Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 566
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
 Joy В някакъв албум във фейсбук някаква дама се е заиграла да преосветява страстните сцени от АБО-12... Simple Smile)

Добре си е свършила работата. Simple Smile

# 211
Марица, това е последната му жена от БЧ, той там милия, все не случваше, не беше много зрял като поведение.  Simple Smile

Страничката ни става много джиджанка! Дано повече фенове я видят!

Че той колко жени има там? Simple Smile)) Аз съм още на 20-а серия - даже не се е сгодил. Simple Smile))

Значи дамата е актриса. Мисля, че просто си допадат - такова излъчване има от снимките... кастингови ли са, не знам, но има много настроение в тях.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 20:35 от marytza

# 212
Да вземе да ги прати на журналиста тези снимки, който намеква за ориентацията на Енгин.  Simple Smile Simple Smile

# 213
Да вземе да ги прати на журналиста тези снимки, който намеква за ориентацията на Енгин.  Simple Smile Simple Smile

Той не знам за какво намеква, ама бая е натвърднал на простотията си. Simple Smile Халал да му е участието в електронното издание - Господ го е наказал вече с липса на ум. Simple Smile

Има и още дамата... на една от тях Булута като хищна птица е надвиснал над Бахарката, ама реших, че ще дойдат в повече да ги поствам и тях. Пък може и в скрит файл... що не? Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 21:06 от marytza

# 214
  • Разград

# 215

Ето така Енгин предразполага партньорките си, вицте как удобно се е надвесила Бахарката над него.  Тч Берен затова каза, че е предразполагащ.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 216
Скрит текст:

Красивите ръце могат да държат и нещо друго, освен телефон и чаша... Wink))

Нека и е зле на Бахарката! Simple Smile)) Както и на Ассссссие. Simple Smile))

Момичета, току-що открих защо Нарин през цялото време гледаше така унило! Simple Smile)) Ами че тя не получи нищо от ТОВА! Simple Smile))  hahaha Joy
Ох, избива ме на истерия! Simple Smile)))))))))))))))

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 21:19 от marytza

# 217

Ето така Енгин предразполага партньорките си, вицте как удобно се е надвесила Бахарката над него.  Тч Берен затова каза, че е предразполагащ.  Joy Joy Joy Joy Joy

Виновни са сценаристките на КВФ! Много са виновни! Ако бяха поставили една подобна сцена в КВФ, нямаше да има нужда Берен да бъде предразполагана - краката и сами щяха да се подкосят и да падне възнак на леглото. Simple Smile)))))))))

Скрит текст:

Меемет бей, още някакви въпроси за ориентация?

Joy

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 21:25 от marytza

# 218
 hahaha  Joy

Днес прозренията ми валят едно след друго - сигурно защото имам главоболие... явно ми се отваря фонтанелата и осъществявам пряка връзка с ефира. Simple Smile))

Та, Меемет бей вероятно не е стигнал до 5-а, камо ли до 12-а серия на АБО, ами е спрял до тук:

и си е направил съответните погрешни заключения. Simple Smile))

Щото в КВФ, уви, няма на какво да се опре... там нещата са твърде пуритански...

# 219
Момичета,виждам че партито върви доста добре,вашите прекрасни клипчета също са качени.
Маричка,не се вживявай толкова в тази тема за сексуалната ориентация на Енгин-кой ли им вярва на тези измекяри журналистите.Човекът си е мъжкар та дрънка.Пък и честно да ти кажа на мен специално въобще не ми пука какъв е -на мен си ми харесва.А пък който не го харесва,просто няма вкус.По-лошото е,че след изпълненията на Енгин не мога да харесам играта на почти никой-само намирам кусури.Сега съм се загледала в Пленителката,е Туба си ми харесва,перфектна е,но партньорът й никак ,ама никак не може да ме грабне.Загледах две серии и на Хулигана с Кенан Изм.,ама и него зарязах.Напълно се повредих с този Енгин.

# 220
Момичета,виждам че партито върви доста добре,вашите прекрасни клипчета също са качени.
Маричка,не се вживявай толкова в тази тема за сексуалната ориентация на Енгин-кой ли им вярва на тези измекяри журналистите.Човекът си е мъжкар та дрънка.Пък и честно да ти кажа на мен специално въобще не ми пука какъв е -на мен си ми харесва.А пък който не го харесва,просто няма вкус.По-лошото е,че след изпълненията на Енгин не мога да харесам играта на почти никой-само намирам кусури.Сега съм се загледала в Пленителката,е Туба си ми харесва,перфектна е,но партньорът й никак ,ама никак не може да ме грабне.Загледах две серии и на Хулигана с Кенан Изм.,ама и него зарязах.Напълно се повредих с този Енгин.

Ама аз не се вживявам. Simple Smile)) Аз искрено се забавлявам, още повече, че си гледам пак сериите на БЧ. Simple Smile)) Просто се гъбаркам с джурнълисъ - за собствено удоволствие. Simple Smile И май си се кикотя сама пред монитора.

А виж, за повредата ти много и искрено ти съчувствам! Simple SmileHug И аз се повредих. Simple Smile)) От месеци не съм гледала тв дори и за новините. Simple Smile Всъщност, откакто си свалих всичките серии на АБО, КВФ и Караилан... Сега си гледкам и БЧ избирателно и се чувствам екстра! Simple Smile)) Единственото изключение, което направих по молба на Дейзи беше за Четецът. Видях, оцених и няма да повторя гледането. Поне не скоро. Нито Емануела загледах, нито По Мисури догледах... Неприятел и той си стои на харда да хваща паяжини... лоша работа, вярвам ти! Simple Smile))

# 221
Виж как момичетата от 20мин се гъбаркат с Енгин и Фърат

# 222

Завинаги
Каквото и да ни дели,
ще бъдеш моето момиче, за което дишам.
Живота е такъв, нали?
Със друг си ти, а аз със друга
просто те загубих
Завинаги

Сами по своя път,
днес ще тръгнем вече друг ще е светът.
Нищо няма да е същото без теб.
Утре няма да сме двама.
Сами по своя път,
Както и да е, но знай че нищо няма да ме спре,
да те обичам

ЗАВИНАГИ
http://www.dailymotion.com/video/xungk6_bir-bulut-olsam-forever_shortfilms

# 223
  • Разград
Kara duvak - MUSTAFA BULUT

# 224

Завинаги
Каквото и да ни дели,
ще бъдеш моето момиче, за което дишам.
Живота е такъв, нали?
Със друг си ти, а аз със друга
просто те загубих
Завинаги

Сами по своя път,
Нищо няма да е същото без теб.
Утре няма да сме двама.
Сами по своя път,
Както и да е, но знай че нищо няма да ме спре,
да те обичам

ЗАВИНАГИ
http://www.dailymotion.com/video/xungk6_bir-bulut-olsam-forever_shortfilms

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
 newsm51

Марица  newsm45 , примъква си smile3545 и много те обича, Марта, за този клип!

Направи го, все пак! Разкош! Надявам се, че си го публикувала и на бг-страницата в Универсал клуб?
 smile3545
Пак си го пускам. Съчетанието на песен и видео е перфектно!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт