Професионални серии за коса - тема 42

• 48 037
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • Атлантис, Галактика Пегас
не суха- подсушена с кърпа , въпрос е че докато я подсушавам с кърпа краища много се заплитат.

# 91
Kordelia, аналогичен случай съм и аз - няма разплитане тая коса, почти от всички шампоани става на топка Close Не мога да ползвам нон- стоп хидратиращи, защото косата ми се пренасища и кльопва. 
Няма оправия - плескам доволни количества маски, масажирам и колкото-толкова, не държа да я разплета под душа, разчитам на финишите после Tired
Косата ми е не е изтощена и е нетретирана - сешоар ползвам от скоро, но и преди беше така..
Направо ми писна.

# 92
Може просто да си направиш тюрбан с кърпата и да постоиш 10-15 мин. Водата си попива и без да правиш нищо. По принцип мокра коса не е хубаво да се подсушава с кърпа с търкащи движения (как го обясних само  Mr. Green ) , както и да се реше с гребен, когато косата е заплетена

# 93
Kordelia, аналогичен случай съм и аз - няма разплитане тая коса, почти от всички шампоани става на топка Close Не мога да ползвам нон- стоп хидратиращи, защото косата ми се пренасища и кльопва. 
Няма оправия - плескам доволни количества маски, масажирам и колкото-толкова, не държа да я разплета под душа, разчитам на финишите после Tired
Косата ми е не е изтощена и е нетретирана - сешоар ползвам от скоро, но и преди беше така..
Направо ми писна.

кои финиши ползваш?

# 94
Може просто да си направиш тюрбан с кърпата и да постоиш 10-15 мин. Водата си попива и без да правиш нищо. По принцип мокра коса не е хубаво да се подсушава с кърпа с търкащи движения (как го обясних само  Mr. Green ) , както и да се реше с гребен, когато косата е заплетена
Ще пробвам да я увивам без да правя нищо..... Мерси

# 95
Airborne на теб косата ти се оплита постоянно или след баня ти е заплетена?

# 96
Всичко популярно го имам в колекцията Laughing
Коприната на Чи, Митик Ойл,  Еликсир Ултим, серум Кристалисте - с тези разплитам.
Иначе ползвам още, в зависимост от това, което целя - дали обем, плътност, фиксация някаква и пр.

Airborne на теб косата ти се оплита постоянно или след баня ти е заплетена?

Оплита ми се след измиването с шампоан.

# 97
Моята коса също се оплита и заплита след шампоан, обикновено слагам маска или балсам и докато съм с тях я сресвам с гребен с широки зъбци. После изплаквам без да я пера много, за да не се оплете пак. Ако не я среша, докато съм с маската на главата, после няма сресване.

# 98
Много е важно и как се мие косата, освен продуктите разбира се .  Дами, които са с коси ,  склонни към заплитане не е хубаво да мият косата, събирайки и мачкайки я на топка в горната част на главата. Сега ще потърся едно клипче на една индийка, която показва как тя мие косата си (която е мн. дълга) , както и съвети какво е хубаво и какво не е по време на миене.

Намерих го http://www.youtube.com/watch?v=bhZA-BT66kg

Скрит текст:
На мен клипчето ми е  малко смешно ....как си мие косата по тениска  Mr. Green  и в същото време е  сериозна . Не и е много забвано хаха...но мисля, че видеото е полезно

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 16:24 от chocolate-girl

# 99
О мерси, много е полезно наистина...  Hug

# 100
  • София
Много е важно и как се мие косата, освен продуктите разбира се .  Дами, които са с коси ,  склонни към заплитане не е хубаво да мият косата, събирайки и мачкайки я на топка в горната част на главата. Сега ще потърся едно клипче на една индийка, която показва как тя мие косата си (която е мн. дълга) , както и съвети какво е хубаво и какво не е по време на миене.

Намерих го http://www.youtube.com/watch?v=bhZA-BT66kg

Скрит текст:
На мен клипчето ми е  малко смешно ....как си мие косата по тениска  Mr. Green  и в същото време е  сериозна . Не и е много забвано хаха...но мисля, че видеото е полезно

На това се казва коса! smile3501 smile3501

# 101
  • Пловдив
Отидох на фестивала в панаира   и то с нагласата да си купя продукти за коса.
Върнах се с портокалово дръвче,палма и синя орхидея/има и изложение за цветя/ Joy

Много хора имаше,не се обръща достатъчно внимание на клиентите
и лично аз не можах нищо да си харесам.
Предпочитам да отида в магазина на Кристиан оф Рома -
там някак си по-лесно се ориентирам.

# 102
Аз никога не реша на мокра коса,по скоро попивам добре и нанасям маската

# 103
Аз пък (почти) не си реша косата   Mr. Green Mr. Green . Имам тангъл тийзър, който ползвам от дъжд на вятър...да не казвам почти хич  Mr. Green (мина ми ентусиазма )
Косата си я сресвам само когато я суша със сешоар с кръглата четка и така до следващото миене. Нямам никакъв проблем със заплитане обаче. ...а и с пръсти разресвам и оформям без проблем.

Да отбележа, че не съм като кошница в главата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Просто като я изправя със сешоар си стои права като праз докато не я измия..демек 2-3 дни. Ако не я изправям може и да е зле положението..незнам   Laughing

# 104
Аз никога не реша мокра коса. Попивам съвсем леко с кърпа и слагам маска. После изплаквам, суша и на почти суха коса разресвам. Мия косата с шампоан само в корените и докато изплаквам дължините сами се мият, не ги търкам. Ама че обяснение направих.

Да кажа за днешната комбинация. Понеже нещо не се спогодих с маската против косопад на Лакме, косата ми винаги беше суха и твърда след нея, днес в маската сложих буквално 2 капки от маслото Макадамия. Всъщност разделих количеството на две-с чиста маска третирах корените, а в частта за дължините сложих олиото. За финиш сложих unique one и коприната на Чи.Резултатът е много добър - мека и подредена коса. Ще си доизползвам маската с удоволствие по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт