Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 430
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Момичета,това което пишете е ясно,моят въпрос е по-скоро как биха се развили по-нататъшнте отношения между Керим и Фатмагюл,ако това се беше случило.

# 586
  • Разград

# 587
Момичета,това което пишете е ясно,моят въпрос е по-скоро как биха се развили по-нататъшнте отношения между Керим и Фатмагюл,ако това се беше случило.

Е, аз допълних и отговорих какво е мнението ми и по този въпрос - просто се върни страница назад. Simple Smile)

# 588

При всички обстоятелства той щеше да бъде до нея.

# 589
Гледам си подписа... Ох, Булутчето ми, ох, сладурите ми... Simple Smile Ако знаехме какво причиняваме с действията и бездействията си на другите, колко много нещастие бихме избегнали в живота си...

# 590

При всички обстоятелства той щеше да бъде до нея.

Какво би му коствало това, обаче? Представи си - Фатмагюл - мразеща, Фатмагюл - проклинаща с въпроса си "Защо са такива мъжете?", Фатмагюл - неспособна да приеме докосване, поглед, присъствие... Колко още би могъл да понесе Керим?

# 591
Нека не забравяме, че всяка рана на Фатмагюл съществуваше удвоена от чувството за вина у Керим. Да, той е силен, да той я обича, да той е готов на всичко заради нея, но колко още отблъскване и болка да гледа нейната болка би могъл да понесе? Опасявам се, че в такъв случай щеше да стане много страшно за него... Първия път не помисли да се самоубива, защото не вярваше, че и е причинил това, което са и сторили останалите... бореше се за нейното възстановяване, знаеше колко време и усилия от нейна и негова страна бяха нужни, за да напреднат с малки крачки към "нормалното". Сега, опасявам се, не би издържал нови месеци такива мъчения. Този път той би могъл да посегне на себе си.
Но все пак този сценарий ни беше спестен, така че - нека не го мислим, както и грешките в годините. Simple Smile

# 592
Добре,че сценаристките не бяха толкова жестоки,че да им стоварят и това на главата.

# 593
Маричка,написали сме едно и също изречение.Иначе по принцип и аз мисля като теб,че не би могъл да понесе емоционално и физически такъв ужас!

# 594
Добре,че сценаристките не бяха толкова жестоки,че да им стоварят и това на главата.

Аз бях против и отвличането (Simple Smile), но при предишното обсъждане стигнахме до извода, че само така би могъл да се проведе разговорът, който да освободи напълно и окончателно Фатмагюл от нейното "ако"... спрямо Налчалъ.

Нали малко преди това тя докосна детето, което можеше да бъде нейно, ако... Тези "ако" нямаха своето решение до момента на отвличането. С деянието си Налчалъ окончателно се приравни с останалите насилници. Вече не съществуваха "ако" и съжаления за тях у Фатмагюл.

# 595
  • София
• Beren Saat • Fatmagül

# 596
Интересно,че аз колкото и пъти да гледам,(а съм гледала сериите n пъти hahaha) реагирам,ядосвам се и се радвам по един и същи начин на различни моменти.И сега и преди адски се нервирах на Фатмагюл като "сложеше" тази печална физиономия и започнеше да страда за Мустафа.От начало до край нейното отношение към Мустафа остана не дотам категорично ясно за Керим.

# 597
Маричка,написали сме едно и също изречение.Иначе по принцип и аз мисля като теб,че не би могъл да понесе емоционално и физически такъв ужас!

Единственото, което ме дразнеше в сценария, беше вечната двусмисленост, замъгленост и неяснота в отговорите на Фатмагюл на въпросите на Керим, които го вълнуваха толкова много и го водеха към необмислени постъпки. Уж се разбраха да си казват "всичко, всичко", което си мислят, уж се стараеха да го прилагат, а тя винаги се измъкваше с мълчание и двусмислени реплики от най-болезнените за Керим въпроси. Много гадно.
Пък и малко нереално, ако съм честна пред себе си. Като знам аз на 20 г. как си казвах нещата напряко... ама Фатмагюлката е Близнак, а аз - Стрелец... вероятно не трябва да съдя по себе си. Simple Smile))

# 598
Интересно,че аз колкото и пъти да гледам,(а съм гледала сериите n пъти hahaha) реагирам,ядосвам се и се радвам по един и същи начин на различни моменти.И сега и преди адски се нервирах на Фатмагюл като "сложеше" тази печална физиономия и започнеше да страда за Мустафа.От начало до край нейното отношение към Мустафа остана не дотам категорично ясно за Керим.

Баш! Simple Smile)) Поведение, което ме дразнеше и у Нарин. Simple Smile)) Прекален светец и Богу не е драг - това знам, това казвам и за двете в тези моменти. Simple Smile)) Може би това си е техен начин да покажат чистотата и благородството на характера на героините, ама не е човешко. Твърде идеално, за да му повярвам. Simple Smile))

# 599
Марта,ти казваш,че Керим при всички обстоятелства би останал при Фатмагюл,но след историята с писмата,той си тръгна...

Общи условия

Активация на акаунт