Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 585
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Марица аз не знам с коя прическа го харесвам повече Енгин, май с тази от първи сезон.

Но много ми харесваше Керим в първи епизод, супер непринуден, весел, свободен, закачлив. Щеше да е хубаво малко по- дълго дя беше продължил този му период....

# 436
  • Разград

# 437
Маричке, докато се целуваха имаше разстояние. Причината е, че двамата бяха прави( пак лоша режисура) . Енгин е много висок и се беше сгънал на 3, за да стигне до Берен , оттам се получава и разстоянието. Много пъти сме я анализирали тази сцена във форума. Стигнахме до този извод.

# 438
Много по- добре щеше да я прихване и да я повдигне леко Керим , хем по- удобно, хем по- ефектно, ама къде ти такава режисура, не съм съгласна с Хилял за тези сцени им това си е.  Twisted Evil

# 439
Марица аз не знам с коя прическа го харесвам повече Енгин, май с тази от първи сезон.

Но много ми харесваше Керим в първи епизод, супер непринуден, весел, свободен, закачлив. Щеше да е хубаво малко по- дълго дя беше продължил този му период....

И аз си го харесвам в по-дивия му вид. Simple Smile)) Явно просто си падам по дивото и първичното. Wink))  
Гледам, че са го подстригали (малко) веднага след 23-и еп. - след като видя, че Фатмагюл си е слижила халката. Т.е. - той пое ангажимант, тя прие неговия ангажимент, бракът започва, макар и на фиктивно ниво... време е мъжът да се подстриже! Simple Smile))

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 00:11 от marytza

# 440
  • Пловдив

# 441
Много по- добре щеше да я прихване и да я повдигне леко Керим , хем по- удобно, хем по- ефектно, ама къде ти такава режисура, не съм съгласна с Хилял за тези сцени им това си е.  Twisted Evil

И аз не съм съгласна, но пък едва ли Хилял, Енгин и Берен ще презаснемат сцената заради нашето несъгласие. Simple Smile))))))))

Инак отлично си знам как изглежда това разстояние - гадно!

Е, другояче щеше да се получи като ефект за зрителя, ако беше станало така:

... ама сигурно са решили, че пространството е тясно за такова изпълнение. Wink))

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 23:48 от marytza

# 442
Много по- добре щеше да я прихване и да я повдигне леко Керим , хем по- удобно, хем по- ефектно, ама къде ти такава режисура, не съм съгласна с Хилял за тези сцени им това си е.  Twisted Evil

И аз не съм съгласна, но пък едва ли Хилял, Енгин и Берен ще презаснемат сцената заради нашето несъгласие. Simple Smile))))))))

Инак отлично си знам как изглежда това разстояние - гадно!

Мерси за онагледяването, виж колко е странно заснето . Нищо не се вижда от целувката , има разстояние между двамата , а и  доста сковано за застанали и двамата. И това трябва да убеди зрителя, че е целувка от огромна страст и желание...... #Crazy #Crazy #Crazy

# 443

Мерси за онагледяването, виж колко е странно заснето . Нищо не се вижда от целувката , има разстояние между двамата , а и  доста сковано за застанали и двамата. И това трябва да убеди зрителя, че е целувка от огромна страст и желание...... #Crazy #Crazy #Crazy

Тцъ! Страстта тотално я спестиха. Изобщо не стигнаха до нея в кадър. Simple Smile) Това разстояние трябваше да убеди зрителя, че Керим притежава желязно самообладание. Simple Smile))

# 444
Лека, Марианка! Simple Smile

# 445
Уффффф много се ядосвам, накрая претупаха точно най- сладките моменти от любовта  и това не мога да им го простя на Сценаристките, а и не само аз. Форумите бяха заляти с подобни мненияНо както и да е , каквото било, било. ...

# 446
Прави ми  впечатление, че накрая пак върнаха секси виЗията на Керим с бели ризки и дънки, прилепнали блузи и т.н. Направо се чудя как им се откъсна от сърцето на Е и М това нещо, те освен Керим обичаха да държат зрителя на пост откъм подобни гледки.  Mr. Green

# 447
Уффффф много се ядосвам, накрая претупаха точно най- сладките моменти от любовта  и това не мога да им го простя на Сценаристките, а и не само аз. Форумите бяха заляти с подобни мненияНо както и да е , каквото било, било. ...

Виж сега... имаш нагледността на различни страстни изпълнения от страна на Енгин в др. роли... включи си прожекционното апаратче в ума и си го режисирай по свой вкус... Simple Smile))) Нямаш друг вариант за удовлетворение. Simple Smile))))) Само не знам как ще накараш Берен да изглежда страстна... аз такава нейна физиономия нямам в нагледностите. Simple Smile)) Но пък Енгин предразполагал... накарай го да я предразположи. Simple Smile)))))

Сега, докато се шегувам с теб, ми идва на ума, че провала на Берен в страстта е накарал Хилял да избегне тези сцени. Като не се е получавало, просто не ги е включила за заснемане. Как мислиш?

# 448
Прави ми  впечатление, че накрая пак върнаха секси виЗията на Керим с бели ризки и дънки, прилепнали блузи и т.н. Направо се чудя как им се откъсна от сърцето на Е и М това нещо, те освен Керим обичаха да държат зрителя на пост откъм подобни гледки.  Mr. Green

Момиче, момиче, момиче... (да не почвам пак с флората Wink)) Естествено, че накрая ще му върнат секси вида! Ми и той мина през същите изпитания за сексуалността си, през които мина и Фатмагюл! Е, почти същите... И у него и у нея вината за случилото се провокираше затваряне, стремеж да не подчертават своята сексуалност. Чак след като се излекуваха при второто посещение в Ава, станаха секси и "нормални".
Много си им набрала на сценаристи и режисьорка в тоя филм... Simple Smile))

Освен това, Керим си беше секси и в затвора и на ферибоота и  в много др. сцени... 69-и еп. (песента Долама)... веееееееееери секси я изпълни... онова, с ябълката от гърдите на любимата...Wink))

# 449
Мисии не мисля, в ЗП беше пълно със страстни целувки. Просто ахил ял е искала нещо по- разлияно в този сериал  и р наблегнала на друг тип любов, без много огнени страсти. Донякъде й разбирам логиката, но в целувките на Фатма и Керим трябваше да има градация и В. Б. Д да бъде кулминацията на всичката тази любов, махането на всички прегради. . Убедена съм, че ако беше планирана по този начин сцената, Берен щеше да вложи повече емоция, а и Енгин щеше да я предразположи повече.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт