонаж.Може и самостоятелно да се гледа.

# 441
Я да ви споделя, какво намерих http://www.imdb.com/title/tt1186357/
от ТУК
Свалям го в момента, коментар - утре  Grinning

# 442
ох изгледах го Рай Heart Eyes много ми хареса Heart Eyes толкова отпускащо и лежерно сериалче, направо много доволен Flutter сега ако някой знае кога почва втория сезон ще съм безумно благодарна Embarassed

# 443
  • в морето до колене
След една година  Mr. Green - е, айде не цяла, ама не по-рано от септември сигурно.
Имаш време да изгледаш останалия дълъг списък  hahaha

# 444
списъка е мегагигахиперсупердупер дълъг вече Embarassed сега подкарах и 4ти сезон на свръха, ще го съчетавам с Абатството Blush пък дано скоро стигна до някъде Blush пък колко игрални стоят на изчакване, заредила съм се да изкарам цяла зима на топло с филми hahaha

# 445
Я да ви споделя, какво намерих http://www.imdb.com/title/tt1186357/
от ТУК
Свалям го в момента, коментар - утре  Grinning

Аз съм го гледала - хубав е и доста интересна се оказа историята на Лопе де Вега.

# 446
Още се точи, май утре ще го гледам, чела съм това онова и затова толкова му се зарадвах.

# 447
Ами аз бях писала преди време за него в харесвам - имаше го и в замунда. На мен лично ми хареса много, дали е достоверен, обаче не знам Mr. Green
Случайна, възможно е, аз не съм гледала още Свят без край, а и книгите не съм чела. Само видях какво пише тук на резюмето на книгата и споменавам, какво съм чела от интервютата на Кен Форет.

# 448
Теди, кой е "свръха"? Щото и аз искам нещо с четвърти сезон. Момичета, хиляди благодарности- и за Толедо, за Парадайс, страхотни филми. За последния искрено съжалявам, че си го излапах за две вечери и сега се ослушвам жално, жално и се въоръжавам с търпение до догодина.

# 449
Одет, той е съвсем различен жанр, аз се мъча просто да обхвана всичкото изкуство, което се хвали във форума Laughing иначе сега му тече осмия сезон, има да гледам... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт