Професионални серии за коса - тема 42

• 48 216
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мерси  bouquet

# 211
  • София
Хм... на лекар не сме ходили...Микробиология не сме правили. Самият факт, че под люспите кожата е спокойна и не е зачервена донякъде ме успокоява... но ще взема да го заведа. ако имате и някаква препоръка за наистина добър дерматолог...

# 212
Филинг, мерси за препоръката. А знаеш ли от къде в София могат да се купят? Енцо не го искам...

Между другото, одеве забравих да споделя, че след като започнах да използвам тонера за скалп на ФК, косата ми започна да пада по-малко и да се омазнява по-бавно, също и самият скалп е по-спокоен. Много съм доволна.  Heart Eyes

# 213
  • в 1001-та нощ
Хм... на лекар не сме ходили...Микробиология не сме правили. Самият факт, че под люспите кожата е спокойна и не е зачервена донякъде ме успокоява... но ще взема да го заведа. ако имате и някаква препоръка за наистина добър дерматолог...

Дерменджиева - Токуда  Peace

# 214
Някоя да е ползвала шампоана за боядисана коса на Матрикс?

# 215
Филинг, мерси за препоръката. А знаеш ли от къде в София могат да се купят? Енцо не го искам...

Салон, дистибутор. Аз ги взимам от ФЮ.

Някоя да е ползвала шампоана за боядисана коса на Матрикс?

Аз съм ползвала.   

# 216
  • София
Протеинова терапия правя на около 2 седмици, предимно Милк шейк.

# 217
Момичета,можете ли да ми препоръчате някакъв спрей за коса финиш,който да ухае силно и по-скоро да парфюмира косата?  Rolling Eyes Blush
А ако има и термозащита ще е супер допълнение.  Peace

# 218
Може ли някой да сравни серията Вела Брилианс със серия Митик Ойл ? И двете са по-силиконови, но коя ще да е по-хубава  newsm78

# 219
  • Бургас / София
http://zlatnaribka.com/eksfolirashta-maska-za-skalp-philip-kings … html#.UI-p20Y7qes отизви за тази маска ? Търся си маска за скалпа, ако някои има впечетления от някоя да сподели . Предварително благодаря   bouquet

# 220
Снощи за пръв път направих 2стъпковия протеин на Афоджи, при това с голям страх да не ми втвърди и заплете твърде много косата...
Преди него сожих бадемово масло със загряване , след него конския пак със загряване, после Хрома Термик и коприната на Чи. Косата ми си остана мека и лесна за разресване, чак се опасявам да не би нещо да НЕ съм направила като хората....макар че хубаво го изпекох.

Явно ще се купуваме за ремонт на накъсванията..... Mr. Green

# 221
  • в 1001-та нощ
с толкова много масла - не е ясно и дали изобщо протеин е влязъл в косъма  Blush

# 222
Добре би било маслената баня да е едно измиване, преди терапията. Т.е. на предишното къпане.   Peace
Нищо, де, нали пък хубавите неща с опити се откриват.   Wink

Може да не си усетила протеина, ако косата е била много добре хидратирана или ако загубата му е била значителна и трябва да се натрупа, докато го почувстваш.   Peace

# 223
http://zlatnaribka.com/eksfolirashta-maska-za-skalp-philip-kings … html#.UI-p20Y7qes отизви за тази маска ? Търся си маска за скалпа, ако някои има впечатления от някоя да сподели . Предварително благодаря   bouquet

Ако не се лъжа, маската е коментирана в последните страници. Прегледай малко назад.   Peace

Момичета,можете ли да ми препоръчате някакъв спрей за коса финиш,който да ухае силно и по-скоро да парфюмира косата?  Rolling Eyes Blush
А ако има и термозащита ще е супер допълнение.  Peace

Аз много харесвам как класическият Еликсир Ултим парфюмира косата ми, но той не е нито спрей, нито има термозащита, за съжаление.

# 224
  • в 1001-та нощ
Добре би било маслената баня да е едно измиване, преди терапията. Т.е. на предишното къпане.   Peace
Нищо, де, нали пък хубавите неща с опити се откриват.   Wink

Може да не си усетила протеина, ако косата е била много добре хидратирана или ако загубата му е била значителна и трябва да се натрупа, докато го почувстваш.   Peace

аз съм на същото мнение, нямах възможност да пиша повече  Peace

Хидратирането - не следва да е еднократен акт, а системно и косата да се чувства добре и витална, тогава протеин и съответно подходящ шампоан, който не промазва косъма, финишите са ОК  Peace но омекотяват, ако търсиш и твърдост и жилавост - не с тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт