Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 528
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Нека и аз да се вклчюча в темата, защото поведението на Енгин ми е познато и близко. Обяснението е много просто - той е по-различен от останалите (не само актьори, но и хора). Когато талантът се появи, той се познава по това, че глупците се сдружават против него. Енгин инстинкивно чувства това и се самоизолирва. Когато преди години дъщеря ми спечели на олимпиади (не спортни) медали, всички се отдръпнаха от нея, а медиите бяха много брутални и изопачаваха нещата. Тя се отврати от всичко и замина за САЩ. Що се отнася до Берен, според мене тя не е толкова голям талант, а е просто хубава и играе себе си. Докато Енгин е истински актьор - той може да играе различни персонажи. Ние установихме, че на снимките в отделните филми сякаш играят различни хора, докато Берен никога не се бърка.  Нещо повече, Енгин в живота е различен от образите, които създава и когато го снимат случайно, в обикновения живот, се чудя, дали това е той или дали не е неговият брат. Така че, да приемем, че се е родил един гений на филмовото изкуство, (не професионалист) и да пожелаем професионалистите да не го игнорират.
newsm10 newsm10 newsm10
И моите усещания са подобни,страх ме е да не се отврати и той от всичко около себе си,не го виждам да е щастлив.Другите не влагат толкова усилия в работата си,гледат на нещата по друг начин.А за него работата май е над всичко ooooh!

# 136
Не ми изглежда слаб характер,за да се предаде лесно пред посредсвеността и дано преуспява.

# 137
Адвокат, newsm10 newsm10 newsm10 Успех на дъщеря ти в Щатите!Знам колко е трудно и на нашите деца там(моят голям син също прави там докторат),но те са способни и умни деца и ще успеят!

Страхотни мамчета сте! Пожелавам на чедата ви да постигнат успехите, за които са заминали и които си желаят. Господ здраве да им дава и сили да преодоляват трудностите!

# 138

Маричка,така е,но все пак наградите са признание за успеха.И трамплин за по-нататъшен напредък.Иначе всичко се случва по-бавно и по-трудно.
Ето Берен.С Енгин са тръгнали едновременно,но какво казват за Енгин -"неговата кратка кариера".А за Берен не е така ,тя е пробивната /не по-талантливата/ и дотук има само 3 пеперуди,другите награди не могат де преброят.И целта на всички сега е явно да я изстрелят в Холивуд.Не казвам,че тя не го заслужава,напротив това е най-добрата им актриса.Явно и Къванч е гласен за същото,но след Енгин ....вече не е същото Laughing

Оххххх пожелавам му световно признание! Заслужава го отвсякъде - професионално и човешки. Той самият казва, че не вярва в късмета, но май му е нужен и малко късмет - да го забележат и в чужбина (Холивуд, евентуално), за да получи признание за титаничния си труд и присъствие на екрана. Искам това момче да получи Оскар. И повече от един! Не защото това е най-престижната награда, а защото такава награда ще го направи световно признат.
Не знам какво целят в Турция, но се надявам, че големия зрителски интерес към него ще провокира вниманието на хората в тази индустрия на международно ниво и момчето ни ще получи своя шанс и своята награда от Съдбата.

# 139
  • Разград

# 140
Димана,мен ако питаш такива красавци като Къванч на запад под път и над път.Хората търсят нещо по-характерно,по-екзотично и по-талантливо.А в същност дори и в арабския свят,където Къванч минаваше за екзотичен красавец със сините си очи и руса коса вече предпочитат Енгин.

Абсолютно съм съгласна с теб! това за екзотичната външност го написах, имайки предвид поста на Аниста и най-вече за усещането ми какво си представят Хилял исие. Тоест те искат да тикат напред Берен и Къванч, защото от тяхната си гледна точка видяха, че те са вървежни с външността си светлооката. Но се появи титанът Енгин и пасиансът се пренареди.

# 141

Дано да успеем да видим и филма в който се е снимал.

Я, си представете, че тази продукция бъде по-успешна и по- лесно "смилаема" от Холивудската ?

Не знам защо, но аз успях да изгледам само един от  филмите за "Хари Потър".

Толкова страшни ефекти имаше в него, че не виждам как  се е харесал на младата аудитория / деца и младежи /.

Просто  днешната младеж явно  е с по-пикантен вкус.

Ако филмът е успешен - на Енгин също би му се отворил  творчески път в Европейското кино.

# 142
Ами ти като Енгин-никой няма да ме потърси-тогава ти потърси подходящи хора.Само ще спечелят от това.

Сложно. И далеч от темата. Simple Smile Благодаря. Simple Smile

# 143
Димана,много ти благодаря.
А що се отнася до Холивуд,да ,би било прекрасно да се случи това,което му желае Маричка,макар и изключително трудно,но аз си мисля,че има и един друг свят(арабския),който е не по-малък,макар и за нас далечен,в който той вече е любимец и ако се случи да играе в тази египетско-турска продукция това би било също добре за неговата кариера.

# 144
Леле, днес жужим в темата! Много е хубаво!

Марта,чудесен клип за приятелството!   bouquet  bouquet txtloves

# 145

Абсолютно съм съгласна с теб! това за екзотичната външност го написах, имайки предвид поста на Аниста и най-вече за усещането ми какво си представят Хилял исие. Тоест те искат да тикат напред Берен и Къванч, защото от тяхната си гледна точка видяха, че те са вървежни с външността си светлооката. Но се появи титанът Енгин и пасиансът се пренареди.

Искам да вярвам, че въпреки всичко, Енгин ще се наложи. Само да продължава да снима! Няма начин зрителското обожание и оценка на актьорските му качества да не направят впечатление и извън Турция.

# 146
Оф. Simple Smile Наистина жужим. Simple Smile)) Едва ви настигнах! Simple Smile))

Това - просто за изплакване на очите с прекрасното излъчване и на двамата на тези снимки... и с пожелание всички изяви извън екрана на Енгин да са изпълнени с такова настроение за него. Simple Smile)

И - ако проявявате интерес, можете да гласувате с харесвам за нашите клипчета в http://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal .Simple Smile) Райна Генчева и Мариана Димитрова. Simple Smile   bouquet

# 147
  • Пловдив
Велижана,да завистта витае навсякъде около него,само актьорите от по-старото поколение говорят със суперлативи за таланта му.Другите мълчат.А Каан Ташанер в едно интервю дума не каза за ЕА,обаче го завърши с думите ,че иска да играе с Къванч.

Иска да играе с Къванч ....То е ясно. На Къванч големият брат му е продуцент. Коментирали сме го много назад в темите. Брат му на Къванч играе и в КВФ - адвокатът който изигра Мерием, когато си продаваше къщата.

# 148
Марианка,какво да ти кажа,нека си играе с Къванч-играе някакъв полицай доколкото съм чула.С този рейтинг дето дълбае все по-надолу....Все пак ролята на Ердоан в КВФ беше доста по-благодатна за него.Някои хора си мислят,че като се навират по партита и се отъркват в актуалните за деня стават някак си по-талантливи и значими.Е да,ама не.
Всъщност,спомняте ли си,че в началото на КВФ имаше доста снимки на четиримата-Яшарановите,Вурал  и Керим извън снимачната площадка,може би преди бурята  Енгин да ги отвее-Сигурно не е приятно да чувстваш когато няко толкова те превъзхожда.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 14:16 от velijana

# 149
Ще си позволя да представя и моята версия за отношенията между Енгин и Берен. 2004г. момчето е било най-вероятно вклюбено до уши (впрочем много са му симпатични ушите) в Берен. Тя е доста сладка и трудно може да й се устои (като на кренвиршите 'леки"). А той е имал "достъп" до нея. Берен обаче не го е обичала (според мене  - никога), дори когато "грозното пате се превърна в красив лебед" (цитирам някоя от вас, но не си спомням точно коя). Но се е ласкаела от това, че и този толкова способен и интелигентен мъж я харесва и е симулирала чувства и приятелство. Била е горда от това. Факта, че е имала връзки с други мъже, говори, обаче, че не е държала на Енгин и той й е бил безразличен. За това говорят и постните, елементарни преценки, които дава за него. Но има и друго. Берен се е дразнела от таланта на Енгин и от неговия успех в КВФ. Докато не е такова положението с Къванч. В ЗП тя беше по-добрата от Къванч и смяташе, че така ще бъде и в КВФ. Но не биде и това я амбицира много и я подтикна да завърже връзка (бързо) с певеца (не мога да му запомня името), за да натрие носа на може би все още влюбения в нея Енгин. Знае ли човек. Така тя си отмъсти за добрата му игра.

Общи условия

Активация на акаунт