Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 566
  • 729
  •   1
Отговори
# 90

Марице, не разбирам тази ти мисъл, дай повече обяснение. Нещо не схващам за тази молитва и промото.

А, това е предположение, което обсъждахме преди доста време. Има едно клипче от парти по случай края на Конкурса (2004), на което Берен танцува, после сяда на масата, на която ее и Енгин (всъщност, всички млади финалисти от конкурса). Там Енгин през цялото време я наблюдава кротичко с длани, допрени една до друга, сякаш за молитва... гадаехме какво си мисли в този момент. Simple Smile Решихме въз основа и на др. снимки, че Енгин е имал нежни чувства към Берев още от времето на Конкурса, но тогава тя е преживявала загубата на Ефе и това е пречело да се продължат в нещо повече.  После обсъдихме и дланта на Енгин между гърдите на Берен по време на Промо-клипа (неорязаната версия)... и си направихме някои изводи... Simple Smile)
След малко ще постна тук снимките - отново - за да се сетиш какво имам предвид - че между Берен и Енгин е имало момент, в който връзката е излязла от чисто приятелските отношения и това е станало през първи сезон на КВФ.

# 91
Дейзи,за целувките бих ти казала,че колкото и да е предразполагащ Енгин,то според мен целувките са й слабо изпълнение на Берен,а и не само целувките-въобще там където трябва да изразява любовни  и нежни чувства,там работата куца.

# 92

(2004) Берен танцува, Енгин гледа към дансинга. (Тук Енгин вече е свалил дънковото си яке, с червена тениска е. Берен е момичето с бяла тениска в средата на кадъра.)
[/img]
Берен сяда срещу Енгин. (Тук Енгин е с дънковото си яке, главата вляво, долу. Отново гледа в посока на Берен)

Въпросното промо (2010)- кадри, които не са включени в официалния клип на Канал Д.

Извинявам се за лошото качество на снимките, но това е, с което разполагаме...  Sad

Ето и колажчето с кадри от почти целувката на Енгин на рамото на Берен от същите изрязани части на видеото...

Това е цялата основа за заключенията, които си направихме и за гадничкото ми усещане, че приятелските отношения може да са факт сега, но е имало нещо повече, което е провокирало и други чувства и у двамата. Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 12:33 от marytza

# 93
Димана,не ми се вярва чак да е бил на подписването-те са го пазили в такава тайна от всички,пък и на финалното парти не ми се стори Кенан и Енгин да са си толкова близки,че точно той да е бил на свадбата.Иначе и на мен полетът ми изглежда на трансокеански с тези завивки наоколо.Абе знае ли човек.Ако пък е бил на свадбата,то тогава Беренчето какво и пред кого ще прави демонстрации.В края на краищата каквото било то е минало,сега ми се иска само Енгин да намери щастието си и да има много роли.

Велияна, аз се пошегувах, но споделих и вероятно предположение. Никой не знае какви за техните отношения извън работата им. За мен те са дълбоко приятелски, превърнали се в такива след други отношения между тях, а именно интимните. Ако това с демонстрацията на пръстена на РД на Енгин, което не знам дали е точно така, е един вид малко женско поведение на може би отхвърлена жена. Защото, ако са имали нещо повече от приятелство, то съм почти убедена, че Енгин се е оттеглил и е трансформирал чувствата си в приятелство. Но преживяната интимност, каквато и да е тя, винаги се помни, особено, когато е била споделена и размината.Тогава една двойко винаги във времето напред има какво да си каже и винаги единият да иска нещо от другия или да му доказва. Ако, това с пръстена и неговото показване е вярно, то наистина е послание от Берен към Енгин от характера на това: - Ето, Енгин, виж вече съм на друг или нещо от този род.
В момента съм с много разхвърляни разсъждения, защото ми е съботно и битовизмът ме е налегнал с пълна пара.

# 94
Димана,съгласна съм с теб на 100% newsm10

# 95
  • Варна
Ани,в края на краищата наградите,присъдени от пристрастно (да не кажа други думи за него) жури не са най-важното и Енгин със сигурност го знае-важна е любовта на феновете-спомни си само какви празненства имаше на рождения ден на Енгин и колко поздравителни клипчета от фенове има за рождения ден на Къванч.

Погледнах при Къванч,много постно с честитките Sick
Там нещата се бъркат с добра визия,но не и с актьорство.Но явно и той го разбира,затова влага доста усилия за да напредва/но тая работа с учене не става/. Мое мнение,че след големия успех на ЕА,играта му се влоши,вместо да задобрява.Преди това беше поне непринуден.Сега,стремейки се да надскочи себе си ... ooooh!

За Берен не смея нищо да кажа.Никога няма да разберем какво и как newsm78
Само се чудя защо всичките му колеги/вкл. и Берен/ са толкова пестеливи когато стане въпрос за филма и ЕА.Единствените,които казаха нещо повече от задължителните слова -добър професионалист......дъра-бъра/както тези последните на Берен или на Едже-ще се подпишем под всичко хубаво казано за Енгин/бяха Татко Фахретин и Рахми.Имаше едно интервю с тях.Стана ми странно ,че и Хилял,където и да иде все Берен само й е в устата.

# 96
Ани,на това му се казва с една дума-завист!

А това,че на Едже и Мелек и на Хилял все Къванч и Берен са им в устата-то е ясно-с цел реклама на собствените им продукти.Няма да се учудя,ако Хилял  бъде режисьор на филма на Берен.

# 97
Диманче, и аз намеквах именно за това женско поведение. Simple Smile

Дейзи, не ме карай да си представям как Енгин/Керим предразполага за целувки, щото ми омекват коленцата и посягам към валидолчето! Simple Smile)) Саааааааакън! Simple Smile)) Единственото, което ще отбележа е, че ако към края на КВФ Берен беше възприела поведението и излъчването, което има в промо-клипа от 2010-а спрямо Енгин, никой от нас нямаше да страда от липса на огън в сцените на интимност м/у героите им. Simple Smile

# 98

Дори и от лед да си - ще се стопиш...

Каквото и да е било - е останало там преди години в миналото.

А за женитба на Берен - явна, тайна или каквато и да е - въобще не вярвам.

Голяма тайна - голямо чудо. Пък се върнаха от Америка и как пък в многомилионният град точно тях "засякоха" папараците

Прилича ми на - аз се крия, но оставям подробни указания къде съм се скрил, че може и да забравите да ме търсите.

Толкова показност - лично на мен не ми харесва. Цяло лято все те двамата с Мистър Чай. Уж това, уж онова - пък все ги "хванали случайно".

# 99
Марица, писали сме по едно и също време и сме стигнали до сходен извод.
Благодаря ,че ми припомни със снимки конкурса и промото. Явно съм позабравили тези дебати тогава или съм ги пропуснала, в което се съмнявам.

Точно въз основа на техните стари отношения Енгин в КВФ показа на Берен какъв може да бъде. Мисля, че в дадени моменти в тяхната така наречена връзка е имало отричането му от нейна страна. И той й показа:- Ето какво изпускаш!!!! Аз съм такъв, ти не ме опозна!И прочее......
Сложничко е между тях!!! На мен ми е интересно и забавно, защото в личен план съм била в подобна ситуация и мога да кажа, че с един мъж сме се разминали по онзи младежко-отрицателен начин, но остана чистата човешка любов. И до ден днешен, когато се случи за общуваме погледите са същите и отношението е подобно като преди ен на брой години. Пътищата ни се разделиха тотално. Остана човешката любов, но с особено пламъче.
Не съжалявам, че не станахме партньори в живота, но останахме приятели. Знам, че го има някъде и съм благодарна на Господ за това.
Хайде, изповядах се! Но бях провокирана от дебатите! hahaha hahaha hahaha
Надявам се да не съм ви натоварила.

# 100
Марта,той и Къванч така прави-спомням си,че преди месец го бяха "изловили" папараците,когато посред нощ се занимаваха с приятелката му с някакво коте-и двамата перфектно облечени и гримирани,така са и "случайните" снимки на Берен.То си личи,кога снимките са случайни-тези на Енгин,в които той изглежда или недоспал,или уморен и не е облечен в "парадна униформа". Joy Joy

Димана,ти си щастливка че имаш такъв човек в живота си!

# 101
  • Варна
Берен е идеалния медиен продукт.И на нея просто отвътре й идва да се промотира Grinning
Няма лошо,като го може.Но е гадно,че истинския талант остава встрани,поради това ,че не обича тази показност.На едни фенове и някой и друг свестен редактор на вестник остава нелеката задача да го покажат пред света ooooh!

Велижана,да завистта витае навсякъде около него,само актьорите от по-старото поколение говорят със суперлативи за таланта му.Другите мълчат.А Каан Ташанер в едно интервю дума не каза за ЕА,обаче го завърши с думите ,че иска да играе с Къванч.

# 102
Марица, писали сме по едно и също време и сме стигнали до сходен извод.
Благодаря ,че ми припомни със снимки конкурса и промото. Явно съм позабравили тези дебати тогава или съм ги пропуснала, в което се съмнявам.

Точно въз основа на техните стари отношения Енгин в КВФ показа на Берен какъв може да бъде. Мисля, че в дадени моменти в тяхната така наречена връзка е имало отричането му от нейна страна. И той й показа:- Ето какво изпускаш!!!! Аз съм такъв, ти не ме опозна!И прочее......
Сложничко е между тях!!! На мен ми е интересно и забавно, защото в личен план съм била в подобна ситуация и мога да кажа, че с един мъж сме се разминали по онзи младежко-отрицателен начин, но остана чистата човешка любов. И до ден днешен, когато се случи за общуваме погледите са същите и отношението е подобно като преди ен на брой години. Пътищата ни се разделиха тотално. Остана човешката любов, но с особено пламъче.
Не съжалявам, че не станахме партньори в живота, но останахме приятели. Знам, че го има някъде и съм благодарна на Господ за това.
Хайде, изповядах се! Но бях провокирана от дебатите! hahaha hahaha hahaha
Надявам се да не съм ви натоварила.

За натоварване и дума не може да става. Simple Smile)
Аз съм споделяла този стих в вас, но по повод обсъжданото, пак ще го кажа...

Скрит текст:
РАЗМЯНА

„Ако двама разменя́т монети, всеки от тях ще има по една.
Ако разменя́т идеи, всеки от тях ще има по две.”

Поиска да ти обясня:
какво е секс?
любов какво е?
Замислих се.
Та как това
най-простичко за теб да сторя?
И сетих се за пример стар,
онагледил една размяна –
подавам ти една пара
и вземам твоята в замяна.
Това е сексът.
И след него
и двамата ще сме доволни –
пара́ за теб,
пара́ за мен...
неангажирани и волни.
А любовта?
И тя разменя. Но не идеи.
А души́.
След нея
всичко се променя,
и в моята душа си ти,
а аз във твоята преливам
и вече никой не е сам.
Каква размяна ще направим
реших сама. Решавай сам.

Всеки прави своя избор. Основанията за това си знае само той самият.

# 103
Маричке,тово твое ли е?-чудесно е наистина.

# 104
Берен е идеалния медиен продукт.И на нея просто отвътре й идва да се промотира Grinning
Няма лошо,като го може.Но е гадно,че истинския талант остава встрани,поради това ,че не обича тази показност.На едни фенове и някой и друг свестен редактор на вестник остава нелеката задача да го покажат пред света ooooh!

Е, той нека продължава да снима. Няма да се нуждае от повече реклама - ролите му сами говорят за неговия талант и за него като човек . Зрителите не са глупави, усещат истински стойностното и го ценят. И си правят своите изводи, както и ние с вас, тук. Simple Smile) Останалото е бошлаф... Енгин си го знае, според мен, и е застанал над тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт