Комбинирате ли различни цветове бельо?

• 4 394
  • 33
  •   1
Отговори
Случва ли ви се да слагате черен сутиен на бели гащи? На мен да. newsm78
Как се комбинирате най-често. Винаги ли си купувате комплекти бельо и се носите в един цвят?
Слагате ли си по-така бельо за интимните моменти или каквото дойде, пък и натурално най-добре...

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 15:13 от bubanka

# 1
Точно тази комбинация не ми се е случвала, защото бели гащи нямам. Сутиените ми са черни, мнооого рядко някой друг цвят, без бял. Прашките ми са черни, тъмно сини/зелени/лилави общо взето биещи и те на черно, та нямам грижи. Бяло бельо не понасям и не нося.

# 2
Почти всичко ми е черно. С много малко изключение от розово и синьо, но те пък са окомплетовани. Та не, не ми се случва, не бих и допуснала.

# 3
Да случвало ми се е понякога. Иначе се старая бельото да е в еднакъв цвят. За интимните моменти особено с нов партньор винаги се старая.

# 4
  • Варна
Не съм се замисляла да комбинирам сутиена и гащите си. Embarassed Mr. Green
Цвета и вида на сутиена избирам според блузите с които съм облечена, а бикините както дойде.  Blush

# 5
Ех, тези модератори как културно ми преименуваха темата  Laughing
Аз имам много бяло бельо, чак в излишък. Сутрин обикновено излизам в последния момент и слагам каквото ми дойде. Понякога се притеснявам да не ми се подадат белите гащи под панталона, като съм с нещо под което прозира черния цвят на сутиена. Много съм недисциплинирана в това отношение и все си казвам, че трябва да спра...което разбира се никога не се случва. Само вечер се преобувам в подходящи тонове. Да не се излагам пред скъпия.
Защо залагате на черно. Щото не се цапа ли?  Laughing

# 6
Цитат
Защо залагате на черно. Щото не се цапа ли?
Мммм, не  Wink

# 7
  • на брега на морето
Защо залагате на черно.

Черно или червено за мен е много секси. Телесен цвят ми звучи чистоплътно и нежно.

# 8
  • София
Точно тази комбинация не ми се е случвала, защото бели гащи нямам. Сутиените ми са черни, мнооого рядко някой друг цвят, без бял. Прашките ми са черни, тъмно сини/зелени/лилави общо взето биещи и те на черно, та нямам грижи. Бяло бельо не понасям и не нося.
Направо се облещих - това са мои реплики, пък не съм ги писала аз  Mr. Green Благодаря, pandora, че писа и вместо мен  Hug

Защо залагате на черно. Щото не се цапа ли?  Laughing
Що, при теб не се ли цапа черното?
Въпрос на предпочитания е при мен. Не обичам бяло.

# 9
Какво мислите за подобен тип бельо, ориенталско е малко. Изкупих всички модели на тази фирма преди години, сега залагам на изчистеното.
http://www.prikachi.com/images/450/5418450D.jpg
http://www.prikachi.com/images/455/5418455j.jpg

# 10
чета аз ШАРЕНИ ЛИ СТЕ ОТДОЛУ и си викам - мале, трябва да видя за какво иде реч  Joy
Добре, че сте сменили името, авторке  Joy

Шарена съм иначе, зависи. Не купувам само комплекти. Често съм с черна блуза - черен сутиен и светъл панталон - светли прашки и подобни...

# 11
Лейди, в последно време "раждаш" уникални теми.Евала! Joy Joy

По темата-шарена съм. hahaha

# 12
Много интересно как я виждате като Шарени ли сте отдолу. Това беше оригиналното заглавие, ама модераторите сложиха по-културно.  newsm78

# 13
Боже... слагам каквото хвана Laughing
Може би сутрин избирам по-внимателно сутиена, ако блузата го налага. Но гащи... и с Мики Маус да са, какво? newsm78 Никой няма да ми го инспектира в офиса, камо ли да регистрира дали е окомплектовано. А вечер се прибирам и така или иначе взимам душ и го свалям Laughing ... като, дааа, може малко повече да се постарая за любимия, но колко ли забелязва пък той -- бива свалено скорострелно (предполагам и при вас?) Embarassed  Twisted Evil

За мен със сигурност е странно в ежедневието да нося фини и внимателно подбрани комплектчета. Слагам каквото ми е удобно, дори в повечето случаи пропускам сутиена. newsm78 Разбира се, ако имах само скъпарски дантели, положението щеше да е друго.  Wink

И не ми се подават презрамки, панделки и ивички прашки отникъде -- просто не се обличам така.

# 14
Сутиените са ми бели, черни или бежови.
Гащите - жълти, светлосини, тъмносини, черни ...
Сутиена комбинирам с блузата ако е прозрачна.

Общи условия

Активация на акаунт