Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 37 593
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Вече духа тука в Манхатън. Натрупах провизии. Затвориха университета, но от работа няма новини. Предполагам, че няма да ходим на работа след като няма да има транспорт неопределено време.

Ще ви мисля всичките. Дано няма поразии.

# 166
Kъсмет на тези,които са на пътя на бурята.Бая зловещо изглежда,дано се размине лесно и без много щети..
*
много ми хареса Ема,здрава да е Уинкс.Изобщо бебета взеха да ме разчустват на стари години,но задължително условие е да са в чужди ръце Mr. Green
*
Ева-?

# 167
Ева сега да вземе да роди, баш днес, бебето да се окаже момиченце и да я кръстят Санди  Laughing

И при нас се поусили вятърът. Бобтейлът ми пикае и се вее  Grinning

# 168
Winx, наистина е страхотна Емата, много умивки и слънчево детство й пожелавам.
Ева, ти усетила ли си го това земетресение, че аз от фб от една приятелка в Канада разбах а него?!
Стискам палци на всички в опасните зони да се разминат леко.

# 169
NY Stock Exchange затваря за пръв път от 27 години, а нашата келява фирма все още заявява "all employees should report to work according to their current schedule".  #Cussing out

Училището и детската също са затворени утре.

Стискам палци на всички земеразтресени!

# 170
И аз само да ви пожелая късмет, стискам палци да мине лекично без поразии Hug

# 171
Леко и безпроблемно преминаване на урагана и от мен ...  Hug Макар от другата страна на океана  сме с вас   bouquet

# 172
  • WA, USA
Добро утро от нас. Силен вятър и дъжд цяла вечер и продължава. Очакваме бурята между 7 и 9 вечерта. Започна спиране на тока но успяват да го пуснат обратно засега.
Ще се включа пак по-късно ако имаме ток.

# 173
Руми, и тук е така. Стискам ви палци и ви желая да мине леко!

Хиър, как сте?

# 174
За пръв път се включвам във вашата темичка, но ми е много интересно да ви следя, дай Боже живот и здраве скоро и аз да се присъединя към вашите редички като пълноправен член  Blush

Макар и от другата страна на океана, изпращам ви цялата си позитивна енергия и стискам палци Санди да не остави големи поражения по пътя си!!!  Hug

# 175
 Praynig Praynig Praynig дано мине без много поразии тази Синди Praynig

# 176
Честито.

Оказва се, че центърът на Франкенсторм ще мине точно през нашата губерния... Ще се вихри баш през нощта.

Електрическата компания се обажда на клиентите си, за да ги предупреди, че при тези безпрецедентни условия токът може да спре за седмица, та и повече. На всичкото отгоре, нашият щат изнася ток и броят на хората без електричество в околните щати може да нарасне значително.

П. П. Руми, слушам по радиото, че ако излезеш с колата си в Ег Харбър, полицаите те спират и те карат да се прибереш вкъщи незабавно. Леле, пазете се!

Още нещо интересно, което казаха по NPR: дърветата на това крайбрежие са се приспособили да издържат западни ветрове. Вероятността от пречупени дървета нараства, когато ветровете са източни или североизточни. Точно както е Франкенсторм. Ако нямате мазе, а в близост до къщата има стари дървета, стойте в стаи с източно или югоизточно изложение.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 16:08 от Фея Кръстница

# 177
Фея, къде се намирате? В нашия квартал все още има движение, но вятъра е ужасен.

# 178
  • WA, USA
Обявиха травъл бан снощи в полунощ до второ нареждане. Има вече много наводнени пътища дори около нас макар да сме толкова навътре. Вятърът се усилва. Не е спряло да вали. Очакват нови приливи след няколко часа.
засега очакват да удари фронтално Атлантик сити.

# 179
Руми, дано имате ток и вода, и всичко да мине леко!

При нас Франкенсторм още само се лигави: вали и вее малко.

Изключих радиото, защото само поддържа високо ниво на адреналина ми. Вече така или иначе знам какво трябва да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт