Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 444
  • 729
  •   2
Отговори
# 615
  • Разград

# 616
  • Пловдив

# 617
  • София

Честно казано, малко ми е смешен Енгин с този външен вид, чак пък толкова неглеже...
Предпочитам да го виждам като на тези снимки

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 00:01 от Dilemi

# 618

Честно казано, малко ми е смешен Енгин с този външен вид, чак пък толкова неглеже...
Предпочитам да го виждам като на тези снимки

Simple Smile Дали пък стоя външен вид не се опитва да се скрие от обожателки, да ги разочарова? Simple Smile) Да си кажат - е, не е чек толкова хубав, или просто да не го разпознаят...
Сигурно е ужасно досадно на всяка крачка де подвикват след теб, да те гледат, снимат, да се побутват и споглеждат, че са те разпознали...

# 619
И аз ви казвам лека нощ! Simple Smile
Започнах да си подготвям домашното за утре, но съм първа смяна и трябва да се наспя... 29 чавета ще чакат да ги забавлявам и укротявам. Simple Smile) Така че, домашното ще почака до утре следобед... Мдам... понякога се искат жертви... Wink))

Hug Сладки сънища ви желая! Simple Smile

# 620
  • София
И аз ви казвам лека нощ! Simple Smile
 Hug Сладки сънища ви желая! Simple Smile

Лека нощ, Маричке, лека нощ, момичета! Hug

# 621
Момичета вие лягате , а аз сега влизам. Искам само да кажа че нещо не съм 100 процента сигурна, че това е  Енгин на снимката с русата мадама. Не гледайте косата, подобни прически съм виждала много, дори и в Англия, и гъсти коси сум виждала. И мъже със сходни черти на Енгин съм виждала. Така че е напълно възможно да не е Енгин.

# 622
Другото което исках да споделя е, че понякога бъркаме Енгин с Керим. Енгин си има собствен стил, обича да ходи спортно облечен, с кецове, обича да си пуска малко брада( дори и извън ролите ) . Не е много по модата, пари странни комбинации с дрехите понякога и понякога наистина се облича по- неглиже. Но това си е Енгин, той така си се харесва и възприема.  Simple Smile Simple Smile

# 623
  • Разград

# 624
  • AMS
Момичета,
Спомням си моята първа среща със сериала. Тръгнах да търся филми с Берен и попаднах не на един, а на цели 40 серии. Уха, казах си, ще видя сега с какви тоалети ще ми се покаже. И!!! Първи епизод. Първите кадри в мандрата. Не можех да повярвам на очите си!!! Върнах отначало. Тя е! И така бавно, бавно продължих нататък. Енгин виждах за пръв път. Не ми направи особено впечатление в кадрите като Керим на летището. Но не след дълго, започнах да го харесвам като на инат. За това ми повлия сцената - Керим и Вурал в дома на Вурал. Керим току що го е докарал от летището и бърза да си тръгне и да го остави да си почине. Телефонът на Вурал звъни и той казва, че е Селим.
...
Селим: Да дойдеш на партито довечера.

Вурал: ... Звучи добре.

Керим: Поздрави го.

Вурал: Керим те поздравява. Ще дойдем на партито заедно.

Селим: Не води Керим там, просто го зарежи.

Вурал: Добре, задължително ще го взема с мен.

...

Керим: Не трябваше да обещаваш вместо мен.

Вурал: Глупости. Той иска всичките приятели да са с него.

Керим: Тогава трябва да се преоблека....

Вурал: Бих ти дал една от моите тениски...

Побеснях и се разревах!!!

Сцената на изнасилването, за разлика от някои от вас,  гледах много пъти. Все нещо не ми беше ясно. Исках да запомня кой къде стои, кой какво прави и ... Не можех да повярвам.  Съмнявах се и се страхувах за Керим, че нещо не са ни показали и в някой друг момент може да ни го сервират.
Но в едно бях сигурна, след горния телефонен разговор -  тези лекета ще постъпят гадно с момчето.

ПП: Онагледяването засече. Съжалявам.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 01:22 от di...va

# 625
Добро утро, момичета!Хубав и ползотворен ден! Hug Hug      bouquet  bouquet

Скрит текст:

Скрит текст:
И на двамата им пожелавам да изпитат това щастие в личния си живот Peace Peace

Скрит текст:
Отдавна не съм се вписвала, а и сега не мога..... пуста тръстика........ Simple Smile По късно ще се опитам да се включа набързичко, но тогава няма да мога да пусна снимчици. Сложих снимките в спойлер, тъй като не знам скоро пускани ли са Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 06:59 от Goni

# 626
  • Пловдив

Добро утро и от мен. Дано времето днес ни накара да се усмихнем. Лек ден на всички.

# 627
  • Пловдив

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2012/10/30/engin … yurek-diye-biri-2

Yüksel Aytuğ, журналист от вестник SABAH пише втора статия за Енгин. Защитава момчето ни. Изказва мнение и за онези лоши писаници.

Слагам и превода с гугъл:
Ето линк и към фейса му. Сложил е статията си и там:
https://www.facebook.com/yukselaytug

# 628
  • Пловдив

Започват игрите. Колко е хубав Енгин/Керим - то къде ли не е....

# 629

Момичета,желая ви приятен ден!Радва ме много написаното от този журналист,който очевидно също като нас харесва Енгин .Сега остава нашият човек наистина да се появи с нова страхотна роля на екран и да затвори устата на всички драскачи Мееметовци и да зарадва нас,тези които го обичаме и харесваме.

Общи условия

Активация на акаунт