Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 37 334
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • У дома
Не мога да препоръчам сушилня и пералня.

Момичета, няма меджик пил за отслабване. Аз пречиствам черен дроб, жлъчка, пия Phosfood, пробиотици и др подобни за подобряване флората на стомаха и засега всичко работи по часовник. Но са ми предписани от специалист.
Съвет мога да дам само за chia seeds и hemp seeds. Чиа поемат девет пъти теглото си, ако се накиснат - като се сетя хапвам по 1 ч л и ме държи сита с часове.

# 481
За пералната и сушилнята - твърдо front loader, Miele или Maytag.

Подкпям Атланта за ползата от чията. Добавям чия (2 сл. на ден) към гранолата, заливам обилно с кефир, разбърквам добре и оставям в хладилник за през нощта. На сутринта се засищам за часове само с 3-4 супени лъжици от сместа. Освен, че засища, чията има високо съдържание на протеин и освобождава енергия бавно и методично.

# 482
  • WA, USA
Моите май са Самсунг, срам и позор не знам какви са, ама добра работа вършат - фронт лоудър само да вземаш. като се прибера в къщи ще погледна и ще пиша ако още се интересуваш.
Аз пристигнах в Сан Франциско, пия биричка и се наслаждавам на тишината. Много е странно без постоянна какафония и някой да ме дърпа на някъде. Не знам дали ми харесва или ми е тягостно. Май по-скоро второто. Иначе града ми хареса много от това което видях днес по нощите. Многоо красиво! Май и на мен ми се прииска да се местя на Уест Коуст. Ще видим как ще протече остатъка от прибиваването ми.

# 483
бре дорде разбера каква е връзката м-у опашката на Атл и бръчкитееееееееее
*
per i сушилня от коско,червени Mr. Green ,фрънт лоудер,но аз съм много малко претенциозна,перат си и си сушат,от 5000 програми ползвам една
*
руми,минава тягостното и остава радостното,особено като е за кратко (но не много).Аз така мин.седмица отморих в Майами за 2 дни,хем и работа, и път,но разнообразие и малко тихост добре ми се отразяват. Разкжи повече!
*
вчера Сам се сгромоляса от първата до посл,стълба с главата напред(един от най-големите ми ужаси при дете отглежд.е травма на глава) от бързане да не пропусне кой звьни на вратата, поотупа се и рече "кеъфул он стреърс мама,ай тел ю,кеъфуууууууул"...абе майка да се не ражда човек...
*
и чия,и хемп,и лежане,и търчане в умерени количества,няма меджик булет за нищо..

# 484
Нямам вече колене за търчане  ooooh! бавно, кротко и с бабите...

И аз май съм със Samsung (или май бяха LG?!?!) - уотевър, няма да векувам с тях, фронтлоудъри, пара, екстри, изглаждане на гънки - доволна съм. Американизиран е барабанът - в Европа такъв капацитет не съм виждала. Виж Miele пералня съм ползвала и оплаквания не съм имала, но категорично не ми допада идеята да дам такива пари за пералня. Още се цупя, че ММ си купи нова печка... и от мен глас за 2 отделни уреда, след като ползвах и 2-в-1 месец-два и го продадох.

"Майка да не се ражда човек"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green много точно!
(Крис е бяс!)

Следи го Сам, че само това ти липсва, А.! Как са дечинятя с разделените губернии?

# 485
  • У дома
Сега погледнах моята пералня - Кенмор, фронт лоудър, за десет год нямам оплакване. Сега сигурно има много по-хубави.

Анет, мъжка майка и женска майка са две различни неща. Мая снощи ми се моли да и помогна да не бъде като брат си, когато стане тийн. На приказки лесно...

Руми, приятно изкарване!

Аз съм се замислила за екскурзия до Колорадо. Някой може ли да препоръча място, атракции?

# 486
  • САЩ
Пералнята и сушилнята които ползвам в момента ги наследихме с къщата и съм почти сигурна че са оригиналните т.е. към 30 годишни. Мисля че са производство на Амана. Работят без проблем за сега ама със сигурност нямат и грам икономичност. За първо време стават. После и аз ще ги сменя с червени като на Анет  Mr. Green

# 487
Благодаря отново Simple Smile Не ми се дават $ за нови елетроуреди често. Сменяваме 20+ годишни хот поинт, цвят неопределен, в момента работещи.

С. ми се изтъркаля пред очите по стълбите на Варшавското летище. 2 седмици по- късно на 1/2 ръка разстояние по елеватора в ИКИА. Не можах да мръдна и в двата случая, буквално.

Завиждам сериозно за 2 дена ми тайм без значение от дестинацията. Миналият петък се радвах на цели 3 часа!

# 488
анет, поне на теория е подготвен човека. Лилия последния път като се издрънка по едно много стръмно стълбище, единствения й коментар беше "Видя ли как не си изпуснах зайчето?"  Crazy.

# 489
  • У дома
Дилема - ipod touch, zune HD или Kindle fire за по-малко дете най-вече за слушане на музика. Киндъла е 7 инча, но има и др функции??? В чуденка съм.

Няма ли почивали в Колорадо?

# 490
Ние в Колорадо сме си набелязали Меса Верде, но те ми се струват по-скоро пролетно-лятна екскурзия.

# 491
  • Чикаго / София
анет, поне на теория е подготвен човека. Лилия последния път като се издрънка по едно много стръмно стълбище, единствения й коментар беше "Видя ли как не си изпуснах зайчето?"  Crazy.

Laughing Сладурка! Ох, на мен ми е смешно от страни, ама знам колко сте били изплашени всички.

Ники техника в къщи си даде мнението за Бош. наистина Бош са едни от най-добрите в тази област. Както има една приказка "или Бош или Лош" . По трудоемки са за поправка и частите им са малко по-скъпи, но си заслужават.

Аталанта радвам се, че вече си добре.

# 492
Да са здрави тез глави, че както са тръгнали да ги млатят наляво и надясно...
Калина преди два дни прелетя през входното стълбище и се заби с главата надолу и стърчащи крака между последното стъпало и колелото на количката. Щяхме да получим удар с баща ѝ, докато ѝ чуем гласа. Нищо ѝ няма, само носът и челото одрани.

Пералнята ни е Уърлпуул, сушилнята ни е някъв евтинджос, шест години са като новички. Не си пасват визуално, ма ние не каним никого на оглед в мазето.

Аталанта, радвам се за опашката. Simple Smile

# 493
Дилема - ipod touch, zune HD или Kindle fire за по-малко дете най-вече за слушане на музика. Киндъла е 7 инча, но има и др функции??? В чуденка съм.
спам,с който не помагам хич за дилемата
u дома решението е най-най-най чипо бумбокс-а от таргет (20 кинта ор со) Mr. Green; слушалки в уши у дома на търпя; в автобуса до скул слушат плейауейс книги ако си вземат от библ,ако забравят-без
аз лично нямам ни един от горните артикули,и любимците няма да проимат скоро; слушам радио в колата и радио на тел докато спортувам,инак тишина блаженна..
*
оле Гери..абе каските за ски са много хубаво нещо,особено в мирно време..

# 494
Аталанта и моето мнение е като на Анет. Имаме Киндъл Ф. и смятам, че е  адски неподходящ в ръцете на дете.
Тъй като имам голяма уста и практиката понякога оборва моята категоричност с интререс ще чакам и други мнения по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт