9 езиколюбителя и 1/2

• 19 550
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • гр. София
Чукам, влизам - то заключено!

Къде сте се покрили всички? Нито на пиене кълвете, нито на ядене, нито на пожарникари...
Ааааа, бива ли такова ОВС?!!!

Я веднага всички тук! Ще говорим за сериозни неща. За книги.
Предлагам за начало да обсъдим тези двете:
Скрит текст:
"Циците увисват сами"
и
"Баскервилското внуче"
Чакам вашите коментари.

# 151
  • Mars Hotel
От любимата ми серия печатни грешки:

# 152
Дайте бира, че току-що видях този коментар във фейсбук под снимка на момиче и магаре:
"tova ohajorati li e"  Rolling Eyes
охажорати? новите илуминати?

# 153
  • Пазете Гор
охажорати!

Сохрани нас. А хем и с "j" написано, вопреки напътствията оня глупак с очилата, дето беше министър на много неща, и по някаква случайност се беше захванал да изпише четимо за европееца Джулюница, примерно казано. Изписаха го.

Покрай тая му дейност бая глупост се навършиха - скоро снимах изкован в мрамор надпис "Elenska bazilika. Srednovekoven pametnik na kulturata".

Kratko i yasno. Razbiraemo.

# 154
 hahaha Амърсия, оле! Шса върнете вие под короната.  Mr. Green

охажорати? новите илуминати?

Joy Joy Joy

Куркума, това съперничи с моя любим Dzhejms Bautcher.

# 155
  • Ænima/Albuquerque
Отивам да батманя. Сатаната да е с вас!

# 156
hahaha Амърсия, оле! Шса върнете вие под короната.  Mr. Green
Аз не знам защо, но по инерция го прочетох Амърша.  hahaha

# 157
  • Mars Hotel

+ e'но.

# 158
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Отивам да батманя. Сатаната да е с вас!

с тях съм Wink с тях съм. вече се издинозаврих и сега пъшкам

Маграт черпи Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 159

+ e'но.

Кретенки.  hahaha

Турила съм котела със сярата, сядам да му бая. Я да щипна един магратски прилеп. Само органик съставки, нали, Добри? И хуманно откъснати боровинки?

Розе, тия заглавия на твои творби ли са?  Mr. Green

ПП Де е Ники?

# 160
  • n/a
По тъмно, ама по кораво тъмно (нейде около 6 ч.) влита детето:
- Мамо, ставаааай, днес е празник!
Мама естествено с трудност разбираема се опитва да се свърже
с действителността и премята наум кого е забравила пак (щото
преди дни беше забравила РД на своята майка  Mr. Green)
- К'ъв празник, бе чедо? - не успяла да изкърти и най-малкия по-
мен за повода ...
- Е как, бе, мамо, Ден на народните будители Е!!! - и връчва ри-
туално бележника за подпис ...

Та, да ни е честит!

Т'ва дете може и да не е от мен... Беше будно и внимание! - си
пишеше домашните (само напомням, че днес е във ваканция) ...  Mr. Green

# 161
Айде да си ги менкаме!  Grinning

Честит празник на будителите, дано все още има такива сред нас.

# 162
  • гр. София
Розе, тия заглавия на твои творби ли са?  Mr. Green

За жалост не. Аз не мога да достигна никогаш таквизи висини на писателското изкуВство.

Но пък предлагам да осъдим Дж. К. Роулинг за плагиатство на български национален герой! Ако си мислите, че Хари ви Потър го е измислила тя, значи много грешите! Възползвала се е от нашето народно творчество като го е попроменила с цел да се хареса на съвременните читатели. Чудите се за кого говоря ли? Ами за Хитър Петър! Поне друго име да беше дала на своя герой, а то - почти същото  ooooh! За нуждите на лирическото повествование е променила и останалите персонажи - дяда ви поп, хаджи Стою и бакалина. В нейното творчество тези образи са преиначени, но си остават злодеи. А, да - и буля Петровица я има, съответно променена заради ученическата възраст на Хари и невъзможността да е женен. Това е вярната дружка Хърмаяни, която също като буля Петровица честичко начуква кратунката на Петър/Хари.
Точно като своя първообраз, Хари може да се справи с всичко и накрая е натрил носовете на гаднярите.
Трябват ли още доказателства за тази низка плагиатска постъпка от страна на Дж. К. Роулинг?

Да направим нещо за скъпата ни татковина в Деня на народните будители!

# 163
Честит празник!  Hug

Пуц, за Лоанидка се редИ на опашка! Моля!  Naughty Аз отдавна съм я заявила! И Кифи ш'си заявя, 'ма нека да излезе от възрастта, в която мога да и причиня непреднамерени трайни вреди.

Розе, направо на поход срещу Джей Кей да тръгнем! Аз обаче съм подкупна, ако ми подари седемтомника на някой по-чужд език (т.е., небългарски, нефренски, неанглийски, неруски, ненемски и неполски, (последните 3, не щото съм полиглот неземен, а 'щото не ме кефят)  Mr. Green), ще прекратя похода.  Laughing

Не знам дали да се възмутя, че сте писали много и не мога да ви изчета, или да се възмутя, че сте писали толкоз малко за целите 6 (!) дена на доброволната ми хибернация. От която излязох, щото а) мно'о ми липсвате б) очевидно повече от 6 дена хиберниране не мо'а утрая.  Mr. Green

П.П. Да знаете, ако ви баннат, без опция за четене на форум и не сте сварили да си излезете от запаметено-паролизирания профил, всеки (неуспешен!) опит за навлизане във форум се отчита като последна активност.  Mr. Green

# 164
  • Казанлък of all places
Нали не са те , таковата...бамвали? Ти въобще как би могла да предизвикаш подобни отношения?
И да знаеш,че не теб имам предвид по чукча в категорията си. Ти нямаш двоен ник . Mr. Green
Подкрепете ми категорията, може ли?

Общи условия

Активация на акаунт