Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 37 592
  • 739
  •   1
Отговори
# 360

Благодаря, Гоуст!

Бубка, напомни ми за времето, когато баба ми, светла й душа, ме взимаше с нея и ми позволяваше да пусна бюлетината. И тогава изборите бяха предрешени - какви шансове имаше ОФ-то пред БКП? Ама толкова ми разбираше главата, че бях страшно горда, задето съм гласувала.

# 361
Агент, Ваньо казваш значи  Laughing

Embarassed Embarassed Embarassed Де е Петьо, де е Ваньо  Embarassed Embarassed Embarassed Извини ме, мило, спала съм!

Гелето гласува с баща си, президентът - с майка си... много рано ще се светнат , че имат право на глас и яка ми душа  Mr. Green

# 362
  • Под сянката на разлистените кактуси
Не гласувах, защото няма смисъл. Няма и да гласувам, докато не почнат да броят популярния вот. Аризона е толкова твърдо републиканска, че ако гласувам за демократите  е кауза пердута ама съвсем, а ако реша да гласувам за републиканците, те и без това не се нуждаят от моето скромно гласче, те бабите и дядовците се строяват да гласуват под строй и с песни още в 5 сабахлян, и без това сън не ги лови...
Наздраве от мене с една хладна маргаритка, днес пак беше 90 градуса, аман вече!

# 363
  • USA
И аз съм в "предрешен" щат, но няма сила да ме убеди да не гласувам.  Mr. Green Струва си дори и само за проповете, които са си важни.

Ван, да ти е живо и здраво хубавото момче!   bouquet

# 364
 Честит празник на Ванхорнов Петьо! Много да е здрав и много да ви радва Tada

Ева я мисля, ако може да се отчете.
Цонна, отивам на разузнаване, по красотата ще те познаем викаш.

# 365
Струва си дори и само за проповете, които са си важни.

Flutter My sentiments precisely!   Flutter

http://www.town.arlington.ma.us/public_documents/ArlingtonMA_Cle … -7-9-11-13-21.pdf

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 04:43 от Agent Provocateur

# 366
Нещата не изглеждат никак добре  Tired Ще се надяваме на хипитата по западните щати Simple Smile
Ванхорн, честит ви домашен празник, да расте здраво и хубаво момченцето ти Simple Smile

# 367
Аз пък нямам право  Confused
Ама това не ми пречи да рефрешвам Google Politics & Elections  Crazy

# 368
  • usa
Нещата не изглеждат никак добре  Tired Ще се надяваме на хипитата по западните щати Simple Smile
Ванхорн, честит ви домашен празник, да расте здраво и хубаво момченцето ти Simple Smile

хипитата ще оправят работата Simple Smile. и при нас гласът ми няма значение на федерално ниво, обаче марихуаната легализираме този път, как да пропусна да гласувам? най- ме радва как са го нарекли - рекриейшанъл юз ъф марихуана! е, как да не гласувам??? особено както ние по опашки не висим за да гласуваме - получаваме си бюлетините в пощенската кутия две-три седмици преди деня, сядаме в събота следобед на барплота с чаша вино и гласуваме за утвърждаваме рекриейшанъл употребата на марихуаната Simple Smile.

# 369
He DID it Wink

Cheers!

Миз, пак сме на един акъл, тц, тц, тц Wink))))))))))))

# 370
  • usa
He DID it Wink

Cheers!

ако вземем един ден и да се напием заедно, цена няма да имаме Simple Smile)))

# 371
He DID it Wink
Cheers!
ако вземем един ден и да се напием заедно, цена няма да имаме Simple Smile)))

При такова единомислие какво друго ни остава да правим Simple Smile)))))))))))))

# 372
Наздраве от уест сайд  newsm44 newsm44 newsm44

# 373
Фиууу честита ни победа Simple Smile
Миз, ти от кой щат си? И ние гласуваме за легализиране и за гей браковете, за първото не се надявам особено, но за второто съм силно стиснала палци Simple Smile

# 374
Честито момичета!
Ван наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт