Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 542
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Маричке,наистина стиховете ти са много чисти и прекрасни.Аз се пошегувах за професията,но примерно би могла да създаваш стихове за песни-така бихме се избавили от отвратителните текстове,които ни заливат от ефира,би могла да непишеш прекрасна пиеса за деца,каквито изобщо липсват.

# 121
Нека и аз да се вклчюча в темата, защото поведението на Енгин ми е познато и близко. Обяснението е много просто - той е по-различен от останалите (не само актьори, но и хора). Когато талантът се появи, той се познава по това, че глупците се сдружават против него. Енгин инстинкивно чувства това и се самоизолирва. Когато преди години дъщеря ми спечели на олимпиади (не спортни) медали, всички се отдръпнаха от нея, а медиите бяха много брутални и изопачаваха нещата. Тя се отврати от всичко и замина за САЩ. Що се отнася до Берен, според мене тя не е толкова голям талант, а е просто хубава и играе себе си. Докато Енгин е истински актьор - той може да играе различни персонажи. Ние установихме, че на снимките в отделните филми сякаш играят различни хора, докато Берен никога не се бърка.  Нещо повече, Енгин в живота е различен от образите, които създава и когато го снимат случайно, в обикновения живот, се чудя, дали това е той или дали не е неговият брат. Така че, да приемем, че се е родил един гений на филмовото изкуство, (не професионалист) и да пожелаем професионалистите да не го игнорират.

# 122
Адвокат, newsm10 newsm10 newsm10 Успех на дъщеря ти в Щатите!Знам колко е трудно и на нашите деца там(моят голям син също прави там докторат),но те са способни и умни деца и ще успеят!

# 123
  • Варна
Леле,Марица тази Размяна е  #Crazy    докосва направо......

Дива ШОУТО НЕ ТРЯБВА ДА СПИРА  Laughing Laughing страхотно Hug

Момичета,като си спомня,че Хилял беше казала,че би искала да види Берен в Холивуд,вие как мислите-има ли тя някакъв шанс за добри роли там.Според мен-няма.Спомням си ,че дори една Катрин Зита Джоунс ако не беше женена за Майкъл Дъглас и до сега щеше да си остане неизвестна.

Еми,те мисля вече стигат етап,в който искат да изскочат на по-високо ниво.Според мен усилията са в тази посока и нищо чудно да успеят.Възможно е за някакви по-мащабни коопродукции.Поне така си мисля Thinking

# 124
С много, много обич от душица и сърце!!!
ШОУТО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ

Страхотно Дива !

Съвсем по "Булутовски"  - ясно, точно и категорично !

Браво !

# 125
Ди....вааааааааааааа. Фантастичен клип за финал на финала. smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

omm omm omm

# 126
Марица - чудесни стихове!

Когато идват от душа и сърце - са толкова ценни !

Поздрав за теб и за всички момичета, които цените хубавите -  чисто човешки взаимоотношения.

Този клип / по точно "облякох" едни стихчета  / го направих за да благодаря на една жена - на която дължа страшно много. Просто тя   беше човекът, който ми даде "крила" за да мога да полетя и последвам една мечта !

http://www.youtube.com/watch?v=oawD47L8e-w

Разкошен клип! Благодаря! Simple Smile  Hug Трогна ме до сълзи!

Връщам жеста с една прекрасна песничка, макар аз да не бих избрала точно такова виедо за онагледяването и...

http://video.mail.ru/mail/svetlana-rizhova/64/41.html

Скрит текст:
Вот что значит настоящий, верный друг

сл.М.Пляцковского, муз.Б.Савельева м/ф "Тимка и Димка"

Дружба крепкая не сломается,
Не расклеится от дождей и вьюг.
Друг в беде не бросит,
Лишнего не спросит,
Вот что значит настоящий, верный друг,
Друг в беде не бросит,
Лишнего не спросит,
Вот что значит настоящий, верный друг!
Мы поссоримся - и помиримся,
Не разлей водой - шутят все вокруг.
В полдень или в полночь
Друг придет на помощь,
В полдень или в полночь
Друг придет на помощь,
Друг всегда меня сможет выручить,
Если что-нибудь приключится вдруг,
Нужным быть кому-то
В трудную минуту
Нужным быть кому-то
В трудную минуту

Открих и текста, с посочени автори. Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 13:37 от marytza

# 127
Аз съм съгласна с Димана , че между Берен и Енгин има специална емоционална връзка. Те имат и общ път, обща съдба, ако щете. И така ще бъде винаги, както е казал Енгин(ще се радвам да не е слух). Може да се чуват веднъж в месеца или дори по рядко, но да се чувстват близкии да се уважават. Това е връзка извън физическото присъствие, по-скоро емоционална връзка. А аз изхождам че са в добри отношения от думите на онова мом че, което изигра годеника на Кристен, той каза, че Енгин и Бере се разбират прекрасно на снимачната площадка

# 128
Маричке,наистина стиховете ти са много чисти и прекрасни.Аз се пошегувах за професията,но примерно би могла да създаваш стихове за песни-така бихме се избавили от отвратителните текстове,които ни заливат от ефира,би могла да непишеш прекрасна пиеса за деца,каквито изобщо липсват.

Пиеса имам. Wink) "Баба приказки разказва" - даже я поставихме с децата в ДГ. Simple Smile)) И  те и аз и родителите бяхме силно ентусиазирани, научиха я и я пресъздадоха с много радост и удоволствие. Simple Smile
Никой няма да ме потърси за текстописец - това е почти 100% сигурно, та аз даже стихосбирка в книжно тяло не съм издала... Simple Smile)) Но пък има с кого да споделям и това ме радва. Simple Smile

# 129

Еми,те мисля вече стигат етап,в който искат да изскочат на по-високо ниво.Според мен усилията са в тази посока и нищо чудно да успеят.Възможно е за някакви по-мащабни коопродукции.Поне така си мисля Thinking

Искат, обаче ми се струва, че са сбъркали адреса! В световното кино женски образи се намират по-лесно, отколкото мъжки. Лично мнение.И сега с тази дилема дали Къванч или Енгин са в шах и мат.
Естествено, че Енгин е по-талантливият, но може би характерната му анадолска външност е пречката засега, но подобаваща роля в световното кино ще се намери за него, сигурна съм! И затова ще допринесат феновете!!!

# 130
Ами ти като Енгин-никой няма да ме потърси-тогава ти потърси подходящи хора.Само ще спечелят от това.

# 131
Нека и аз да се вклчюча в темата, защото поведението на Енгин ми е познато и близко. Обяснението е много просто - той е по-различен от останалите (не само актьори, но и хора). Когато талантът се появи, той се познава по това, че глупците се сдружават против него. Енгин инстинкивно чувства това и се самоизолирва. Когато преди години дъщеря ми спечели на олимпиади (не спортни) медали, всички се отдръпнаха от нея, а медиите бяха много брутални и изопачаваха нещата. Тя се отврати от всичко и замина за САЩ. Що се отнася до Берен, според мене тя не е толкова голям талант, а е просто хубава и играе себе си. Докато Енгин е истински актьор - той може да играе различни персонажи. Ние установихме, че на снимките в отделните филми сякаш играят различни хора, докато Берен никога не се бърка.  Нещо повече, Енгин в живота е различен от образите, които създава и когато го снимат случайно, в обикновения живот, се чудя, дали това е той или дали не е неговият брат. Така че, да приемем, че се е родил един гений на филмовото изкуство, (не професионалист) и да пожелаем професионалистите да не го игнорират.

smile3501 newsm10 newsm51

# 132
Лелеееееееее... изтървах ви! Връщам се да ви чета! Simple Smile))

# 133
Аз съм съгласна с Димана , че между Берен и Енгин има специална емоционална връзка. Те имат и общ път, обща съдба, ако щете. И така ще бъде винаги, както е казал Енгин(ще се радвам да не е слух). Може да се чуват веднъж в месеца или дори по рядко, но да се чувстват близкии да се уважават. Това е връзка извън физическото присъствие, по-скоро емоционална връзка. А аз изхождам че са в добри отношения от думите на онова мом че, което изигра годеника на Кристен, той каза, че Енгин и Бере се разбират прекрасно на снимачната площадка

Дейзичка, не е слух, мила. Имаше го спомането в някое от малкото интервюта с Енгин, но не мога  в момента да го потърся.

# 134
Димана,мен ако питаш такива красавци като Къванч на запад под път и над път.Хората търсят нещо по-характерно,по-екзотично и по-талантливо.А в същност дори и в арабския свят,където Къванч минаваше за екзотичен красавец със сините си очи и руса коса вече предпочитат Енгин.

Общи условия

Активация на акаунт