Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 654
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Я и аз да се пробвам за 50-та страница  Mr. Green

Ха! Успях Simple Smile

Ние сме при свеки и вече се чувствам като угоено прасенце  Embarassed ама така е, като ми готвят и ми гледат детето, какво друго ми остава, освен да мисля за ядене.

Сашето рязко и изведнъж спря да ме слуша. Сега почвам да ви разбирам като се оплаквате, та май ще си препрочитам книгите за възпитание  Laughing

# 736
И на мен ТЛС ми е фаворит, като заспи ММ си го гледам - любимо предаване - не знаех, че съм бременна  Laughing

И аз все го гледам и се чудя възможно ли е?!  newsm78 Снощната беше отслабнала и беше станала 43 кила!  Thinking

# 737
Добро  утро!!! Звездите ми вещаят че днес няма да е края на света   Joy

Само да вметна че Ради току що си отваря очичките  Crazy , днес ще е весело ....

# 738
Добър ден!
Да взема и аз да го зяпам тоя канал  newsm78 Една приятелка разбра, че е бременна в 5 месец  Sunglasses Никакви признаци, цветна. Те се ядосваха междувременно, че не им се получава  Joy Та в средата на 5 месец започна леко да и се гади от миризмата на кафе и с плаха надежда отиде на лекар  Mr. Green
Ади, отворихме ти работа за свършека  Laughing

# 739
Заглавие:
"Краят на света отмина, февруарчето си чака Новата година" Laughing

# 740
Заглавие:

newsm10

# 741
Заглавие:

Ааааа не е сигурно още, че е отминал, не бързайте ...  Mr. Green

# 742
Добре, де след 13:11 ще пускаме новата тема Joy

# 743
# 744
при вас снежко фучи и вее, а при нас е пролет  Simple Smile

2 седмици Светли е ваканция, яслата не работи, много е доволен, ама ще се гледат с тати му, че мама му ще поработва

хайде, наближава ли.....
да си сипем по една чаша вино ....

# 745
  • Русе/Germany
Да драсна и аз че да не остана капо без да съм писала преди края на света хахахах има още 6 мин. така че.си чакаме новата тема хахаххаа
При нас нищо ново. Сложих всички играчки вчера в едната детска и само дам ще се играе хахах вярвате ли ми Simple Smile
С ММ ще.ходим да купуваме детски килим, от тия с пътищата дето са че да има нещо да не му е студ но гъзеца. И тапети ще слагаме, но като гледам ММ колко му се лепят не знам кога ще стане.
Ние направихме менюто за Бъдни вечер и за Коледа. Трябва само да отидем да пазаруваме  че после и да го готвим това нещо Simple Smile
Снощи ходихме на пицария. Предния път Боби беше много послушен но снощи беше ужас. Ама той цял ден беше крив.
Хайде стана време Simple Smile

# 746
В 13:11 ли беше края? Ееееееее  #Cussing out пак съм го изпуснала  hahaha
Утре в 13:31 ми тръгва автобуса за Варна.  Sunglasses

# 747
живи ли сте всички, я на отчет  Peace Mr. Green

# 748
хайде новата тема моля.......

# 749
Ехооо, добро утро

Общи условия

Активация на акаунт