Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 12

• 58 626
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
И в Пловдив не са по-пъргави ! Mr. Green

# 526
  • София
Здравейте,кога пак ще се приемат документи и дали мога да изкарам шоф.курс по тази програма?благодаря ви предварително за отговорите:)

# 527
Здравейте,кога пак ще се приемат документи и дали мога да изкарам шоф.курс по тази програма?благодаря ви предварително за отговорите:)

Повече няма да има прием на документи, това беше за последно.

# 528
И никой от Русе не се е похвалил  Confused

# 529
Не са ми звъняли, отидох на място. На таблото има изнесени списъци с одобрени и неодобрени кандидати. Бяха стигнали някъде до 36хх.  Peace
Благодаря ти! Значи аз ще проверя след седмица-две, моя номер е 41хх. Надявам се дотогава да има резултати.

# 530
Във Варна в момента раздават уведомления и ваучери на кандидатствали от предния прием на документи.

# 531
Здравейте,
И аз ще чакам някой от Русе да се похвали Simple Smile
Дано да започнат скоро да се обаждат от бюрото по труда.

# 532
На мен в БТ Младост - София ми казаха да отида да проверя на място. Щяло да има списъци. Като ориентировъчни дати - декември, преди празниците  Peace Подадох на 16-ти, рано сутринта.

# 533
На мен в БТ Младост - София ми казаха да отида да проверя на място. Щяло да има списъци. Като ориентировъчни дати - декември, преди празниците  Peace Подадох на 16-ти, рано сутринта.

Същото при мен, и аз подадох тогава, но не ми е на толкова удобно място, та ако някой види списъци в Младост, да казва! Simple Smile

# 534
На мен в БТ Младост - София ми казаха да отида да проверя на място. Щяло да има списъци. Като ориентировъчни дати - декември, преди празниците  Peace Подадох на 16-ти, рано сутринта.

Същото при мен, и аз подадох тогава, но не ми е на толкова удобно място, та ако някой види списъци в Младост, да казва! Simple Smile

На мен ми е близо, но е още рано. Ще отида, само чакам да стане поне декември, току виж ни изненадат  Laughing Ще споделя какво е положението.

# 535
Има ли някои от Кюстендил, да сподели, моля.

Да попитам, ако съм одобрена, но не си намеря доставчик, какво правим, губи ли ваучера или мога да си сменя професионалното?

# 536
За s_sugareva -

Трудно е, може и да не успееш, но от бюрото по труда трябва да получиш информация какви точно са стъпките, които трябва да се направят.

мисля че ще трябва да намериш бележки от 3-4 учебни центъра, които предлагат обучение по твоя курс, които да напишат - че не могат да ти предложат обучение съгласно твоите конкретни изисквания или нещо от този род. Това, за да не си изгубиш правото на ваучер, по ПО или КК - по принцип.
а за да си смениш ваучера с друг - не знам каква е процедурата и има ли възможност.

Но, все пак - лично мнение. Питай в бюрото по труда.

за какъв курс си подала

# 537
Моля ,някой изкарал курс в Кабината/по възможност немски/ да ми даде тел. на лични а се чуем- имам въпроси относно обучението.
Стандартните отговори в писмените инструкции и на служителите не ме удовлетворяват.

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 09:51 от bgroza

# 538
Да се похваля - току що ми се обадиха от БТ Марица - Пловдив, че съм одобрена и за двата курса. Номерата ми са х43х, подадох на 23.10.2012г. Само че ще си чакам дистанционните курсове  Crossing Arms

# 539
Да се похваля - току що ми се обадиха от БТ Марица - Пловдив, че съм одобрена и за двата курса. Номерата ми са х43х, подадох на 23.10.2012г. Само че ще си чакам дистанционните курсове  Crossing Arms

Колко време може да се чака за дистанционни курсове ?

Общи условия

Активация на акаунт