Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 441
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив

Парите, коя съвест ли ще успокоят и сцената на гроба на майката. Тоз Енгин каква игра.

# 646
  • София
Знаех си аз,че един ден информацията ще се върне при нас като достоверна  Joy Joy Joy...
Сега съм нащрек за интервютата на Славенка - и те ще се появят отнякъде  Laughing.

# 647
Хриси, привет.

Аз въобще не повярвах, че това е истинско интервю, просто защото звучи хумористично, но не и сериозно. Много се радвам, че е твое, много харесвам хумора ти и много се забавлявах с цялото интервю.

Аз също много го харесвам Енгин , но също смятам, че трябва да му изтъкваме  и недостатъците , когато нещо не ми харесва не мога да кажа обратното. Но по въпроса за външния вид снощи споделих, че това си е Енгин . Не харесвам бради, но той явно се харесва с брада, защото така си ходи и извън сериалите и много други такива примери. Определено има нужда от освежаване на външния вид, но не знаем какво се случва с него, дали снима, дали е много натоварен и т.н,

Радвам се , че те виждам в темата .  Simple Smile Simple Smile много ми липсваше твоя стил на писане и хумор. Аз влизам понякога и в темата на 20 минути , но не пиша много ,  защото нямам време в момента да помагам в създаването на сериал.

Моето желание е да се съберем всички в една тема и съм убедена, че ще е супер приятно и ще бъде голям купон. Не знам дали това може да се случи, но ми се иска, както беше в КВФ.

Определено мисля, че трябва да се намери някакъв баланс между сериозното и несеризоното, между задълбочените анализи и хумора и закачките и съм убедена, че тогава нещата ще се получат перфектно.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 648
  • Пловдив

Ето как са събрани малкото снимки - лични от детството на Енгин. Как се става лебед. От ENGINcilerr (Engin Akyürek) фейс.

# 649
Здравейте момичета !

Мариянка е  по-подробна в преговора, но понеже аз започнах в по-систематизиран вид - още вчера дадох основанията си за решенията на всички относно "уговорената" женитба.

Та аз карам малко по-напред, надявам се, че няма да ми се сърдите.

# 650
  • София
Здравейте момичета !

Мариянка е  по-подробна в преговора, но понеже аз започнах в по-систематизиран вид - още вчера дадох основанията си за решенията на всички относно "уговорената" женитба.

Та аз карам малко по-напред, надявам се, че няма да ми се сърдите.

Марта,  Hug аз пък съм по средата, важното е, че сме в една посока! Joy Joy Joy

# 651
Марта,  Hug аз пък съм по средата, важното е, че сме в една посока! Joy Joy Joy

Привет Дилеми,  на теб съм ти казвала, че ти се възхищавам на преговорите / и ти си подробна / - още когато преговаряхме втори сезон на "КВФ" - тогава твоите постове ги принтирах и ги давах на мама / за да не си губим малкото време когато си виждаме и аз да и разказвам сериал /

Аз пиша бавно, кратки неща.

Ние сме като участници в маратон - тичаме по различен начин, но на кафе паузи ще спираме естествено.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 14:50 от Марта_49

# 652
# 653
# 654
# 655
# 656
  • Пловдив

Тези моменти ме карат да изтръпвам...Тук има аналогия в 3 и 80 серии.

Оффф. Аз как прегоравям тематично, по сериии - бавно, като търся моментите с Керим. Да ги направя на гифчета - по съществените. Луда работа. Вие сте по писането. Толкова добре го правите....

# 657
Привет, момичета! Simple Smile Добре сте се забавлявали. Simple Smile) И аз се включвам, но със сериозното... Simple Smile

Много ми се иска да съберем накуп натискът в различните серии, който подкара сладурите ни към съвместен живот. Направих снощи няколко колажчета за припомняне. Започна се от Керим...

Натиск: "приятелите"

Натиск: Мюнир

Натиск: Яшараните

Тези можем да ги причислим към враговете. Натискът е брутален - обвързан със заплахи и обещания - всичко, което ще накара Керим да поеме вината и отговорността за деянието на богаташчетата, за да бъдат отървани от справедливото наказание... Най-ужасно е обаче предателството на Вурал. С пълното съзнание, че казва лъжа, той на два пъти заяви, че Керим е участвал в изнасилването - най-напред в неговата вила "Ти също го направи", след това на съвета във вилата на Яшаран "Керим, не лъжи!" Другите двама не бяха наясно кой какви ги е вършил, но Вурал знаеше истината и умишлено излъга. Какви бяха мотивите му според вас?

Ако някоя от вас пази диалозите от тези сцени, моля, нека ги припомни пак. На мен не ми се набира текста тепърва.

# 658
Това, от една страна, беше натискът от истинските виновници, стремящи се да се измъкнат сухи от водата, разбира се, за сметка на друг...

От втора страна Керим изживяваше и друг, не по-малко болезнен натиск...

Натиск: съвест

Натиск: Мерием

Всичко това, докато Фатмагюл агонизираше в болницата... Тя беше подложена на друг натиск, не по-малко брутален...

# 659

Денят на "женитбата".

Поведението на Мукадес, Мюнир, в частност и Рахми - не ми се коментира.

"Сделката" е сключена.

Керим го е срам да погледне Фатмагюл в лицето, а тя едва преглъща "залъчето" храна и сълзите си от болка. Болка която никой и нищо няма да може да изтрие.

" Бяхме само двама
на света
всеки носещ бремето
 на свойта самота...

Но в сърцата ни дълбоко
от съдбата скрита
тихичко стояла любовта.
От двама ни да бъде
тя открита
било  за нея
най-важно на света..."

И просто не мога да се въздържа да не сложа това.

Само след една година време...

Скрит текст:

Да се разделим Фатмагюл. Бъди свободна. Не искам да правиш нищо насила. Силна си и ще продължиш сама своя път.

Да не се разделяме Керим, да не се разделяме. Преди една година исках да умра - сега имам причина да живея. Да не се разделяме.

Честита Годишнина !

Тази торта я направих за нас, Керим !
Да ти е сладко !
[/color]

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 14:53 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт