Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 513
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Ооооо в затвора Енгин беше супер секси, това беше върховата точка просто. И пак не виждам логиката на Сценаристките защо Керим трябваше да изглежда толкова неустоим в затвора, където вида на затворниците определено не е секси.... newsm78 newsm78

# 451
Момичета след кратък преглед на "помощният" нагледен материал, стигнах до извода, че ни чакат напрегнати денонощия.  Тръгнахме от тук

Преминахме през 1 година и 7 месеца съвместен живот - изпълнен с абсолютно всичко и стигнахме до тук. Е, продължихме още малко, за разкош и наша радост.

Ровейки се в архивите просто не можах да се въздържа и  да не ви сложа и този шедьовър.
Все едно - "Пълна промяна"

На мен ми направи впечатление, че и в ЩЗ главният герой преди да се задоми имаше по-дълга коса, после го подстригаха. Вероятно по този начин искат да покажат, че дивият жребец влиза в релсите на работен кон. Wink))

Боже, боже - какви прически ? Виж как Фатмето го плюе / отдолу  нагоре /. За сведение Мукадес я наплю наобратно със по голяма злоба.

# 452
Мисии не мисля, в ЗП беше пълно със страстни целувки. Просто ахил ял е искала нещо по- разлияно в този сериал  и р наблегнала на друг тип любов, без много огнени страсти. Донякъде й разбирам логиката, но в целувките на Фатма и Керим трябваше да има градация и В. Б. Д да бъде кулминацията на всичката тази любов, махането на всички прегради. . Убедена съм, че ако беше планирана по този начин сцената, Берен щеше да вложи повече емоция, а и Енгин щеше да я предразположи повече.  Mr. Green

Joy Joy Joy На линч! Simple Smile)) Да им се отреже хонорара за 78-и еп. на ЕиМ и Х.! Simple Smile)

Съгласна съм с всичко, джанъъъъъъм! И аз искам повече сладост, трепет, страст... поне на кино Wink)) ама като нема - нема... и в складо нема... Simple Smile)) Ше си папкаме и преглъщаме това, което има и ше викаме  hahaha "Ного ми е благо!" Simple Smile))

# 453
Ооооо в затвора Енгин беше супер секси, това беше върховата точка просто. И пак не виждам логиката на Сценаристките защо Керим трябваше да изглежда толкова неустоим в затвора, където вида на затворниците определено не е секси.... newsm78 newsm78

Мдам... мноооооого голям риск пое Керимчо с тая секси външност в затвора... Ако беше в килия с две легла, кой знае каква борба още щеше да му се наложи да води... Wink освен битката да не загуби разума си при така стеклите се обстоятелства. Simple Smile))   Joy

Караш ме да се хилотя като луда сама пред монитора. Simple Smile))

# 454
Имах и един гиф точно за целувката от ВБД - да видите как точно в момента на целувката камерата  се отмести. Ако бяха дали още 5 секунди - щяхте да сте доволни - "чок".  Отивам да търся "нагледността"

# 455
Момичета след кратък преглед на "помощният" нагледен материал, стигнах до извода, че ни чакат напрегнати денонощия.  Тръгнахме от тук

Преминахме през 1 година и 7 месеца съвместен живот - изпълнен с абсолютно всичко и стигнахме до тук. Е, продължихме още малко, за разкош и наша радост.

Ровейки се в архивите просто не можах да се въздържа и  да не ви сложа и този шедьовър.
Все едно - "Пълна промяна"

На мен ми направи впечатление, че и в ЩЗ главният герой преди да се задоми имаше по-дълга коса, после го подстригаха. Вероятно по този начин искат да покажат, че дивият жребец влиза в релсите на работен кон. Wink))

Боже, боже - какви прически ? Виж как Фатмето го плюе / отдолу  нагоре /. За сведение Мукадес я наплю наобратно със по голяма злоба.

Ми да беше го поплюла още малко... да не му е уроки и да си му расте косицата... Simple Smile))))

В следващ пост писах кога забелязвам леко скъсяване на косата на Керим - в 23-и еп., след като Ф. сложи халката. Т.е. фиктивният подпис от 5-а серия започва да се придвижва към действителен брак, време да се подстриже мъжа. Нали навсякъде ги бръснат и подстригват ритуално преди бракосъчетанието (и у нас даже има такава традиция).

# 456
Искам да ви кажа, че бях чела едно интервю с един известен актьор( в момента не се сещам за името) и той обясняваше как се заснемат любовни сцени( особено голи). Заснемат се с много говорене и репетиране предварително. Задължително е да сте се изяснили с партньорката ти и режисьора какво е позволено и какво не, къде може да се пипа. Къде не( това бяха думите на актьора).  Всияко се репетира  предо да се заснеме.

Казвам това, за да отбележа, че тези сцени са стриктно режисирани и договорени , з да се избегнат некомфортно ситуации. Така че първият, който трябва да се обвинява, когато не са се получили е режисьорът.  Naughty

# 457
Имах и един гиф точно за целувката от ВБД - да видите как точно в момента на целувката камерата  се отмести. Ако бяха дали още 5 секунди - щяхте да сте доволни - "чок".  Отивам да търся "нагледността"

Мартичка, Дейзи, пак пуснахте димна завеса. Simple Smile))) Кой къде, ние все на целувките налитаме... а трябваше да се готвим за "Защо Фатмагюл и Керим се вслушаха в чуждите съвети." Simple Smile))))) Ми как да си събера ума, като препускам от серия на серия да им проверявам целувателните композиции? Simple Smile)) Офффффффффф яяяя! Simple Smile))))) На всичкото отгоре, ще трябва и да се спи... кой знае какви мокри сънища ще ме налегнат след вашите провокации. Simple Smile)))))

# 458
Искам да ви кажа, че бях чела едно интервю с един известен актьор( в момента не се сещам за името) и той обясняваше как се заснемат любовни сцени( особено голи). Заснемат се с много говорене и репетиране предварително. Задължително е да сте се изяснили с партньорката ти и режисьора какво е позволено и какво не, къде може да се пипа. Къде не( това бяха думите на актьора).  Всияко се репетира  предо да се заснеме.

Казвам това, за да отбележа, че тези сцени са стриктно режисирани и договорени , з да се избегнат некомфортно ситуации. Така че първият, който трябва да се обвинява, когато не са се получили е режисьорът.  Naughty

Хилял - на съд! Да си плати глобата като Мукаддес, за да не я затваряме за провинението! Simple Smile)))) Ох, толкова много се ядосваш за тези пропуски, че ме караш да се заливам от смях. Simple Smile)) Ясно е, че можеше и по-добре, но - това е, с което разполагаме. Друго няма и да има. Поне в КВФ. Финита ла комедия! Simple Smile

# 459
Актьорът играе във филма Shame, който аз не съм гледала, но май трябва да поправя грешката.  Mr. Green

# 460
Маричке радвам се, че поне те развеселявам. Но ние тук нали сме по дълбоките анализи, всияко трябва да се изследва под лупа, дори и целувките. А да не говорим, че е важно ка са представени любовните отношения в даде сериал, филм.

# 461
Актьорът играе във филма Shame, който аз не съм гледала, но май трябва да поправя грешката.  Mr. Green

Yesssss! Shame for you! Wink)) Непременно трябва да я поправиш тази грешка! Simple Smile)) Що ли пък и аз да не го потърся... с образователна цел? Simple Smile))

О! Приятна изненада. Филмът е британски и в него участва Майкъл Фасбиндер. Този го харесвам - страшно си прилича с едно бивше гадже. Simple Smile)) (Ех, а бяхме млади!... ) Simple Smile) Същият играе и в "300" с Джералд Бътлър. Мноооооого готино тяло! Simple Smile

Скрит текст:
Майкъл Фасбиндер обяснява, че на екрана размерите никога не се развяват без основание. "Нещата винаги зависят от самия герой", казва той. "В „300" тези мъже носеха медни щитове и се биеха в продължение на около осем часа. Докато Магнито може да манипулира метала. Той просто няма нужда от такива мускули."

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 00:50 от marytza

# 462
Маричке радвам се, че поне те развеселявам. Но ние тук нали сме по дълбоките анализи, всияко трябва да се изследва под лупа, дори и целувките. А да не говорим, че е важно ка са представени любовните отношения в даде сериал, филм.

Hug

Joy Колко дълбоки, всъщност? Simple Smile) От лекото докосване с устни до целувката с език, която може да стигне до тук:

? Wink))

# 463

И на най- интересното - продължението на тези 2 -3 секунди  - камерата далечен план.

Ама пък ще да е била много уморителна  "цАлуфката" щом си почиваха след нея цял ден и почти вечер.

# 464
Ама разбира се, че на най- интересния момент трябва да има далечен кадър, иначе няма да е Хилял просто... Sick Sick

Иначе като цяло Берен и Енгин се целуваха без език през целия сериал като изключим няколко волности от страна на Енгин.  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт