Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 597
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета!
Е няма такива като Вас ,толкова хъс ,толкова талант,толкова настроение и с толкова любов правите всичко.Благодаря Ви  bouquet
Аз изпуснах партито,но сега наваксвамс четенето.
Дива,Марта Марияна-страхотни клипове
Марица  bouquet за стихотворенията
Димана,Велияна ,Аниста Дейзи/ Heart Eyesза превода/  newsm51 txtloves/и всички останали
Отивам да чета и да гледам всичко което сте сътворили тези два дни /в които се отдадох на разходка из природата със семейство и приятели/
Обичам Ви и искренно ви се радвам.
А дано успея по-късно да се включа ! Praynig

Пусни и някоя актуална есенна снимка, ако имаш... да се заредим от природата. Simple Smile))

Ето и от мен една есенна Витоша над Драгалевци. Не е от тази година, но пък настроението си е съвсем като за есен. Wink

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 19:08 от marytza

# 391

Уникално е.   Simple Smile Simple Smile

# 392
Маричке можеш да разкажеш на дечицата за батко Керим , колко е добър и чаровен. Разкажи им една приказка  за  добрия принц Керим , който спасил принцесата Фатма от лапите на лошите вещери Яшаран. децата ще гледат в захлас.  Simple Smile Simple Smile

# 393

Уау! Слушала съм го, но за първи път гледам видеозапис на изпълнението. Благодаря! Много е въздействащо така - звук и картина! Simple Smile

# 394
Маричке можеш да разкажеш на дечицата за батко Керим , колко е добър и чаровен. Разкажи им една приказка  за  добрия принц Керим , който спасил принцесата Фатма от лапите на лошите вещери Яшаран. децата ще гледат в захлас.  Simple Smile Simple Smile

Тцъ, олмаз! Simple Smile) К`вито са хитри днешните, кой знае с каква приказка ще ме парират! Simple Smile))  По-добре да не рискувам. Simple Smile)) Пък и оня татко "Керим" в съседната група... кой знае какъв скандал може да си спретна! Simple Smile)) Да дойде мама "Фатма" да ме скубе по някое време... Simple Smile))))

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 19:28 от marytza

# 395

Ето ти го и изиграно. Просто е уникално. Мъжът, който играе фантома има уникален глас. Трябва да проверя кога го дават тук в Англия и да отида, просто е великолепно.  Simple Smile Simple Smile

# 396
Един много готин колаж от

Engin Akyurek USA Fans

# 397
  • София
Момичета,  wavey здравейте! Чета ви от обяд, още не мога да наваксам!  Joy Joy Joy
Страхотни неща сте направили, Марианка newsm51  , Марта newsm51, Дива  newsm51
Страхотни постове Марица, Димана, Валя, Аниста, Адвокат, Дейзи  smile3525 smile3525 smile3525
Момичета, страхотни сте! Връщам се да чета!

# 398
Един много готин колаж от

Engin Akyurek USA Fans

hahaha Joy

И правилно!

He was perfect!

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 19:53 от marytza

# 399
http://www.youtube.com/watch?v=p2Aysczt1QA&feature=fvwrel

Ето ти го и изиграно. Просто е уникално. Мъжът, който играе фантома има уникален глас. Трябва да проверя кога го дават тук в Англия и да отида, просто е великолепно.  Simple Smile Simple Smile

Провокаторка! Заради музиката ще ме накараш сега и Фантоми да гоня. Simple Smile)) Не ти стига, че ме откъсна от Енгин с Четецът, м? Simple Smile))

# 400
Оххх Маричке, аз опера не харесвам, но това е просто божествено. Музиката е УНИКАЛНА, просто нямам думи. Слушам го всеки ден по 10тина пъти сигурно.

# 401
А и мисля, че Четецът си заслужаваше откъсването. Препоръчвам го на всички.
Маричке, сигурна съм, че Енгин ще ти прости.  Mr. Green Mr. Green

# 402
  • AMS
Момичета,  newsm18 newsm18 newsm18
АБО зад кадър:

Скрит текст:

# 403
Оххх Маричке, аз опера не харесвам, но това е просто божествено. Музиката е УНИКАЛНА, просто нямам думи. Слушам го всеки ден по 10тина пъти сигурно.

Аз пък харесвам и операта и оперетата. Simple Smile Направила съм си колекция и като имам нужда от релакс, пускам... Като трябва да си избия беса, също пускам... Вагнер, примерно... Wink)) Като дойдат Валкириите, ела да видиш!...

# 404
Момичета,  newsm18 newsm18 newsm18
АБО зад кадър:

Скрит текст:

Уф, тия красиви ръце!
А дамите май всички са върли тютюнджийки. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт