Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 18

• 36 578
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • в 1001-та нощ
kopche, благодаря  bouquet
Явно зависи и от конкретните продукти.
Някак имам усещането, че като сложа база - се запечатвам, всичко положено над нея не попива.
Пък ВВ кремовете все пак имат и друга функция, освен оцветяваща newsm78
Затова ми беше любопитно как процедирате и вие. Hug

аз не ползвам база по тази причина, но и кремовете са като крем, нямам нужда от друго под тях  Peace

# 46
  • София
То това е ясно, въпросът е, че към края на деня усещам лицето си като изсмукано, някак си. изсушават кожата и това е факт.

# 47
Само да добавя, че аз съм с  ВВ крем Мейбълин, ползвам го над серум на Биодерма. И ми е добре откъм хидратация. През целия ден Peace
След малко  ще сложа за първи път и база. Прогнозирам недобри разнасяне и попиване на крема Joy

a.l.e.n.a   bouquet

Значи би могло да се сложи база над ББ крем Party

# 48
Момичета, върти ми се в главата да пробвам нещо шантаво със зелено и розово  Crazy Хвърлайте някои идеи, ако ви попаднат  Grinning

# 49
В чуденка с какво да се запиша, за да не е гол запис, да кажа, че има и сайтове, които предлагат малки количества от пигментите на МАС. Аз си купувам редовно и въпреки, че количествата на пръв поглед са миниатюрни - едва 1/4 чаена лъжичка, могат да стигнат за месеци наред, ако не се използват ежедневно.
Всъщност единственият пигмент, който съм си купила в пълен размер, е Ванила. Но пък него го използвам за какво ли не - и за озаряване под веждата, и смесен с ФДТ за хайлайтър, и смесен с червило, и във вътрешния ъгъл на очите или непосредствено в трапчинката над горната устна. А, да, и като сенки  Laughing
Така че бих посъветвала колебаещите се дали да си ги купят, да опитат първо мострените размери.

# 50
  • в 1001-та нощ
Airborne  Blush аз също си ползвам обичайната бяла козметика и около 20 мин след това ББ крема, моите са на скин 79, може би не съм попадала на пресушаващ  newsm78 а и кожата ми е нормална  Peace към суха  Blush

# 51
  • София
Момичета, върти ми се в главата да пробвам нещо шантаво със зелено и розово  Crazy Хвърлайте някои идеи, ако ви попаднат  Grinning
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 15:28 от Elle-même

# 52
  • Бургас
Момичета, върти ми се в главата да пробвам нещо шантаво със зелено и розово  Crazy Хвърлайте някои идеи, ако ви попаднат  Grinning
http://www.vbox7.com/play:094d5a45ad?r=google  доато се гримира не ми хареса,но като дадоха цялото лице ми се видя добре
и товаhttp://woman.---/images/358/17037.html#photo
man.---/images/358/17037.html#photo ,hotnews е на мястото с ---,че ми го дава като спам

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 14:58 от mis_val

# 53
  • София
Така че бих посъветвала колебаещите се дали да си ги купят, да опитат първо мострените азмери.
Би ли дала линк от къде?
Аз съм любопитна да пробвам и аз тази ванилия от пигментите на МАК, като ме заинтригува сега? Макар, че неволно се сдобих с пигмента на Никс-нюда. Дали е същото се питам? Thinking

# 54
# 55
  • София
  bouquet bowuu

# 56

А тези мостри отговарят ли на "истинските"  Rolling Eyes На картинка не ми изглеждат особено малки, а цената е смешна  Thinking Колко излиза доставката?

# 57
  • София
Доставката започва от $6.95, размера на кутийката е като 20-стотинки, висока около 1 - 1.5 см. Принципно и в makeup geek има такива пробички, като там доставката беше малко по-евтина.

# 58
  • В полите на Пирин планина

А тези мостри отговарят ли на "истинските"  Rolling Eyes На картинка не ми изглеждат особено малки, а цената е смешна  Thinking Колко излиза доставката?

То си пише, че на снимките са реалните пигменти, а иначе се отсипват само 5 гр. за мострата " със стерилна шпатула ". Доставката до БГ е 6.95 $.

# 59
Да, после се зачетох, че снимката не е това, което се предлага реално. С тази досавка си заслужава да вземеш по-сериозна бройка  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт