Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 783
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Ето ги формичките, извинявам се за кьопавите снимки:

Скрит текст:

Дано не е нещо сериозно с Явката!  Praynig

# 346
Лили, фолмичките са екстра, аз днес ходих до Лидл, но съвсем изключих за тях, да ги търся по щандовете, а и не ми попаднаха на погледа, можа да са ги изкупили монтанските невести hahaha
Дани, и аз имах такъв спомен за Лорис, че ти като ходи на кино и той беше само с температура, та щях да ти пиша ЛС, да питам за продължението, ама каквото-такова.

# 347
Понеже са в кутия и затова може би не си ги видяла. Аз нали специално заради тях ходих, иначе както се бях засилила направо щях да ги подмина.  Blush
Има много хубави играчки за елха, обаче ние си имаме, не че са кой знае какви, но мисля само две - три да взема тая година, да не се усети мъжо, че той ги беше купувал.  Outta Joint

# 348
  • София
Янче, много кофти работа.... - като не знаеш какво му има на Явор... Дано бързо се разбере и мине. А може пък случайно да са зъби, а....?
Лили, формичките са супер! Както и снимките! Тези горе, къдравите формички дали са криле? Наистина малко се зачудва човек, но пък е повод за размисъл.... Laughing
И аз си мисля вече за Коледа и само чакам да мине рождения ден на Дария, за да украсим и ние! Сега сме на вълна Дария и гледам да не отклоня светлината на прожектора от нея! Wink Но за коледните подаръци... незнам още... Много сме зле с парите сега, а и моите здравословни занимания гълтат и те пари, и направо незнам как ще празнуваме. Даже си мисля да предупредя всички, че няма да правим подаръци, така че и те да не ни правят тази Коледа. Ако толкова държат, да е само за децата. При нас има традиция да се събираме на 25ти на коледен обяд при майка ми (роднините) и разменяме подаръци. Та това ме хвърля в паника тази година.... Confused
Извинете за споделянето, но ми е лицемерно да премълча - особено, след като съм голям фен на Коледа и със сигурност ще коментирам всякакви ваши коледни идеи и занимания! Wink

# 349
Добро утро!
Да ви "сервирам" кафето първо, после ще разказвам...

Тихичко ще споделя, че Явор не е вдигал температура от вчера следобяд, когато я свали и бързо. Пу пу пу...
Аги, скъпа, и аз се ужасявам, като си помисля за Коледа и подаръците, които се чувствам длъжна да купя. То, не че само съм длъжна, аз се радвам, че мога да зарадвам дечицата, на които ще купя. А те са племенници - 4 наброй, един кръщелник и двете мои слънца. Както и да го мисля, ще настъпи финансов крах. А и мъжа ми мисли преди Коледа да отиде да му свалят винта, и там около 500 лв ще хвръкнат. Хайде за операцията сме заделили, има и малко отгоре, ама то се не знае да не му искат повече... Та, колкото и да го обичам този празник, защото е семеен, тази година ще се стискаме доста...

# 350
Браво ня Явчо!  Hug

При нас, може да ви прозвучи тъпо, но няма коледни подаръци, само за дечицата.
И без това не сме цъфнали и вързали, та никой не очаква от другия подаръци. Нека има за децата и да сме здрави пък другото ще се нареди все някога.

# 351
Здравейте мами,

Първо да кажа - да са здрави всички дечица, че ми писна от сополи и кашлици.

Днес Светулко има ден гратис от яслата и след малко мама ще бЕга на зъболекар. Стискайте палци да се върна жива  Simple Smile.

За мозайката - Светли сам си я избра, ама само пресипва частите от една кутийка в друга.

Коледна украса - дано успея днес да замия прозорците и мисля да сложа апликации - на единия Дядо Мраз, а на другия - звездички.

Иначе все още съм на работа. Оная се е изпокарала с всички, даже и с най-приближения си човек във фирмата. Вчера сериозно мислех да й тегля една, ама се размина.

Подаръци - аз си накупувах каквото ми трябва. Не знам дали помните, когато оревах форума, че свеки върна едни обеци на Ейвън (ММ тогава ми купи от английския Ейвън аналога). Е сега си купих оригиналите от Сваровски и това ще ми е подаръка май.

Хайде стига съм оф-топик - писала.

Песл, и при нас се стъмва в 4.30, но на мен това не ми пречи, понеже Светли си ляга по-рано сега.

# 352
Лили, много са хубави формичките Wink Казах на баща ми за тях, та дано да се сети да отиде и ако има още ще ми купи. Че трябва меденки да правя и тази година съм решила да направя едни руски пряники, че ММ много ги обича Wink

Имам си ботуши newsm44 Вече може да вали сняг Laughing

# 353
Тези пряники май ги гледах в Сладко и солено, много добре изглеждаха, но мен не ме бива особено в тези пипкавите нещица.  Blush

Със здраве да си носиш ботушките!  Wink

# 354
Ама те не са пипкави, леснички са Laughing

# 355
Абе за мен и това е пипкаво, представи си колко съм зле!  Tired
Иначе вкуснички ли стават, да подкарам майка ми да се потруди някой път?  Mr. Green

# 356
На мен лично много ми харесват, но майка ми и баща ми не ги харесаха. Свекито беше донесла оригинални от Русия, ама аз си мисля че ще ги направя по-хубави Laughing Иначе ако обичаш канела, карамфил, джинджифил и т.н. аромати - ще ти харесат  Wink

# 357
 Hug
Гледам заглавието и викам ще изкараме до пролетта  Laughing
Ама да си призная без бой напоследък ви изпуснах края. На моменти ме хваща някаква апатия и ни ми се чете, ни ми се пише. А пък онова тръшкащото се как ми пили нервите не е истина  Twisted Evil
И той 2 дена поддържа някаква Т, вади някакви зъби, кашля от врем на време...направо ми писна да се редуват болни с брат си  ooooh!Мрън! Grinning
По Коледа и НГ ще бъдем в Русе.Даже седмица предварително и по този повод не ми се украсява вкъщи, но ще сложа малката елхичка де, да се радват децата. Всяка година казвам на ММ подаръци само за децата...той като ги подкара всички... Crossing Arms Хайде че много мрънкащ пост стана  Blush
 Hug

# 358
Ха добрийден и от мен   bouquet как ще караме до пролетта Мимка, е сега сме я изщрапали таз тема  Wink Всички болни да се оправят, че идват празници, никакви болежки за Коледа и Нова година не се разрешават  Peace Вчера нали месихме курабии с дребния, беше голяма забава ви казвам с туй тесто, само яйцата отначало едвам оцеляха, всички бяха ударени едно по едно У масата  hahaha  Довечера сме канени у нашите на цър-пър  Wink Айде, няма нищо интересно друго/не че това беше супер ценна информация за вас де  Whistling Mr. Green/, отивам да простирам, до скоро  Sunglasses

# 359
Всичко е ценно, щом се споделя. Нали затова е форума - за дребните ни ежедневни проблеми, случки, събития. Не съм вярвала, че ще участвам в нещо такова, но сега ми е хубаво, че го правя. Малко лигаво излезе, ама...  bouquet
Малкия е приспан, така де, той отцепи за минута, след като ме изкара от нерви и получи възпитателно плясване по и около памперса. Понякога не издържам и прибягвам и до тези методи на възпитание...
Идва уикенда, а мен ми супер гадно, нямам желание за нищо. Пълна къща без каквито и да е планове за някакво разнообразие... Ще има готвене, пране, чистене ...
Абе нещо ми изчезна настроението, махам се да не ви повлияя.

Общи условия

Активация на акаунт