)) Човекът знае как да се потапя надълбоко... обучен е и как безопасно да се върне после на повърхността... надявам се - добре обучен!
)) Защото като егоист-зрител искам да продължа да му се радвам на превъплъщенията.
))
Ако е, много истински изглежда - дори с нефокусирана горна част на снимката...
)) Зяпам фотото - да разбера колаж ли е, ама ми изглежда доста истинско... снимката не е перфектна и наложена върху стр. на вестника, липсва добър фокус в горната част на стр.... Зверя се и се чудя... я да опитам да прочета текста около снимката... 
( На едно място с главни букви разчитам написано EON... точно над големите цифри 20 000... отивам да търся днешния брой на Ню Йорк таймс в интернет!
)))))
))
)) Човекът знае как да се потапя надълбоко... обучен е и как безопасно да се върне после на повърхността... надявам се - добре обучен!
)) Защото като егоист-зрител искам да продължа да му се радвам на превъплъщенията.
))
Ако е, много истински изглежда - дори с нефокусирана горна част на снимката...
)) Е, аз като Тома неверни, разлистих стр. на днешния вестник и др. вестници... колаж е! Ама мнооооооого пипнат!
))
А заради думата таймс и ЮЕС клуба се насочих към Ню Йорк таймс... ега ти детективската работа!
))
)) Точно там му е мястото на нашето момче - до Джони Деп, Мел Гибсън, Джерард Бътлър!... Впрочем, Бътлър също не е американец, ама и той проби в Щатите.
))
)) Точно там му е мястото на нашето момче - до Джони Деп, Мел Гибсън, Джерард Бътлър!... Впрочем, Бътлър също не е американец, ама и той проби в Щатите.
))
))
Надявам се, че не се сърдиш!
Грешката е неволна - смесила съм в съзнанието кой колаж в кой клип съм видяла - нали ги гледах един след друг... Тъй или инак - идеята е супер - така искам да видя подредено на лавиците на пресата лицето на Енгин!
Препоръчани теми