Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 44

• 58 926
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Доскоро бях сигурна ,че ще бъде хвърлена от балкона /и така ще умре или пострада че -край с нея/ ,сега излиза ,че ще я обесят  /дали ще стане вече почти не го вярвам/ .. писна ми Фирузе.
А Нигяр видяхте ли колко изненадана физиономия имаше като влетяха стражите с въжето и се разбра какво ще правят на Фирузе Simple Smile .
Дали пък ако Нигяр е тази която изненадва Рустем ,няма да го накара да се откаже /после както казахте да се опита да си съдействат/ и да каже на Фирузе какво и се е готвило..направи ми впечатление във втория трейлър ,че Фирузе влетя ядосана при Хюрем ,а тя от своя страна беше леко изненадана /сякаш не очаква да я види/ .Може Нигяр за пореден път да е прецакала Хюрем .

# 601
По убъркващ от този фрагман май не е имало до сега.

# 602
намерих превода на фрагмана ,но се опасявам че не е точен ,затова няма да го публиквам!

# 603
Няма ни6то обърква6то.Не е казала Нигяр , Фирузе е имала проро4ески сън и затова знае за плана на Хурем. Ху от своя страна е у4удена 4е тя знае - това е.

# 604
намерих превода на фрагмана ,но се опасявам че не е точен ,затова няма да го публиквам!

Моля те пусни ми линка  налично щом не искаш да го публикуваш..дори и да не е точен целия ,може все нещо да е вярно.  bouquet

# 605
Няма ни6то обърква6то.Не е казала Нигяр , Фирузе е имала проро4ески сън и затова знае за плана на Хурем. Ху от своя страна е у4удена 4е тя знае - това е.
е как сън ,като  и други тук споменаха ,че Сюмбюл наистина извика Сюлейман.. имаше истински действия

# 606
ясно е че фирузето нама да умре нито от полета през тераската,нито на бесилото,предлагам в 72 епизод да пробват с давене , ако не стане с вода да пробват с огън и така до 73 епизод!

# 607
ясно е че фирузето нама да умре нито от полета през тераската,нито на бесилото,предлагам в 72 епизод да пробват с давене , ако не стане с вода да пробват с огън и така до 73 епизод!

Joy Joy Joy

# 608
от рускините е :
Х-Ферузе?
Ф-Ако още веднъж се опитате да ме убиете ще бъда принудена да се защитя
Х-Ферузе днес я има утре не,а този който я изпрати тук също не е умен/?/
М-Няма ли я майка и мен няма да ме има тук
Х-Сюмбюл готов ли си/повтаря думите на Ферузе/
Ф-Вие ще ме убиете?
Х-А ти съмняваше ли се?
извинявам се ако не е точно ,но самата форумка ор рус.сайт не беше сигурна затова и питанката на 3ти ред

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 20:39 от trendafilka

# 609
  • София
Превод на 71 фрагман, по молба на Ани:

Хюррем: Фирузе ...
Фирузе: Ако още веднъж тръгнете да ме убивате, ще бъда принудена да се защитя.
Хюррем: Фирузе днес е тук, утре я няма. Тези, които застават срещу мен заради едно нищожество, са или жалки, или глупави.
Михримах: Ако майка ми я няма, значи и мен ме няма.
Хюррем: Готов ли си, Сюмбюл?
Ако още веднъж съм тръгнела да те убивам, щяла си да бъдеш принудена да се защитаваш. Ето ти възможност.
Фирузе: Ще ме убиете ли?
Хюррем: Съмняваш ли се в това?

# 610
# 611
Емелблагодаря Hug

# 612
Превод на 71 фрагман, по молба на Ани:

Хюррем: Фирузе ...
Фирузе: Ако още веднъж тръгнете да ме убивате, ще бъда принудена да се защитя.
Хюррем: Фирузе днес е тук, утре я няма. Тези, които застават срещу мен заради едно нищожество, са или жалки, или глупави.
Михримах: Ако майка ми я няма, значи и мен ме няма.
Хюррем: Готов ли си, Сюмбюл?
Ако още веднъж съм тръгнела да те убивам, щяла си да бъдеш принудена да се защитаваш. Ето ти възможност.
Фирузе: Ще ме убиете ли?
Хюррем: Съмняваш ли се в тов

Благодаря Емел,внесе някаква яснота с превода! newsm51

# 613
Много Благодаря и аз за превода.  bouquet
Знаех си ,че Фирузе е разбрала за опита на Хюрем да я убие /че не е било сън ,а единствения начин да разбере е Нигяр според мен/.
Но дали ще падне обесена ..още е рано , може да влети някой и да я вдигне , ще я спасят ,още две серии има  #Crazy .
Дотогава ще луднем.. поне аз.
  Laughing  Party ,ми то и Хюрем какво ли не я правиха пък все жива оставаше.. Фируузе определено и е конкуренция  Wink

# 614
Цитат
Знаех си ,че Фирузе е разбрала за опита на Хюрем да я убие /че не е било сън ,а единствения начин да разбере е Нигяр според мен/.

Тя Ферузе не се е досетила сега,нито е сънувала пророчески сънища Heart Eyes ами нали я криха неистово от Хюрем две години Joy  и все пак все си мисля ,че  е сън...защото това си е екзекуция- пред толкова свидетели, едва ли no

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 23:44 от Lilims

Общи условия

Активация на акаунт