Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 585
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Марица,един от въпросите ,които исках да задам/и закъснях/ беше точно за това
-В много от сцените има опасност от травми.Мисли ли за своята безопасност и здраве?Вземат ли се винаги необходимите предпазни средства?

Нямам никаква идея какво правят в такива сцени и ми е интересно и на мен .Надявам се също да не рискува прекалено в такива изпълнения.

А за разходката под дъжда -мисля,че беше начин да изрази безизходицата си. Hug Да върви,да не мисли за нищо и да  ...... забрави.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 11:31 от Аnista

# 76
Момичета,днес Къванч има рожден ден-да му пожелаем да бъде жив и здрав,да има успехи в професионален и лечен план.Конкуренцията между него и нашето момче може само да бъде в полза на всички зрители.  bouquet

Да е живо и здраво момчето! Simple Smile)

За мен той не е никакъв конкурент, що се отнася до актьорската игра, но нейсе! Simple Smile)) Има си визия момчето.

# 77
Марица,един от въпросите ,които исках да задам/и закъснях/ беше точно за това
-В много от сцените има опасност от травми.Мисли ли за своята безопасност и здраве?Вземат ли се винаги необходимите предпазни средства?

Нямам никаква идея какво правят в такива сцени и ми е интересно и на мен .Надявам се също да не рискува прекалено в такива изпълнения.

А за разходката под дъжда -мисля,че беше начин да изрази безизходицата си. Hug

А не ти ли се струва, че той наистина счупи чашата и нарани ръката си, вживявайки се в ролята?  newsm78 На мене ми се струва, че стана така, че това не е грим (раната, де).

# 78
  • Варна
[
А не ти ли се струва, че той наистина счупи чашата и нарани ръката си, вживявайки се в ролята?  newsm78 На мене ми се струва, че стана така, че това не е грим (раната, де).

изгледах го пак,мисля/и се надявам/ че не е,чашата се плъзва напред и пада  Thinking

А,ЧРД на Къванч,нека има успехи момчето,само да не краде на Енгин наградите Mr. GreenТова не мога да приема за нормално,когато са напълно незаслужени.

# 79
Ани,в края на краищата наградите,присъдени от пристрастно (да не кажа други думи за него) жури не са най-важното и Енгин със сигурност го знае-важна е любовта на феновете-спомни си само какви празненства имаше на рождения ден на Енгин и колко поздравителни клипчета от фенове има за рождения ден на Къванч.

Момичета,все пак какво мислите,че значат думите на Берен,че те с Енгин не са били скарани,а в действителността е било точно обратното?

# 80
Здравейте  wavey wavey waveyмомичета в този хубав съботен ден на Партито!

И снощи е имало нощна смяна. Оставих ви вчера в старата тема, а вие вече сте на 6 стр. в новата.
Браво на вас!!!Невероятни сте!!!
От сутринта ви чета и гледам клипчета и не мога да се нагледам.И се усмихвам и се просълзявам.
Вие сте сътворили чудеса!!! txtloves

Ди...ва, великолепно Адажио!!! То ме просълзи и пак ме размисли дълбоко за  АБО.
Колко различни съдби и гледни точки в житейски план ни се показаха в този сериал.
Колко много дебати направихме и стигнахме до интелигентен консенсус.
Марица, браво да труда, който си положила за сборните анализи.
Марияна, Марта, страхотни клипове, само както вие го можете!
Вале,идеята ти е страхотна!
Дейзи, мерси за интервюто с Берен!
Аниста, включвай се по-често!
Кики, Галандри, Велияна, Гони, леле ако пропусна някой сама ще #2gunfire
Момичета, казвам ви , че сте страхотни и ви обичам!!!!!

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 81
Ани,в края на краищата наградите,присъдени от пристрастно (да не кажа други думи за него) жури не са най-важното и Енгин със сигурност го знае-важна е любовта на феновете-спомни си само какви празненства имаше на рождения ден на Енгин и колко поздравителни клипчета от фенове има за рождения ден на Къванч.

Момичета,все пак какво мислите,че значат думите на Берен,че те с Енгин не са били скарани,а в действителността е било точно обратното?

Означава, че поддържат приятелски отношения, какво друго? Simple Smile Като се скараш с някого (сериозно), не си говориш с него, примерно... а те, явно, продължават да контактуват като колеги и приятели.
Аз тая едно гадничко съмнение относно искреността на приятелството на Берен, ама... Всъщност, защо да не го споделя? Ще бъда и аз малко клюкарка, ще пожълтея. Simple SmileEmbarassed
Та: Снимка с годежния пръстен на Берен върху ръката и се появи в нета точно на РД на Енгин. Дотогава кадрите, които би трябвало да покажат ръката и пръстена бяха старателно приведени в състояние на замъгленост. Simple Smile И  - те ти, булка, - в неговия ден се появи ясна снимка с демонстративно излагане на ръката с пръстена... Аз си го тълкувам като послание: Ето, виж, аз си имам това... въпреки... (Оставам си на мнение, че "молитвата" Wink на Енгин по време на финалното парти от Конкурса (2004), докато фиксира Берен, се е сбъднала - Промото от 2010 г.). Та... поклюкарствах и аз - стига толкова. Simple Smile))

