Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 36 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Хиър, ти като диетуваш точно какво остава от теб?

Е хайде сега, изкара ме анорексичка. Аз имам зверски sweet tooth, който трябва да се контролира, когато смогна. Няма как утре да се сдържа да не преям при всичко, което ще има на масата. Много обичам да ям.

За Коледа вече не готвим толкова много. Не ми е толкова празнично вече по Коледа.

# 586
А, не, анорексичка не си. Кльоща, обаче - да.  Laughing

Аз обичам софри и събирания. Обичам и да готвя за компания, стига само никой да не ми се вре из краката по време на процеса. Моят мъж така и не научи простичката истина, че когато готвя и чистя, около мен не е безопасно, и все се жалва колко съм била страшна в такива роли. Той е раснал с американски реклами на ухилени домакини, завалията.

# 587
Ето ви една идея: купих 2  специални готварски скрапбука и тази година мисля да снимам стъпка по стъпка, както и семейството готвещо и да ги напълня с рецепти на традиционни семейни манджи за празниците за дъщеря ми и бъдещата снаха. Злоядата твар е изключително въодушевена от този проджект

Поздравления за идеята!  Peace

# 588
 Весел празник на малки и големи! Приятни срещи и добра хранa  ви пожелавам Grinning утре да разказвате.
Ние ще се събираме у приятели с много храна, времето ни е много хубаво и ще сме на двора.

Агент, дай подробности за салата с цвеклото и нар ни снежинката с бадеми. Сироп от нар слагам много на зелени салати и в марината за месо понякога.

Цонка за чезна, а се кахъря за С. тези дни.
Хитър, да кажеш кое ти хареса немного от вашето не традиционно меню.

# 589
tunata, би ли показала тези книги. Аз си снимам само без да ги слагам в книга (а това ми беше идеята, за да освободя един шкаф изпринтени от инет рецепти).

Весел празник на всички   bouquet

# 590
Той е раснал с американски реклами на ухилени домакини, завалията.

Joy А ти го гониш с метлата?

# 591
  • Чикаго / София
 tunata  много хубава идея. Браво. И аз бих искала да видя по-нататък снимки!

Той е раснал с американски реклами на ухилени домакини, завалията.
Laughing

Аз пък не обичам да готвя по принцип, не обичам и да изкарам цял ден в готвене по празници. Затова и харесвам да се събираме с приятели. Всеки готви по 1 нещо - масата е пълна, компанията е приятна и никой не си е изкарал последните два дни в пазаруване и готвене. Ей на, пуйката е вече почти готова - тя си се пече- ние си спим. Благосклонно бяхме оставени да спим до 10.00 часа.

# 592
Отчетохме Деня с зелена салата със семки и заигравки и супа с фиде Mr. Green Ния е благодарна за президента  "for working hard and making our community better", Стефан"for my mom because she folds my clothes"...колкото повече яде и пазарува народа,толкоз по - ми иде да се кача на върха на планината с един комат хляб(което и сторихме вчера,десет часа бродихме по паркове,чудно)
@@
Скиорите,купувате ли екипировка или рент?а за децата?  А пасове? Сега сметнах че една ОК зима за 1възр и две деца ще излезе малко над 1К ,което вкл уроци в група за тях,пет на брой, пас за сезона за трима ни и рент екипировка за тях..много пара бре джанъм....

# 593

Хитър, да кажеш кое ти хареса немного от вашето не традиционно меню.

Освен манджите, които ние направихме и бяха много добри, ми хареса едно блюдо от сотирани круши, брюкселско зеле с трохи и пикан пай.

# 594
А вие защо гледате в чуждата паничка и в чуждата торбичка, питам аз  Mr. Green

# 595
Анет, скъпо е да. Аз миналата година се бях замислила за зимни спортове, но не ни останаха финанси и реших да го оставя за тази година, то пък забременях.

# 596
  • The QC to be!!!
За ТГ - пресент зелен боб задушен с чесън и Яп. соев сос + брокули; картофена салата с моркови, праз и подправки; пр. домати и хляб от трици... + за 1/2 имаше някакво пушено свиснко. Десерт - козуначени кифли, купени  Blush Време за приготвлиение 30 мин, и то предният ден.  Mr. Green Рапорт даден... Имаше остатъци за днес, а ще има и за утре.  Crazy

# 597
Хиър, ако получиш рецептата за блюдото от сотирани круши, брюкселско зеле с трохи, би ли я споделила. Звучи интересно.

Мис Нели, чак сега видях, че не съм ти пуснала рецептата. Извинявай.
Оригиналът е: http://www.foodnetwork.com/recipes/paula-deen/green-bean-cassero … recipe/index.html
6 сървингс не е, или може би детски.  Whistling 3ма възрастни и едно дете и половина храни обаче.
Моят вариант е:
    1/3 stick butter
    1/2 cup diced onions
    1/2 cup sliced fresh mushrooms
    2 cups sliced green beans (слагам боба цял на шушулки, 1 паунд, не знам колко капс е)
    3 cups chicken broth (варя в домашен зеленчуков бульон, но и вода съм ползвала)
    1 (10 3/4-ounce) can cream of mushroom soup (заменям със сметана, разбита със зеленчуковия бульон, в който е врял боба и риган)
    1 (2.8-ounce) can French-fried onion rings (слагам зелен лук)
    Pinch House Seasoning, recipe follows (това е сол, черен пипер и чесън. Чесънът е баннат у дома.)
    1 cup grated Cheddar (ползвам каквото има, Чедар тъй или иначе не предпочитам)

# 598
  • USA
Анет, ние имаме собствена екипировка от доста години. Много по-изгодно е. В края на сезона има добри разпродажби. За детето не сме купували, но той обикновено е на ски училище и му дават от там, пък и много бързо ги израства. Скъпо е, да. Дори 1к ми се вижда много малко за всичко, което си изредила. Тук само картата за сезона е $600 за един човек. Има смисъл от карта, ако ходите често. Аз миналата година имах за първи път и си скъсах сухожилието и не можах да я "избия" Simple Smile. Като ходиме, гледаме да делим кондо с приятели, защото така спането е по-евтино. Имам приятели, които имат пасове само за нощно каране, защото са доста евтини, но аз не харесвам нощно каране.

Нашият ТГ беше страхотен - много хубави манджи и хора.

# 599
  Много хубав и весел  ТГ изкарахме, толкова весел че обедът прерасна в късна вечеря.   Днес пак сме на гости и пак с много любими хора.

Нищо не мога да кажа за снежните спортове, всичко подобно на сняг ни е много далече.

Агент, рецепта ако може за салатата с цвекло и нар, като ти се отвори време.

Общи условия

Активация на акаунт