Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 550
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Марице, с този стих ме просълзяваш! Не стига дето се върнах години назад и /Мне хорошо вспомнит/, а сега и ти ми наливаш газ в огъня..........Отивам при битовизмите иначе ще набера някой тел.номер. hahaha hahaha hahaha

# 106
Маричке,тово твое ли е?-чудесно е наистина.

Мое, мое... преживяно през далечната 2004-а... Simple Smile)) Когато е на друг, гледам да посоча автора. Simple Smile Уважавам труда и емоциите на другите.

И - благодаря! Simple Smile
Ако не бях погледнала на онези събития през по-философска призма, сигурно щях да се побъркам по Булутски. Simple Smile))) Стиховете са моят гръмоотвод. Simple Smile

# 107
Супер си-съдейки и по анализите за АБО,май си сбъркала професията! newsm51

# 108
Марице, с този стих ме просълзяваш! Не стига дето се върнах години назад и /Мне хорошо вспомнит/, а сега и ти ми наливаш газ в огъня..........Отивам при битовизмите иначе ще набера някой тел.номер. hahaha hahaha hahaha

Добре, де... отивай, но не забравяй да хвърляш по едно битовизирано оче и насам. Simple Smile))  Hug

# 109
Момичета поправете ме, ако греша, но никога не съм попадала на менние на Енгин относно Берен. Никога не е коментирал в какви отношения са , нали?  Или пък каква актриса е? newsm78 newsm78

# 110
Момичета поправете ме, ако греша, но никога не съм попадала на менние на Енгин относно Берен. Никога не е коментирал в какви отношения са , нали?  Или пък каква актриса е? newsm78 newsm78

Напротив, имаше  някъде постнато неговото мнение за техните отношения и той каза, че са много добри приятели и така ще бъде! Това го писах в по-горен мой пост.

# 111
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
За всичко, което сте написали и сътворили, за всички, които са го прочели и видели,
за АБО, за Енгин и таланта и харизмата му, за целия екип на сериала,  е моя последен клип по темата.
С много, много обич от душица и сърце!!!

ШОУТО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ

# 112
  • Варна
Берен е идеалния медиен продукт.И на нея просто отвътре й идва да се промотира Grinning
Няма лошо,като го може.Но е гадно,че истинския талант остава встрани,поради това ,че не обича тази показност.На едни фенове и някой и друг свестен редактор на вестник остава нелеката задача да го покажат пред света ooooh!

Е, той нека продължава да снима. Няма да се нуждае от повече реклама - ролите му сами говорят за неговия талант и за него като човек . Зрителите не са глупави, усещат истински стойностното и го ценят. И си правят своите изводи, както и ние с вас, тук. Simple Smile) Останалото е бошлаф... Енгин си го знае, според мен, и е застанал над тези неща.

Маричка,така е,но все пак наградите са признание за успеха.И трамплин за по-нататъшен напредък.Иначе всичко се случва по-бавно и по-трудно.
Ето Берен.С Енгин са тръгнали едновременно,но какво казват за Енгин -"неговата кратка кариера".А за Берен не е така ,тя е пробивната /не по-талантливата/ и дотук има само 3 пеперуди,другите награди не могат де преброят.И целта на всички сега е явно да я изстрелят в Холивуд.Не казвам,че тя не го заслужава,напротив това е най-добрата им актриса.Явно и Къванч е гласен за същото,но след Енгин ....вече не е същото Laughing

# 113
Тези снимки от промото винаги ме хвърлят в джаза, особено ръката на Енгин.  Mr. Green Mr. Green Не мога да си обясня защо са изтрити и как се държат толкова свободно един с друг. Особено Енгин,който попринцип е супер резервиран.

# 114

Напротив, имаше  някъде постнато неговото мнение за техните отношения и той каза, че са много добри приятели и така ще бъде! Това го писах в по-горен мой пост.

