Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 7

• 65 667
  • 710
  •   1
Отговори
# 615
Точно пък с мнението си за рекламата и търговският нюх на Мъри едва ли съм разказала каквото и да е за края на сезона Simple Smile Цитата, който е приложен е некоректен.

# 616
  • в сърцето на един мъж...
Цитата, който е приложен изобщо не е за спойлера, който си написала, а е връзка към друг сериал. Но щом държиш, ще ти го покажа

Скрит текст:
Сега ще гледам финала да видим как точно Мъри ще зареже Катрин пред олтара

Това смятам си е достатъчно голям спойлер  Peace

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 14:21 от Geia

# 617
  • София
ееее, що още някой не го цитира, та да можем дори и тея дето не сме разбрали какво е станало да разберем! изобщо нямаше да забележа, ако не бяхте оспамили положението.
Спойлерите в скрит текст. точка по въпроса. или предупреждение за кой сериал пишете, та всеки да може да си избере дали да ви прочете.

# 618
Ваня, така устройва ли те? При положение, че половината тема го видя вече... Точно поради тази причина казах, че не е нужно да се разказва края на сезона, само че Каролайн има проблем с точния цитат. Така или иначе аз спойлери не разказвам открито.

# 619
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде стига със заповедния тон, моля. На мен пък спойлери не ми пречат, а и да ми пречеха, не всеки се усеща на момента, склонна съм да простя Simple Smile. Аз също съм спойлирала, и не съм го правела нарочно.

# 620
Тъкмо щях да ви питам за сериала, които хванах в неделя по НВО и много ми хареса, а вие вече сте го коментирали. Та на въпроса - Има ли го някъде "Краят на парада" качен или да си чакам от неделя до неделя да си го гледкам?

Има го в Замунда, но български субтитри има само за първи епизод.

Може ли линк, че нещо не мога да го намеря  newsm78 newsm78

# 621
Странно, преди го имаше, сега са го махнали и от двете места Rolling Eyes

# 622
Хм, свалили са го  newsm78, преди няколко дни беше там. Съжалявам desiniko .

# 623
Краят днес или утре ще го повтарят по НВО пак, първия епизод, в понеделник е следващия...такъв спомен ми остана Embarassed

# 624
  • в морето до колене
Странно, преди го имаше, сега са го махнали и от двете места Rolling Eyes

Предполагам, че не само анатемосаната телевизия bTV, а и други телевизии имат договорки с големите тракери  Wink
Пък може и тракерите сами да се досещат, че е по-добре да не си развалят отношенията с телевизиите...  Thinking

Може и да бъркам, де.

# 625
Може, просто ми станна чудно, но може да е както с Игра на тронове - пускаха ги след излъчването или малко преди това, после ги сваляха и след известно време се появи пак. Вероятно ще излезе пак и може би и със субтитри Peace

# 626
Абе хора дайте някакви суб за Grand Hotel 1 сезон еп 9-там се разбира какво пише и в пнова писмо..или поне на английски  Sad Sad Sad

# 627
Абе хора дайте някакви суб за Grand Hotel 1 сезон еп 9-там се разбира какво пише и в пнова писмо..или поне на английски  Sad Sad Sad
Нямаше субки за 9-ти еп., не знам що, беше оставен непреведен, а е последен еп. от 1-ви сезон и наистина е важен  Peace Аз го гледах с руски дублаж, онлайн.

Ако те устройва

http://seasonvar.ru/serial-4293-Grand_otel.html

# 628
Може, просто ми станна чудно, но може да е както с Игра на тронове - пускаха ги след излъчването или малко преди това, после ги сваляха и след известно време се появи пак. Вероятно ще излезе пак и може би и със субтитри Peace

Факт, сериалите които вървят по ХБО също ги хваща липсата от време на време, както и на тези по Фокс. Което е нормално някак де, искат си аудиторията пред телевизорите.

# 629
Е, какви прошки какво чудо? Не съм го направила нарочно, хайде стига. Исках само да кажа, че конкретният цитат, за който бях обвинена, че издавам нещо е точно този за Мъри, Катрин и финала на сезона, а не другият който е цитиран от Geia и който не разкрива нищо.
Макар и да не съм точно убедена, че съм разкрила кой знае какво.
Исках да се разясня. Поне цитерай правилния коментар, с който наистина обвиняваш в нещо.  Wink
За заповедния тон съм  абсолютно съгласна   Simple Smile
Егати проблема се направи от едно нищо  Laughing   Айде със здраве Stuck Out Tongue лека нощ момичета  Simple Smile
Повече няма да разкривам нищо, обещавам  Wink Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт