Дискова херния - 5

• 165 260
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • хасково
И аз съм значително по-добре.Ходих пеша вчера около 2 км. Но със лекарства. Пробвах няколко дни да спра,но не мога да спя нощем и сутрин не съм в състояние да изпратя децата си на училище. Сега вземам едни световно неизвестни украински -Фаниган. Надявах се след тях да мога да  спра медикаментите.Но днес вземам последното и болката все още я има. Но съм на работа и си върша домашните задължения.Даже преди 2 дни тичах с децата-е като стъклена кукла ,но все пак Embarassed

# 61
Тази сутрин ходих за пръв път. Така се чува тук из града. Но при него имаше много хора, пътуват от всички части на страната- Имаше тази сутрин от Габрово, София и още доста места.
Внимателен е, лепи ми вендузи, доста са болезнени, после иглите слага.
Иглите са стерилини в една стъклена кутия, не са за еднократна употреба.
Малко ме притеснява това, но виждам, че всяка вади по отделно от кутийката и я слага, а тези които мага събира на друго място.

# 62
Извинявам се, но простотията у мен взе надмощие... Да се усмихнеме в мрачния ден!
Все пак е по темата  Mr. Green

# 63
Ха ха, разсмях се от сърце.

# 64
  • хасково
Мумита от къде го изрови това.Докато търсеше информация за иглотерапия ли? newsm47

# 65
  • Варна
evak
Какво заплащаш, колко сеанса е добре да се направят ?
 На мен ми свършиха процедурите - физиотерапия.
 В неделя направих едно напарване във вана в Баня  и съм с едни постоянни болки - нито да легна , нито да ходя. Незная дали банята или физиотерапията ми подействаха така  newsm78

# 66
Естера, първият път платих 30, плаща се на всяко ходене. не е казал доктора още, колко ще продължи-но може би 5-7 посещения. Дават се за пиене и някакви билки, но още не знам какво точно,защото ми било рано.
Като имам по-точна информация ще кажа, за да не ви подведа.
Днес срещнах двама човека,които казаха,че имат много добри резултати от ходене при него.
Та тая големи надежди.

# 67
Булка Марулка, благодаря ти за отговора! Прочетох темите назад. Как се чувстваш сега? Кога ще ходиш на контролен преглед?
Fusii, как е мъжът ти?         (Извинявам се, ако бъркам някого)
streshkova,  aha, Текс, вашите операции къде са правени, че не видях във форума? За дх ли са?
Може ли малко информация, ако са правени в грабначния център?
За китаеца от Плевен мога да споделя мнения, защото майка ми, баща ми и брат ми ходиха при него за иглотерапия. Ами какво да ви кажа, нямаше резултат. Бащата ми и майка ми за кръста, а брат ми за шипове във врата(извинявам се, че не се изразяват с термини..). Ходиха 7 пъти, плащаха по 25лв на сеанс. Знам,че ходиха все рано сутрин, защото имаше много хора. И на тях им изписа билки. Ефект от тази иглотерапия нямаше при никой от тях. Ако е имало е бил краткотраен, наистина краткотраен. Помня, че беше казал на брат ми да не пие газирано,но не помня защо. Simple Smile

# 68
Прасковка и на мен ми каза,че ми забранява газираното, заради стомаха.

# 69
Прасковкааа, добре се чувствам. Имам болки при преумора, но не е нещо сериозно. Смятам, че ще отминат. Парезата все още не е напълно отшумяла (надявам се, че ще се случи).

# 70
Аз искам да Ви попитам, как се отрази бременността на ДХ? Имахте ли усложнения и какво е лечението по време на бременност, ако се получи криза.
Планираме да имаме второ бебе и невроложката ми каза следното- ами нищо не може да се прави, само лежиш и търпиш  Rolling Eyes

# 71
Булка Марулка, благодаря ти за отговора! Прочетох темите назад. Как се чувстваш сега? Кога ще ходиш на контролен преглед?
Fusii, как е мъжът ти?         (Извинявам се, ако бъркам някого)
streshkova,  aha, Текс, вашите операции къде са правени, че не видях във форума? За дх ли са?
Може ли малко информация, ако са правени в грабначния център?
За китаеца от Плевен мога да споделя мнения, защото майка ми, баща ми и брат ми ходиха при него за иглотерапия. Ами какво да ви кажа, нямаше резултат. Бащата ми и майка ми за кръста, а брат ми за шипове във врата(извинявам се, че не се изразяват с термини..). Ходиха 7 пъти, плащаха по 25лв на сеанс. Знам,че ходиха все рано сутрин, защото имаше много хора. И на тях им изписа билки. Ефект от тази иглотерапия нямаше при никой от тях. Ако е имало е бил краткотраен, наистина краткотраен. Помня, че беше казал на брат ми да не пие газирано,но не помня защо. Simple Smile
Моята операция беше в Пирогов при доц.Габровски за дискова херния на L5S1 екстериоризирала.В неделя ще стане месец от тогава.Ако нещо конкретно те интересува питай.
А аз да питам тази анатомична облегалка за стол от къде си я купихте,че искам и аз да си взема.намерих я в един сайт беше 32лв,даже и стелки ортопедични харесах за дъщеря ми,но сега не мога да го намеря  newsm78
Хубав ден!

# 72
  • София
streshkova, има линк към облегалката
в първия пост на темата.  Peace

# 73
Здравейте всички, отдавна не съм писала, но ви чета редовно   bouquet

Да кажа две думи за антидепресантите. Не са ми изписвали такива за ДХ, но ако ми изпишат, изобщо няма да се поколебая да ги пия. Това не са лекарства за „луди“ и към тях не се привиква. Пият се по схема, назначена от компетентен лекар, правят се периодични прегледи, накрая се спират пак по дадена от лекаря схема. Всеки, който страда от постоянни силни болки, получава някакви депресивни симптоми, това е неизбежно. Ако лекарят прецени, че антидепресанти ще помогнат, добре е да му повярваме.

Иглотерапията на мен ми помага като съпътстващи процедури, есен и пролет, не знам обаче дали помага в период на изострени болки.

Поздрави на всички и лек есенно-зимен сезон! Simple Smile

# 74
Моята операция беше в Гръбначен център преди почти 4 месеца. Дисковата херния беше на Л4-Л5. Със секвестрация (откъсване на парче от хрущялната тъкан и силно притиснато от парчето нервно коренче вляво). Сега съм много по-добре. Ходя без да куцам, болки нямам почти никакви. Има още изестно изтръпване в крака и съвсем търпима болка, най-вече сутрин, но мисля, че, с оглед на уврежданията, които съм претърпял, това е напълно нормално и приемливо и ще си остане за цял живот. Накратко - доволен съм от резултата засега. От отношението и професионализма в Гръбанчния център - също.

Общи условия

Активация на акаунт