ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали 2 тема

• 126 601
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Хараесвам Зара. А тази песен просто не мога да не я пусна

# 212
Катя Климова и Игор Петренко в програмата Пока все дома

# 213
  • Learn to fly. Fly away.

Привет!

Не съм писала отдавна в темата, но надничам в нея от време на време  Simple Smile
Влизам да споделя впечатленията си от ДухLess. Изгледах го вчера без превод и съм силно впечатлена. Не съм чела книгата, в момента чета следващата на Минаев - "Media sapiens”,  но видях, че пишете за холивудско влияние във филма. Акцентът на ДухLess за изкривената ценностна система на обществото не е нещо ново, така че, е нормално да правите асоциации с други филми.
Предимството на ДухLess е в изключително циничното обрисуване на още по-циничната действителност на един човек, който в очите на останалите е "успял". Много хора се стремят към такова битие - да бъдат богати, независими, с възможности, да притежават власт. Малко от тях са наистина такива, но цената на "успеха" в случая, е много добре показана. Очаквам с нетърпение превода и дано той бъде наистина добър, че на какво ли не попадам по торентите напоследък. ooooh!

Моето предложение за неделния ден е:
Маша
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=81583

Приятна почивка!  Hug

# 214
Здравейте ,

Днес Ельдар Рязанов навършва 85 години.

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ !!!

# 215
За Елдар Рязанов може да се говори много и дълго.Режисьор,сценарист,продуцент,актер,телевизионен водещ и текстописец.Голямото признание  започва през 1956 година след заснемане на музикалната комедия "Карнавална нощ"
 "Хусарска балада","Берегись автомобиля"",Ирония судьбы","Вокзал для двоих"и Жесток романс",са само част от шедьоврите създадени от големия режисьор Елдар Рязанов.
С неговите филми изгряват звездите на Людмила Гурченко,Лариса Голубкина, Инокентий Смоктуновски,Олег Василашвили и много други.
За всички вас едно изпълнение на Елдар Рязанов и съпругата му

Да му пожелаем здраве и творческо дълголетие !

# 216
Эльдар Рязанов

Дълбок поклон!

# 217
 Честването на юбилея на Эльдар Рязанов продължава  с филма 

Андерсен. Жизнь без любви (2006)

Това е един от последните му филмови проекти.  Эльдар Рязанов е и автор на сценария и режисьор. Мнозина може и да са го гледали, филмът  е тъжен разказ за несподелената любов на великия датски разказвач към двете най-важни жени в неговия живот... http://kinopod.ru/video.html?id=11787

За съжаление не успях да го намеря с БГ субтитри. Помогнете.

# 218
Пять минут   bouquet

# 219
Служебный роман

У природы нет плохой погоды

С тази прекрасна песен ви желая успешна нова седмица.

Лека нощ!

# 220
   Добър  ден !

Нещо за добро настроение !

# 221

Антон Макарский пее в сериала " И падает снег "

Двама  мъже се борят за сърцето на красавицата   Евгения Лоза.

# 222
Привет на всички!!!

Ата, изгледах до 10 серия Охота на гауляйтера (тя ли е е последна). Сериалът наистина е завладяващ, още повече че е направен по действителен случай. Малко повече ми идва бруталния образ на войната (убити обесени разстреляни), който показват и би трябвало да бъде 16+. 10 серия с женското скубане на трибуната между Архипова и Помазан е повече от комично. Някак си двете си размениха образите. Александр Дьяченко хич не ми хареса (вярно че не ми е  дори  в резервите  Joy Joy Joy- имам и известна доза субективизъм), но двете дами
Анастасия Заворотнюк (1971) която за първи път гледам и
Мария Машкова  (1985)  страхотно ме впечатлиха с играта си.

# 223
Сильная слабая женщина (2010), режисьор Михаил Туманишвили Филм за любовта, изневярата и ...  http://my-hit.ru/film/7749/online

с участието на
Екатерина Климова    

Алексей Макаров

Петр Красилов, Карина Андоленко

Сильная слабая женщина трейлър

# 224
   Натали , десета серия  на " Охота на гауляйтера " не е последна , не са качени още  всичките.
Трябва да ти кажа ,че изобщо не се учудих , че точно Помазан се е променила така.Даже я познах още преди да се разбере коя коя е. Не е ясно още защо ги накараха да рецитират версията на властта за атентата.

Общи условия

Активация на акаунт