И още една сбъдната мечта!

• 2 737
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте дами!
С някои от вас се познаваме, а с други не.
Искам просто да споделя нещо с вас.
Слагам линка към темата в "Проблемно забременяване", където съм описала какво ми се случи.
цък

# 1
  • София
 Grinning, може ли да забрави човек тази усмивка?
Мноооого се радвам за вас. „Да можеш да чакаш, да знаеш да чакаш, да искаш да чакаш – това е любов!“.
Помниш ли социалните как те караха да подскачаш през 2007?
Живи и здрави бъдете!

# 2
Помня, помня....
Сега всичко ми изглежда тооооолкова далечно.....
Бъдете щастливи!

# 3
  • v. turnovo
И аз те помня още преди 4 години! Страхотна новина ! Браво на д-р Димов ! Да са ви живи и здрави и двете момченца,нищо в живота не е случайно ,сигурна съм!   bouquet

# 4
Чудесна новина! Много щастие и здраве на двамата юнаци! Честито пълно семейство!

# 5
Лили, честито!  bouquet

Помня те, разбира се и много се радвам за тебе!Да са ти живи и здрави мъниците!

# 6
Честито, Лилиа  Hug
И аз те помня - осиновихме по едно и също време с теб, а и твоето детенце беше от моя роден град  Hug Изненадите в живота край нямат - аз родих Ники на 40 год., без никакво лечение, без лежане по болници и въпреки всичките ми предишни спонтанни аборти, за които лекарите нямаха обяснение.
Много щастие на цялото ти, голямо вече семейство!

# 7
Помня, помня....
Сега всичко ми изглежда тооооолкова далечно.....
Бъдете щастливи!
Помня те и аз.
Успеваемостта в този форум при равни други условия надвишава тази на "проблемното".
За мен чисто математически това е напълно обяснимо, настройват се финни хармонии, непознати, непроучени. Много се радвам за теб! Помня ти дори заниманията с уроци, ама сега с двама бандита надали скоро ще ти остане време Simple Smile

# 8
  • космополитно
 Лили, чудесна новина за прекрасно развитие при Вас!
Честито!
 Искрено ме зарадва!
Щастливи деца, че ще имат лъчезарна майка и подкрепящо семейство!

Бъдете здрави и щастливи и да се похвалиш след време и с дъщеричка!
 Ако ли пък Бог не е планирал за Вас девойка, синовете ще ти я доведат като снаха! И този ден ще дойде скоро като след миг! Ех, размечтах се!....

Общи условия

Активация на акаунт