ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали 2 тема

• 127 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Сергей Безруков за филма "Джентльмены удачи"

# 256
# 257
За тези, които искат да си припомнят култовата комедия от1971
http://my-hit.ru/film/7239/online

# 258
 wavey wavey wavey от мен и  акордеонистта Петр Дранга

# 259
    Здравейте !

Днес предлагам филм от друг жанр - фантастика !
 Годината е 2157 . Филмът се нарича " Обитаем остров "

Част от създателите на филма.

http://my-hit.ru/film/4673/online

# 260
Добър вечер, любители на руското кино, с едно изпълнение на
Александър Розенбаум

# 261
Сериалът  "Вы заказывали убийство",с две думи не ми хареса.Но впечатление с играта си ми направи един актьор с когото напоследък доста често се "срещаме"- Владимир Скворцов.Започнах да откривам Владимир Скворцов постепенно.Първо в филма "Палач", една психологическа драма и макар и малка ролята му, ми направи впечатление.След това изгледах 120 серийния филм "Однажды будет любов".Оценката за него е спорна но актьорската игра на Татяна Лютаева и Владимир Скворцов надмина и най смелите ми очаквания.В момента гледам  сериала "Шаман" в главната роля Владимир Скворцов. Още в самото начало актьорът ,е в центъра на филма  – ярка, неординарна личност в образа на следователя Иван Шаманов.Надявам се до края ,както сюжетът така и играта на Владимир Скворцов да продължи да вълнува.

# 262
Привет, привет!!!

Малко окъснях, но петък е все пак.
Днес излезе информация – кои са най-скъпо платените руски актьори.
При мъжете класацията се води познайте от кого  newsm78 – разбира се от
Сергей Безруков и Константин Хабенский. Техният хонорар за един снимачен ден е седем хиляди долара.  На една ръка разстояние зад тях с хонорар от по шест хиляди долара са Марат Башаров, Дмитрий Дюжев и Сергей Гармаш.
Най-скъпо платените актриси са Светлана Ходченкова и Нонна Гришаева, чийто хонорар е „едва” четири хиляди долара за снимачен ден.

Предложението ми тази вечер е филмът „Мамы» (2012)

Той се състои от осем новели поставени от различни режисьори. Идеята е, че на 8 март мъжете непремено поздравяват всички познати жени с празника, но за осем мъже е било жизнено необходимо в този ден да поздравят своите майки.

http://kinobanda.net/film/16274

# 263
Защо избрах точно този филм?  Защото в него ще видим част от най-скъпо платените актьори

– Сергей Безруков, Дмитрий Дюжев, който освен като актьор се изявява и като режисьор на една от новелите, и  Светлана Ходченкова

- Светлана Ходченкова и Лия Ахеджакова

Освен тях ще видим и такива актьори като Анастасия Заворотнюк, , Екатерина Стриженова, Гоша Куценко, Ольга Волкова, Марина Голуб, Лия Ахеджакова,  Алексей Рязанцев и др.

# 264
Павел Соколов  "Поговори со мною мама"

# 265
 wavey wavey wavey  Лека нощ и приятен уикенд!

Павел Соколов - Окольцованная птица

# 266
    Нонна Гришаева . Нека ни порадва с таланта си този следобед.      

# 267
# 268
# 269

Общи условия

Активация на акаунт