Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 7

• 65 718
  • 710
  •   1
Отговори
# 510
Да хареса ми, въпреки че още не съм гледала 4 епизод, който явно ще е последен.Под различен имах предвид не че е лош , а не така както биха го направили руснаци/разбираемо/, но  не дразни с това.
Някои от сцените обаче в лечебницата са доста по-директни  от моя вкус...

# 511
Приключих Гран Хотел и Толедо, изгледах и коледното Аби (харесаха ми шотландските къщя и нивя  Heart Eyes Grinning, но нямаше нищо коледно  33uu , за разлика от миналогодичния епизод, пък с тая случица накрая можеха да пуснат епизода по-рано, освен ако сценаристът не е сънувал нЕк'ъв черен шабат и др. подобни  Crazy)

Весело посрещане на фаталката  Wink  Laughing Hug

# 512
Някои от сцените обаче в лечебницата са доста по-директни  от моя вкус...

След "Клъцни/Срежи" няма сцена от лечебница или болница, която да ме смути.

# 513
Не намирате ли, че Ричард Армитидж и Джерард Бътлър ама мнооого си приличат? Е,единият е англичанин, другият шотландец, но според мен имат доста общо в излъчването (и този интересен поглед Simple Smile)
Иначе в Хобита ме изненада ролята на Къмбърбач, хахаха

# 514
  • в сърцето на един мъж...
Не си приличат изобщо - единия е висок, чернокос, с небесно сини очи, а другия е сравнително строен, със зелени очи... Общото може да е само брит акцента Grinning

# 515
  • на кого му пука
Приличат си колкото аз и Клаудия Шифър.

Убийте ме но парченцето от Лабиринт ,което успях да изгледам със субтитри ми навява асоциация със Шифъра на Леонардо.Не знам защо така е качен със слети епизоди и дали изобщо ще има превод до края.Пробвах и с английските от addic7ed,но на моя плейър изобщо не щяха да тръгнат.Ако някой е имал по-голям успех да сподели.Ако не ще чакам нов торент.
Весело посрещане на Новата година!

# 516
  • в сърцето на един мъж...
Имаше някъде обяснение, че са готови субтитрите само на първата част, скоро ще са и на втората, обаче защо така са направени, не знам. Иначе имаше торенти от две серии в арена.

# 517
  • София
Не намирате ли, че Ричард Армитидж и Джерард Бътлър ама мнооого си приличат? Е,единият е англичанин, другият шотландец, но според мен имат доста общо в излъчването (и този интересен поглед Simple Smile)

Shocked

нищо общо нямат, а интересн поглед и приятно излъчване имат всички британски актьори.  Heart Eyes

Весело посрещане момичета!  Hug

# 518
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Никаква прилика, ама никаква, най-малко пък в излъчването- Джери е някак палав, което липсва при Армитидж Heart Eyes

За много години Hug

# 519
  • София
Здравейте и Честита Нова Година!  Hug
Имам един въпрос относно сериала "Абатството Даунтън"  newsm78
Преди малко започнах да гледам първи епизод от 3 сезон. Направи ми впечатление, че има някакво несъответсвие между това как завърши втория сезон и началото на третия, а именно:

Скрит текст:
Втори сезон завърши с погребението на Лавиния, съкрушения Матю, който заяви на Мери, че това е краят и бъдещата сватба на Мери с Ричард. Сега обаче в 1 еп. на 3 сезон  Мери ще се омъжва за Матю, а Ричард изобщо го няма и не се и споменава...   newsm78

Много моля някой да ми каже има ли друг сезон или някакъв междинен епизод, който да съм пропуснала?  Praynig

# 520
  • Пловдив
Коледният епизод след сезон 2 от 2011 година  Peace

# 521
За много години и от мен  Grinning, за стойностни екранизации и прекрасни поводи за коментари!
Аз - изненадващо за самата мен - отложих "Хобит" и се заех с четирите серии за Петъп Велики с Максимилиан Шел. Шапка им свалям за всичкия труд, който са хвърлили. Тия болярски шапки никога не ги бях виждала на филм, чудя се как са ги задържали на главите си. А Максимилиан е страхотен Петър - приликата е видима, играта му ми се видя отлична. Не знаех почти нищо за историята на Петър Велики и се заинтригувах доста. Нищо чудно, че този образ така е завладял хората, че да направят такъв филм. Не знам за Максимилиан, но Петър се оказа по-висок от Слави Трифонов, хвалят визията и страхотните му качества и се оплакват от възпитанието му. Толкова любознателност и естественост... хареса ми как обърна лодката и цопна във водата, втория път със сина си във филма. Оказа се, че сам е работил при построяването на кораб в Холандия, че е бил обикновен матрос... Не се сещам за друг владетел, за когото могат да се кажат такива работи. Нищо чудно, че е вдъхновил и Пушкин  Joy. Ще догледам филма и ще коментирам пак.

# 522
  • София
Коледният епизод след сезон 2 от 2011 година  Peace

Много благодаря!  Hug

# 523
За много години и от мен  Grinning, за стойностни екранизации и прекрасни поводи за коментари!
Аз - изненадващо за самата мен - отложих "Хобит" и се заех с четирите серии за Петъп Велики с Максимилиан Шел. Шапка им свалям за всичкия труд, който са хвърлили. Тия болярски шапки никога не ги бях виждала на филм, чудя се как са ги задържали на главите си. А Максимилиан е страхотен Петър - приликата е видима, играта му ми се видя отлична. Не знаех почти нищо за историята на Петър Велики и се заинтригувах доста. Нищо чудно, че този образ така е завладял хората, че да направят такъв филм. Не знам за Максимилиан, но Петър се оказа по-висок от Слави Трифонов, хвалят визията и страхотните му качества и се оплакват от възпитанието му. Толкова любознателност и естественост... хареса ми как обърна лодката и цопна във водата, втория път със сина си във филма. Оказа се, че сам е работил при построяването на кораб в Холандия, че е бил обикновен матрос... Не се сещам за друг владетел, за когото могат да се кажат такива работи. Нищо чудно, че е вдъхновил и Пушкин  Joy. Ще догледам филма и ще коментирам пак.
Къде го гледаш Петър Велики? Бих го изгледала.

# 524
За много години, момичета! Живи и здрави да сте! Много щастие, късмет и сбъднати мечти ви пожелавам! Много хубави филми да изгледате през тази година!  Hug

Аз продължавам с "Борджиите". Много развратен тоя папа, ей!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт