Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 535
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • Разград

# 421

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 23:03 от marytza

# 422
Енгин е друг типаж - не е като бившите "трофеи или завоевания" - то зависи от гледната точка кой на кого е бил или била.
Ако аз съм мъж и уважавам себе си - никога не бих си и помислил за нещо повече от любовен флирт.

-и аз отдавна бях написала,че Енгин ,каквито и чувства да е имал или има към Берен,никога не би се оженил за нея.Струва ми се,че се различават по темперамент,манталитет и житейска философия и такъв брачен съюз между двамата би бил кауза пердута.То не,че бракът с Кенан е застрахован(поживем увидим,както казват руснаците)

Един от митовете за турските мъже. Heart Eyes
«Турецкие мужчины» - мифы и реальность?

Скрит текст:

На пълния успех на Берен в КВФ попречи неубедителното показване на любов към Керим във втори сезон. Прекалено сдържана остана. Не знам дали е само под диктовката на режисьора, но изпълнението подразни зрителите, които искаха малко повече топлина и обич в очите на Фатмагюл (и в целувките, де Wink)) към Керим, защото той напълно си заслужи да ги получи. Тъй като това не стана, пострада положителната оценка на зрителя към нейното изпълнение.
Мисля, че вината не е в режисьора.Същата липса на топлина и обич показа и в "Щастливи заедно"в романтичните и любовни сцени с Хазар / Махсун Кърмъзъгюл/. Изглежда показването, изиграването на тези сцени не са и силната страна.  newsm78
Лично аз бих желала други партньорки за моите фаворити.

# 423
На пълния успех на Берен в КВФ попречи неубедителното показване на любов към Керим във втори сезон. Прекалено сдържана остана. Не знам дали е само под диктовката на режисьора, но изпълнението подразни зрителите, които искаха малко повече топлина и обич в очите на Фатмагюл (и в целувките, де Wink)) към Керим, защото той напълно си заслужи да ги получи. Тъй като това не стана, пострада положителната оценка на зрителя към нейното изпълнение.

Мисля, че вината не е в режисьора.Същата липса на топлина и обич показа и в "Щастливи заедно"в романтичните и любовни сцени с Хазар / Махсун Кърмъзъгюл/. Изглежда показването, изиграването на тези сцени не са и силната страна.  newsm78
Лично аз бих желала други партньорки за моите фаворити.

Турила съм режисьора в кюпа само за да не ме обвинят в пристрастност. Simple Smile)) И аз не смятам, че се дължи на режисурата. Гледах я в ЩЗ, гледах откъсите от ЗП, онзи филм, в който играе християнка, както и "Крилете на нощта". Навсякъде е свръх сдържана в любовните сцени. Не може да се отпусне и да покаже емоция. Има повече любов в изпълнението и, когато не е поставена пред екранния си партньор. Тогава може да се види блясък в очите, вълнение, трепет... редом и срещу партньора, това липсва. Или изглежда така, сякаш и предстои да и вадят зъб (като в Щастливи заедно, например). Simple Smile))
А митове и легенди - колкото щеш... То и за нашите мъже има митове, ама ние си ги знаем какви са. Simple Smile))

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 22:30 от marytza

# 424
# 425
Лека, Марта! Simple Smile

# 426
Момичета всъщност най-трудното нещо за актьорите е това, че в лицето им е забодена една камера, около тях има 15 човека с стърчащи кабели и тн и те трябва да изиграят дадена емоция, любовна сцена и тн. Според мен целия процес е супер абсурден, но те са свикнали. 

# 427
Да си представим как се нсима любовна сцена след като ч5 човека ти дишат във врата. Но както казвам актьорите затова са актьори. Берен има нужда да поработи над любовните сцени, определено. Но според мен и режисурата има значение.

Например как от сцената във В.Б.Д. да изкараш повече емоция след като самата сцена беше адски зле планирана и режисирана.  Някакви странни ъгли на заснемане, огромно разстовние между тях- за това не са виновни Енгин и Берен.

# 428
Да си представим как се нсима любовна сцена след като ч5 човека ти дишат във врата. Но както казвам актьорите затова са актьори. Берен има нужда да поработи над любовните сцени, определено. Но според мен и режисурата има значение.

Например как от сцената във В.Б.Д. да изкараш повече емоция след като самата сцена беше адски зле планирана и режисирана.  Някакви странни ъгли на заснемане, огромно разстовние между тях- за това не са виновни Енгин и Берен.

Що странни ъгли на заснемане?  newsm78

# 429

Що странни ъгли на заснемане?  newsm78

Ами целувките в началото на сцената са заснети странно, някакси под ъгъл, за да се акцентира върху Фатма и желанието й да се отдаде на Керим, нали тя направи крачка към него тогава, тя го целуна. Но се получи някакъв много странен ъгъл и лицето на Керим въобще не се виьдаше и на вичкото отгоре кадърът беше отдалечаващ се. Така се видя още поовече колко много разсточние зееше между тях.

# 430
Момичета след кратък преглед на "помощният" нагледен материал, стигнах до извода, че ни чакат напрегнати денонощия.  Тръгнахме от тук

Преминахме през 1 година и 7 месеца съвместен живот - изпълнен с абсолютно всичко и стигнахме до тук. Е, продължихме още малко, за разкош и наша радост.

Ровейки се в архивите просто не можах да се въздържа и  да не ви сложа и този шедьовър.

Все едно - "Пълна промяна"

# 431
Момичета след кратък преглед на "помощният" нагледен материал, стигнах до извода, че ни чакат напрегнати денонощия.  Тръгнахме от тук

Преминахме през 1 година и 7 месеца съвместен живот - изпълнен с абсолютно всичко и стигнахме до тук. Е, продължихме още малко, за разкош и наша радост.

Ровейки се в архивите просто не можах да се въздържа и  да не ви сложа и този шедьовър.
Все едно - "Пълна промяна"

На мен ми направи впечатление, че и в ЩЗ главният герой преди да се задоми имаше по-дълга коса, после го подстригаха. Вероятно по този начин искат да покажат, че дивият жребец влиза в релсите на работен кон. Wink))

# 432
Марта, страхотни гифтчета.  Мен точно това ме впечатли в сериала- как от пълната омраза може да се роди една любов. Границата наистина е тънка, много добре го знам от личен опит, понякога можеш да се влюбиш в човека, в който най- малко си очаквал.  Simple Smile

# 433
Много исках да пуснат някое видео Ад кадър, да ни покажат малко от работния процес . Зящо не го направиха не знам.... Sick Sick

# 434

Ами целувките в началото на сцената са заснети странно, някакси под ъгъл, за да се акцентира върху Фатма и желанието й да се отдаде на Керим, нали тя направи крачка към него тогава, тя го целуна. Но се получи някакъв много странен ъгъл и лицето на Керим въобще не се виьдаше и на вичкото отгоре кадърът беше отдалечаващ се. Така се видя още поовече колко много разсточние зееше между тях.

Не е странен ъгълът - обичаен си е за турски филм. Те много често снимат през рамото на единия актьор лицето на другия. А разстоянието е обяснимо - Керим беше обещал, че нищо няма да се случи, ако Фатмагюл не го пожелае. Разстоянието показва, че не прави опити за сближаване и интимност в тази интимна обстановка. Обикновен език на тялото.

Общи условия

Активация на акаунт