# 82

Велиянка, мисля, че Берен показва добри отношения с Енгин и приятелство.Обратното на скарването е приятелство и както беше казал и Енгин преди време, това ще бъде винаги между тях. Между тях има една нишка на свързване, която наистина никога няма да се скъса, защото според мен те се обичат най-вече като хора и се харесват като таланти.Такава връзка не се руши току така. Аз съм сигурна, че те се чуват често и си споделят творческите неволи.
Последната снимка, която се публикува на Енгин в самолета ме наведе на мисълта дали Енгин не е ходил до Америка на подписването на Берен? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 83
Велиана,  на мен ми беше много интересно какво би казала Берен за Енгин. И от казаното си направих някои изводи, но не знам как да ги формулирам. Ти си права, Берен говори хубави неща за Енгин , но ми звучат малко дежурно.Но пък то обикновено така се отговаря в интервюта. Берен го е оценила повече като актьор в това интервю, професионалист и дисциплиниран. Намирайки го за предразполагащ мен ме радва, това е комплимент и е важно за един актьор. Важно е не само да мислиш за своята игра, но и да умееш да предразположиш партньора си , за да ви се получи добре сцената. Май Берен беше споделила , че Енгин много й е помогнал и подкрепял; в заснемането на сцената с изнасилването.

Интересно ми е как я е предразполагал в любовните сцени и целувките?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 84

Означава, че поддържат приятелски отношения, какво друго? Simple Smile Като се скараш с някого (сериозно), не си говориш с него, примерно... а те, явно, продължават да контактуват като колеги и приятели.
Аз тая едно гадничко съмнение относно искреността на приятелството на Берен, ама... Всъщност, защо да не го споделя? Ще бъда и аз малко клюкарка, ще пожълтея. Simple SmileEmbarassed
Та: Снимка с годежния пръстен на Берен върху ръката и се появи в нета точно на РД на Енгин. Дотогава кадрите, които би трябвало да покажат ръката и пръстена бяха старателно приведени в състояние на замъгленост. Simple Smile И  - те ти, булка, - в неговия ден се появи ясна снимка с демонстративно излагане на ръката с пръстена... Аз си го тълкувам като послание: Ето, виж, аз си имам това... въпреки... (Оставам си на мнение, че "молитвата" Wink на Енгин по време на финалното парти от Конкурса (2004), докато фиксира Берен, се е сбъднала - Промото от 2010 г.). Та... поклюкарствах и аз - стига толкова. Simple Smile))

Марице, не разбирам тази ти мисъл, дай повече обяснение. Нещо не схващам за тази молитва и промото.

# 85

Марица - относно "споделеното" от теб -  Защо ли  и аз мисля същото, даже аз съм  и по-крайно настроена но живота ще покаже.
В момента "ни в клин, ни в ръкав" ми излиза една мисъл - за "трофеите" - колкото повече - толкова повече.  Ама носят и пари, и известност, и  публичност и ....

# 86

Велиянка, мисля, че Берен показва добри отношения с Енгин и приятелство.Обратното на скарването е приятелство и както беше казал и Енгин преди време, това ще бъде винаги между тях. Между тях има една нишка на свързване, която наистина никога няма да се скъса, защото според мен те се обичат най-вече като хора и се харесват като таланти.Такава връзка не се руши току така. Аз съм сигурна, че те се чуват често и си споделят творческите неволи.
Последната снимка, която се публикува на Енгин в самолета ме наведе на мисълта дали Енгин не е ходил до Америка на подписването на Берен? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ха сега, де! Simple Smile)) Хвърли ме в оркестъра с това предположение. Simple Smile)
Аз не съм наясно много с вътрешния вид и разликата в него за презокеански и по-кратки полети, но някой тук каза, че обстановката навява не мисълта, че полетът е презокеански... Има си хас догадката ти да е истина! Simple Smile) Голяма веселба за моя клюкарски пост. Simple Smile))

# 87
Димана,не ми се вярва чак да е бил на подписването-те са го пазили в такава тайна от всички,пък и на финалното парти не ми се стори Кенан и Енгин да са си толкова близки,че точно той да е бил на свадбата.Иначе и на мен полетът ми изглежда на трансокеански с тези завивки наоколо.Абе знае ли човек.Ако пък е бил на свадбата,то тогава Беренчето какво и пред кого ще прави демонстрации.В края на краищата каквото било то е минало,сега ми се иска само Енгин да намери щастието си и да има много роли.

# 88
  • Пловдив

КЛИП НА БЕРЕН-ELLE

В gecce.com пуснаха клипче от фотосесията на Берен в Малибу. Забележете герданчето в 1.07 м.

# 89
Момичета пак не ми казахте как след като Енгин е толкова предразполагащ актьор е предразполагал Берен в любовните сцени и целувките? Очаквам предложения.   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт