Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 497
  • 729
  •   1
Отговори
# 465

И на най- интересното - продължението на тези 2 -3 секунди  - камерата далечен план.

Ама пък ще да е била много уморителна  "цАлуфката" щом си почиваха след нея цял ден и почти вечер.

На мен ли ми се струва, или във втория кадър Беренчето е порозовяла?  newsm78 Wink) За части от секундата я е  "предразположил"  Енгинчо? Simple Smile))

Страхотно онагледяване, Марта! Благодаря! Simple Smile  Heart Eyes

# 466

Вече наистина лека и да сънувате преговорната  задача за утре  -

# 467
Ама разбира се, че на най- интересния момент трябва да има далечен кадър, иначе няма да е Хилял просто... Sick Sick

Иначе като цяло Берен и Енгин се целуваха без език през целия сериал като изключим няколко волности от страна на Енгин.  Joy Joy Joy Joy

Ами... мъж е все пак! Simple Smile) Няма да се остави да го командори някаква си жена-режисьор. Wink)) Пък и е професионалист - преценил е, че в точно тези моменти, трябва да се вложи нещо повече от маркиране на целувка. Simple Smile))

# 468

Вече наистина лека и да сънувате преговорната  задача за утре  -

Шейм фор ми! Simple Smile) След всичката нагледност, просто забравих за задачата! Simple Smile))

Лека, Марта! Simple Smile

# 469
Правилно ти изглежда порозовяла  Берен , явно наистина така й действа предразполагането.  А Енгин ми е ясен, какво ще се лигави той с целувки без език . Само не знам дали това е минало като професионализъм пред Берен.  Joy

# 470
Маричке, като чета май се оказва, че в Shame твоя актьор почти не слага дрехи, така че ще имаш на какво да се наслаждаваш.

# 471
Маричке, като чета май се оказва, че в Shame твоя актьор почти не слага дрехи, така че ще имаш на какво да се наслаждаваш.

1 - явно очилата ми все още си вършат работата - няма да бързам да ги сменям с по-силни. Simple Smile) Но пък ти получи още един отговор на свой въпрос - как Енгин е предразполагал Берен за любовните сцени. Simple Smile)
2 - Още две минути и ще е свален... филмът, не актьорът. Simple Smile) "Него" (имам предвид приликата му с гаджето) го свалих преди около 30 г. Wink)) Само се замислям, пак във връзка с тая прилика, дали да го гледам сега, или в някой друг, по-подходящ момент. Simple Smile)) Че сега, както съм предразположена от Енгин, с Майкъл нещата ще се усложнят... няма да се спи. Simple Smile))

# 472
  • AMS
Сълза

Нарисувай ми, художнико, сълза.
Четките вземи, не ми отказвай!
Лека - като капката роса.
Тежка - като капката омраза.
Волна - като безпричинен гняв.
Кротка - като ласката безшумна.
Гузна - като премълчаван грях.
Горда - като обич неразумна.
Ясна - като тихи небеса.
Мрачна - като вихър разбушуван.
Нарисувай ми, художнико, сълза!
Истинска сълза ми нарисувай!
Захвърли палитрата встрани.
От душата ми вземи боите!
Надълбоко с четките бръкни,
не оставяй скрито и покрито.
И изтръгне ли сълзата - зов
даже от душите вледенени
стон от болка или от любов,
знай, че ти си нарисувал мене.

Надежда Захариева

# 473
Дейзи, отивам да ставам за срам. Wink))

Лека нощ! Simple Smile Аз ще се страхувам да заспя. Wink))

# 474
Сълза

Надежда Захариева

Hug Heart Eyes цунк! Simple Smile Хвана ме с тая прелест на финала... Утре - пак! Simple Smile

# 475
Дейзи, отивам да ставам за срам. Wink))

Лека нощ! Simple Smile Аз ще се страхувам да заспя. Wink))

Марица, enjoy  Simple Smile Simple Smile и утре да разкажеш дали ти е харесал филма.  Simple Smile Simple Smile

# 476
Аз ще ти препоръчам още един много добър- убивай ме нежно, но него можеш да го оставиш за друг път, че съвсем няма да заспиш.    Mr. Green

# 477
  • Пловдив

Добро утро. Да имаме успешна нова седмица.

# 478
  • Пловдив

Преди началото на новият преговор да се насладим на нова снимка. Сложена е преди час в нета. Чудят се кога е правена. Прическата....Дали е от по-старо време или вече се е подстригал. Както и да е - да и се порадваме.

# 479
  • Пловдив

Запознаването с Керим - прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт