Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 462
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • Разград

# 511
  • София
Това не е ли същото момиче? пита Вурал след като са срещнали Фатмагюл на стълбата. Керим се прави, че не се сеща за момичето, след като е видял,  загледал и май харесал Фатмагюл на стълбите в къщата на Решат Яшаран, отивайки с Вурал на годежа на Селим

Fatmagülün Suçu Ne 1.Първа среща на Керим и Фатмагюл

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 13:44 от Dilemi

# 512
  • Пловдив

Все още безгрижни. Тук Керим защити Фатмагюл негласно....

# 513
Това същото момиче ли е? пита Керим след като е видял,  загледал и май харесал Фатмагюл на стълбите в къщата на Решат Яшаран, отивайки с Вурал на годежа на Селим

Fatmagülün Suçu Ne 1. Първа среща на Керим и Фатмагюл

Според мен точно в този момент Керим не беше искрен с Вурал, като се направи, че не е познал момичето. Пресен му беше споменът в главата за подмятанията им малко реди това... пресен е и споменът за споделената мечта да се ожени за местно момиче (пред очите му - нежната Фатмагюл, на която дори името още не знае, но вече е припокрил образа и със своята мечта)... Инстинктивно се престори на не особено заинтересуван, за да предпази мечтата си.

Ще се опитам да намеря точните кадри с промяната в изражението му при този разговор.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 12:10 от marytza

# 514
  • Пловдив
http://www.gecce.com/haber/beren-saat-istenmeyen-gelin-mi-199019.html

Берен нежелана булка? Братът на Кенан чая се е изказал, че не знае дали до януари ще има сватба, че не знае какво ще се случи в бъдеще. А пък тук Чая прилича на кукушинка.

# 515
Марианка,как пък сега нежелана булка-нали цялото му семейство припадаше по нея-май му е била шута и сега гроздето кисело. hahaha

# 516
Че той къде не прилича на такъв (кокошинка)? Simple Smile))

А инак - кой вчера беше постнал митът за турския мъж? Simple Smile)) Само 10% от турците били съгласни да приемат "употребявана" булка... явно братът е в останалите 90%.

# 517
  • София
Марианка,как пък сега нежелана булка-нали цялото му семейство припадаше по нея-май му е била шута и сега гроздето кисело. hahaha

Съмнявахме се, че е рекламен трик тази бърза и така много рекламирана връзка. Много грозно и неприятно, ако наистина е такава  Stop

# 518
  • Разград
Engin Akyürek Takin' Back My Love

# 519
Изтече галиба срокът за реклама на студен чай и се свърши любовта

# 520
Срещата и разговора на стълбището:

Аха-аха да каже на глас това, което мисли : „Искам да последвам тези очи” (разказ от сеанс с терапевтката).

Възхитеният поглед, след онзи, в който беше на косъм да я заговори, преди Вурал отново да се намеси...

Прави се на разсеян, Вурал му е приятел, но той вече има едно на ум... знае какво е отношението им към жените.

Смяна на израза на лицето веднага след репликата ”Много е красива”.

Включва се защитата, както когато подкара колата, за де им попречи да се наслаждават на мократа дреха върху тялото на Фатмагюл.

Скрит текст:
*01:21:05 – среща на стълбите
Вурал: Какво има? Не знаеш как да слезеш долу ли?
Вурал: Хайде, минавай.
Керим: Притесни се, горката.
Вурал: Това не е ли същото момиче?
Керим: Кое?
Вурал: Онова, дето падна заради овца в реката.
Керим: Стига, бе! Тя ли е? Тц!
Вурал: Тя е! Да се хванем на бас!
Керим: Че какво ще прави овчарка тук? Пък може и да е тя? Кой знае...
Вурал: Красиво момиче. Как така не си я забелязал до сега? Не е ли тукашна?
Керим: От де да знам? Може да е от друго село.

Въпросът "Същото момиче ли е?" е зададен от Вурал, Дилеми. От там нататък вече Керим става неискрен - заради пресния спомен за подигравките и мръснишките им подмятания в джипа...

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 12:37 от marytza

# 521

Съмнявахме се, че е рекламен трик тази бърза и така много рекламирана връзка. Много грозно и неприятно, ако наистина е такава  Stop

Шоубизнес. Аз съм доволна, че Енгин стои настрана от това.

# 522
Добър ден момичета !  Желая на всички, пишещи и четящи в нашата тема - една  успешна седмица, пълна с положителни емоции, много хубави неща и много усмивки !

Просто се радвам като седна пред компютъра с  чаша кафе, защото зная, че   настроението ми ще се оправи още с първите постове които прочета.

Мариянка, Марица, Дилеми - момичета направо си е истинско удоволствие да ви чете човек. Чак ми се приисква само това да правя и да си "мързелувам".  Просто не зная -  вдигате летвата много нависоко още  със стартирането на това обсъждане - което е чудесно. Дано да успея да се доближа максимално до нивото ви / надявам се /.

Правилно Марица започна "отзад - напред" да вмъква и да подрежда пъзела парченце по парченце с "липсващите" от началото събития, отделни действия и диалози.

# 523
Добър ден момичета !  Желая на всички, пишещи и четящи в нашата тема - една  успешна седмица, пълна с положителни емоции, много хубави неща и много усмивки !

Просто се радвам като седна пред компютъра с  чаша кафе, защото зная, че   настроението ми ще се оправи още с първите постове които прочета.

Мариянка, Марица, Дилеми - момичета направо си е истинско удоволствие да ви чете човек. Чак ми се приисква само това да правя и да си "мързелувам".  Просто не зная -  вдигате летвата много нависоко още  със стартирането на това обсъждане - което е чудесно. Дано да успея да се доближа максимално до нивото ви / надявам се /.

Правилно Марица започна "отзад - напред" да вмъква и да подрежда пъзела парченце по парченце с "липсващите" от началото събития, отделни действия и диалози.

Ооооох И на мене ми е много приятно, Марта, ама трябва датръгвам за работа... Довечера ще се включа пак, вие поддържайте огъня! Simple Smile))

Колкото до това "отзад напред", много ми се иска да си направя филма в правилната хронология, слепвайки дните на 80-и и 1-и еп. Simple Smile)) Някой ден ще го направя и ще ви го изпрожектирам. Wink))

# 524
  • Пловдив

Съмнявахме се, че е рекламен трик тази бърза и така много рекламирана връзка. Много грозно и неприятно, ако наистина е такава  Stop

Шоубизнес. Аз съм доволна, че Енгин стои настрана от това.

Днес съседите имат празник - Ден на републиката. Да им е честит.

Всичко може. Но щом се носи слух за нов сериал на Берен, няма да има сватба, бебета. Пък може и бебетата да са проблем....да не става работата. Чаят се пънкаше по едно време, че всичките му приятели имали деца и на него му е време. Ей затова гащите се простират навътре на терасата. Браво на наш Енгин. Пази себе си и жената до него.

Общи условия

Активация на акаунт