Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да нарежете блат за торта и как да го сиропирате?
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
С кои видове захарно покритие е най-лесно да се работи и кое да избера?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да нарежете блат за торта и как да го сиропирате?
-
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
-
С кои видове захарно покритие е най-лесно да се работи и кое да избера?
-
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
-
С какво се залепват елементите на фигурите и с какво се залепват самите фигури към тортата?

.Да ти кажа ,че плагиатствах от твоят Ну погоди.Ще го снимам днес и ще ти покажа .Има да се смееш.Мнго изтънчено работиш и това ме кара да ти кажа едно огромно БРАВО.
Разрезът ти е убийствно апетитен. Аз не правя вити торти защото ми се струва, че по-малко крем събират, а ти ей на каква вкусотия си запретнала 

Не е нещо особено, защото имах само три часа за направата и, но той много си я хареса тази сутрин.
Винаги съм си мислела че тоя изрод е кашкавал на дупки. Оня ден, синът ми с безобразно пренебрежителен поглед ми казва: "Абе, мамо, как може да се излагащ така!!! Това е гъба, не е кашкавал. Не знаеш ли какво е СПОНДЖ????"...... Като се замислих, знам, ама що пък трябва да се сетя и да правя асоциации.

Да са живи и здрави и много щастливи!
.
Тортите ти , както винаги са безупречни