2880лв накуп за майки-студентки - 9

• 55 443
  • 778
  •   1
Отговори
# 660
  • планетата Земя
Здравейте! Ако съм завършила семестриално,но все още не съм взела държавния си изпит ще мога ли да се възползвам от помощта?

Ние не можем да ти отговорим.Зависи дали ще ти дадат уверение,че си редовен студент.Попитай

# 661
  • в сърцата на децата <3
Здравейте  Hug Подадох най-после документите, приеха ми ги, дори бяха много мили. Но не ми казаха как ще разбера кога ще си взема парите, служителката ми каза само "Няма от какво да се притеснявате, документите са пълен комплект, редовни са, ще ви одобрят. Елате след средата на април да си вземете акта за раждане на детето" Но къде се проверява дали си одобрен и кога ще преведат заветните пари?

# 662
  • Sunshine state
Здравейте  Hug Подадох най-после документите, приеха ми ги, дори бяха много мили. Но не ми казаха как ще разбера кога ще си взема парите, служителката ми каза само "Няма от какво да се притеснявате, документите са пълен комплект, редовни са, ще ви одобрят. Елате след средата на април да си вземете акта за раждане на детето" Но къде се проверява дали си одобрен и кога ще преведат заветните пари?
След 20-ти Март би трябвало да ти ги преведат с детските по сметката,която си им дала.Аз лично не съм проверявала дали съм одобрена,но може да звъннеш или да отидеш на място след 2 седмици. Peace Защо акта на раждане ще ти го държат толкова време?

# 663
  • в сърцата на децата <3
Защото казаха, че до края на март трябва да имам парите, а две седмици по-късно ще са сложили печат на акта и ще мога да си го взема. То така или иначе ще си го взема през май, че разходка на 250 километра само за това - тежичък идва пътя за малката мишка. Пък и нали е там, няма да избяга. По-добре така, отколкото да ми сложат печата веднага и да не съм взела парите!

# 664
  • Sunshine state
Няма къде да иде,да.  Simple Smile Ще чакаме скоро да се похвалиш. Peace

# 665
  • София
всъщност те прибират акта за раждане, така ли?
за какво им е?

# 666
  • Sunshine state
всъщност те прибират акта за раждане, така ли?
за какво им е?

1 за сверка и 2 за да напишат отзад,че си взел еднократната помощ за дете.Слагат и печат. Peace

# 667
  • София
то това става за минути, чудех се защо го задържат  Rolling Eyes
може да ми потрябва за други работи, пък и в списъка с документи пише копие от него, затова се зачудих.

# 668
  • UK
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/universitet_t/fakulteti/fi … agist_rska_stepen

Инфо за магистратури с летен прием, това е само в един от факултетите  Wink

Здравейте  Hug Подадох най-после документите, приеха ми ги, дори бяха много мили. Но не ми казаха как ще разбера кога ще си взема парите, служителката ми каза само "Няма от какво да се притеснявате, документите са пълен комплект, редовни са, ще ви одобрят. Елате след средата на април да си вземете акта за раждане на детето" Но къде се проверява дали си одобрен и кога ще преведат заветните пари?

Това е официален документ и нямат право да го задържат! В случай, че им е необходим, следва да се изисква да се предостави копие на същият. Отметката става за секунди и винаги може да бъде изгубен в тези институции!

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 01:33 от kokona20

# 669
  • Sunshine state
Не сте прави.В нашето  социално има разпечатано и залепено съобщение,че от 2011г.,ако не се лъжа,имат право да задържат акта за раждане 2 седмици там.Мисля,че толкова беше срокът.

# 670

Това ако не се лъжа е за 2010год.  Rolling Eyes

# 671
  • планетата Земя

Това е официален документ и нямат право да го задържат!

Имат право.Правят го и за еднократната помощ за раждане на дете.Копие не им върши работа

# 672
  • UK

Имат право.Правят го и за еднократната помощ за раждане на дете.Копие не им върши работа

Ми това е безумно, всяко едно копие заверено за вярност с оригинала има същата ст-ст, като самия него! Peace
То е ясно, че го правят, мисълта ми беше, че липсва законовото основание за това Crazy

# 673
  • Sunshine state

Ми това е безумно, всяко едно копие заверено за вярност с оригинала има същата ст-ст, като самия него! Peace
То е ясно, че го правят, мисълта ми беше, че липсва законовото основание за това Crazy

Има такъв закон,макар и в противовес на друг,който както казах беше разпечатан из нашето социално.Редно или не,това е положението.Копие не върши работа,защото вече пишат и подпечатват за взетата еднократна помощ на гърба на актовете.

# 674
  • Някъде там край морето
Аз сега се замислих и проверих - на мен са ми го подпечатали само за еднократната помощ от 250лв. За "големите пари" нищо нямам. При вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт