Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 400
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Мариана, много е хубав клипът, има и закачка, точно като за парти, браво!

Марица, дай да видим какво си подбрала като текст, може ли? Радвам се, че приехте идеята ми!

# 16

Марица - свалям и действам...

Ох! Ти си сбъдната мечта! Simple Smile))  Hug newsm76  Kissing Heart

# 17
  • Разград

# 18
Мариана, много е хубав клипът, има и закачка, точно като за парти, браво!

Марица, дай да видим какво си подбрала като текст, може ли? Радвам се, че приехте идеята ми!

Метнах ти го на лични.

# 19
Момичета искам да ви питам нещо. Има ли информация дали в момента Ебгин снима някои от частите на турския Хари Потър?  newsm78 newsm78

В чуждите рейсове коментират, че има уморен вид. Та възможно ли е дя снима в момента?  newsm78

В миналата тема Марианка показа новина за сериите. Енгин участва само в първата, според съобщението, но това не означава, че не работи още върху филма. Ако се озвучава в студио, вероятно продължава работата му по него. Щели да пуснат серията през февруари.

Караилан - бунтовниците се заклеват над корана...

(познайте ръчичката... Wink

# 20
Мерси Маричке.

Значи ще го чакаме този филм да излезе.  Simple Smile Simple Smile

А и това означава, че след ноември Енгин със сигурност ще е свободен. Това означава, че има шанс или за 20 минути,, или за Джевджет Бей им синовете му. А най- добре и двата, да имаме какво да гледаме с Енгинчо.  Simple Smile

# 21
Момичета,и аз да си дойда в темичката-аз сега съм си дала малко "отпуска" и наваксвам с Пленителката,но скоро го свършвам и ще бъда на линия.Виждам,че сте подготвили чудесни неща за утрешното парти.
Иначе като гледам последната снимка на Енгин ми се струва подобна на онази с опашката,така че може би това е визията му в Хари Потър.

Дейзи,ако се случи Енгин да играе в 20 мин. то ще има "сблъсък" с Берен,защото и двата филма ще бъдат в четвъртък от 20часа по различни канали.Тогава май ще се види кой е по по най.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 00:03 от velijana

# 22
Мерси Маричке.

Значи ще го чакаме този филм да излезе.  Simple Smile Simple Smile

А и това означава, че след ноември Енгин със сигурност ще е свободен. Това означава, че има шанс или за 20 минути,, или за Джевджет Бей им синовете му. А най- добре и двата, да имаме какво да гледаме с Енгинчо.  Simple Smile

И двата едновременно ли? Simple Smile))) Той, че е добър, добър е... ама май множко ще му дойдат един екшън герой и един философ едновременно за снимане. Wink)) Няма да остане място за Енгин между тях. Simple Smile)))
 Hug  

Виж го - изпадна в пълен потрес от това, което му мислим... Wink))

Валето предложи да го напием, за да си признае всичко за Облака, ти предлагаш да го мултиплицираме... множко му идва... оружие вади! Simple Smile))

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 00:03 от marytza

# 23
  • Пловдив

[/b][/center]
(познайте ръчичката... Wink

Долната в ляво....не можем да я сбъркаме.

# 24
Маричке всичко съм изчислила. 2о минути разбрах, че ще е кратък, така ще ще приключат по- бързо снимките. А Джевджет Бей и синовете му май ще се снима от следвашия сезон, така че сметката излиза. Е сега, кога Енгин ще бъде Енгин newsm78 newsm78 това не мога да ти кажа, може би през 4 те часа сън, които ще му остават от толкова снимане.   Mr. Green

# 25

Долната в ляво....не можем да я сбъркаме.

hahaha Joy Joy Joy За тебе не съм се и съмнявала, че няма да я объркаш. Simple Smile))
За себе си уточних - явно кутрето на дясната му длан е било чупено някога... Simple Smile))

# 26
Енгин сигурно е супер щастлив, че няма за мениджър човек като мен. Ако му бях мениджър, доста тежка програма щях да му сформирам за радост а фенките.  Simple Smile Simple Smile

# 27
Маричке всичко съм изчислила. 2о минути разбрах, че ще е кратък, така ще ще приключат по- бързо снимките. А Джевджет Бей и синовете му май ще се снима от следвашия сезон, така че сметката излиза. Е сега, кога Енгин ще бъде Енгин newsm78 newsm78 това не мога да ти кажа, може би през 4 те часа сън, които ще му остават от толкова снимане.   Mr. Green

Joy

Ужасна си! Simple Smile)) Хората се кахърят, че изглежда уморен на последната снимка, ти, вместо да предложиш дестинация за отмора, му спретваш още по-натоварена програма! Simple Smile))) Ще го затрием с обожанието си. Simple Smile)))))))

# 28

Момичета добре заварили в новата тема !

Страхотни сте !

Мариянка, клипът  за утре е прекрасен - изгледах го вече !  

Днес цял следобяд се занимавах и аз да направя нещо за утре.

Приятно гледане -

Engin Akyurek Party Time

http://www.youtube.com/watch?v=US-k5bP-6H8

# 29
  • Пловдив

Марта....направо сме готови за танците....То вече е нашият ден...във фейса.

Общи условия

Активация на акаунт