Видях Диманка. Но никъде не съм виждала видео в което го казва, или за някое списание. Притеснява ме да не е само слух?  newsm78 newsm78

# 115
Момичета,като си спомня,че Хилял беше казала,че би искала да види Берен в Холивуд,вие как мислите-има ли тя някакъв шанс за добри роли там.Според мен-няма.Спомням си ,че дори една Катрин Зита Джоунс ако не беше женена за Майкъл Дъглас и до сега щеше да си остане неизвестна.

Дива,включи ли се с този прекрасен клип в българското парти?

# 116
Марица - чудесни стихове!

Когато идват от душа и сърце - са толкова ценни !

Поздрав за теб и за всички момичета, които цените хубавите -  чисто човешки взаимоотношения.

Този клип / по точно "облякох" едни стихчета  / го направих за да благодаря на една жена - на която дължа страшно много. Просто тя   беше човекът, който ми даде "крила" за да мога да полетя и последвам една мечта !

http://www.youtube.com/watch?v=oawD47L8e-w

# 117
Супер си-съдейки и по анализите за АБО,май си сбъркала професията! newsm51

Joy Joy Joy Искрено ме разсмя! Каква, според теб, би трябвало да стана? Simple Smile))

Обичам много професията си. Имам невероятната привилегия да контактувам с чисти души, души, в които няма изградено притворство, лицемерие, егоизъм, алчност... Това ме кара да гледам с оптимизъм грозното в ежедневието си... има чистота и невинност в този свят и тя оцелява, въпреки всичко. Simple Smile Защото винаги някъде у нас остава да живее онова чисто дете, което е открило за себе си света за пръв път в годините от 3 до 7... Simple Smile))

Ъъъъ добре, де, ще споделя и тези:  Simple Smile

Скрит текст:
ПОД  ДЪГАТА

Днес бяхме на екскурзия с децата.
Прекрасен ден от мека светлина.
И случи се да минем под дъгата
на есенния ден пред вечерта.
Сега светът ще стане ли различен –
сияйно-пъстър, нежен и добър?
Или отново, спазвайки приличие,
ще стиснем здраво черния чадър?
Дали ще можем – ей така, по детски,
да се отворим за това небе,
дарило ни усмивка от копнежи
и шансът, да повярваме, че те
ще се превърнат в обич неживяна,
в очакван празник, в ден на радостта ?
Около мен  децата се засмяха,
а аз изтръпнах – сбъдва се мечта.

ДЕТСКИТЕ ОЧИ

на Иринка

„Сред капчици от нощната роса,
върху опънат лунен лъч, унесено
танцува фея... “ –  Приказка редя
на малкото дете, с очи тъй блеснали.
И става чудо – феята за нас
разперва дрешка от листо на роза,
погалени от звънкия и глас
политаме с мечтите във простора,
обгърнати от вярата, че имат
невидими криле душите наши...

Обичам да поглеждам в детските очи.
В тях е събрано чисто щастие.

ВЕЛИК ДЕН

Великденче набрали ми децата,
поднасят ми букетче от сърце.
И обич непресторена и свята
сияе върху детското лице.
„За  теб, госпожо” – мило ме поглеждат.
Прегръщам ги. Как засия деня
със детската им обич и надежда.
И аз обичам ви, деца!

Не съм си сбъркала професията, щом работата ми ме прави щастлива. Simple Smile

# 118
Прави сте, че на Къванч малко му се объркаха сметките с появата на Енгин. Стана малко тесничко на върха. Mr. Green Mr. Green Joy

# 119
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
За всичко, което сте написали и сътворили, за всички, които са го прочели и видели,
за АБО, за Енгин и таланта и харизмата му, за целия екип на сериала,  е моя последен клип по темата.
С много, много обич от душица и сърце!!!

ШОУТО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ

Hug newsm51

Доктора не го гледах, за да не намразя Адажиото (извинявай - прострастност, нали знаеш! Simple Smile), но с този клип ми напълни душата!   Hug Благодаря! Simple Smile

Публикувай го в бг-деня на Универсалния клуб, ако вече не си го сторила! Нека шоуто да продължи - това послание да стигне и до Енгин. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт