Любители на Котки Тема 67

• 37 036
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • До хладилника, който обичам
50 лв ми казаха от Новет Peace за бездомни (женски). За домашни им е 90 лв цената. Аз заведох Маша във ветеринарен кабинет на ул. "Сергей Румянцев", срещу 50 лв я кастрираха, това им е "редовната" цена, но не питах имат ли безплатни или намалени кастрации за бездомни. Доволна съм от работата им и отношението им.

На нашата улица почва да става страшно - имаше няколко големи котки, може би кастрирани, защото никога не съм ги виждала с малки, които няколко съседа хранят. Тази година обаче хора на улицата "произведоха" няколко котенца - част раздадоха, другите просто пуснаха на улицата, защото "те не са наши, ние само ги храним на двора" (затворен вътрешен двор в къщата им). Некастрирани, разбира се. Очаквам до няколко месеца да има нови поколения и това ме притеснява.
И в добавка, от съседната улица по аналогичен начин се появиха още три такива котета, плюс две котила от другата улица в съседство Tired

# 586
Ама то не било само котешка среща Laughing Моят по-малък пубер ще празнува рожден ден тогава в къщи с още 15-20 пубера. Пита се в задачката къде да сложа котките по време на дистръкшъна?!

Ивонче, нещо не ми се отварят линковете и не виждам какво ти е пратила колежката Wink, ама 4 лапи правят безплатна кастрация - офисът им е на 5-те кьошета, отиваш и си искаш талонче. Дават ти без проблем, също и списък с клиники, където можеш да я заведеш.

Искам специално да похваля "4 лапи" и да благодаря за съдействието! В двора на нашия ресторант се завъдиха бая маци, впоследствие с малки мачета. Ние си ги храним, повечето клиенти също им се радват, даже по имена ги знаят, ама все се намира по някой дето светът му пречи и се почват скандали - какви са тия котки, ще се обадим в ХЕИ, вземете мерки... #Cussing out А те са си на двора животните, даже съм ги обезпаразитила. Та от 4 лапи се оказаха наши клиенти и сами предложиха помощ - дойдоха една сутрин с клетки и примамки, изловиха ги /че те са бая дивички!/, кастрираха ги и ги върнаха паспортизирани и ваксинирани! Даже снимки са им направили и са ги пуснали по сайтовете за осиновяване!

# 587
50 лв ми казаха от Новет Peace за бездомни (женски). За домашни им е 90 лв цената. Аз заведох Маша във ветеринарен кабинет на ул. "Сергей Румянцев", срещу 50 лв я кастрираха, това им е "редовната" цена, но не питах имат ли безплатни или намалени кастрации за бездомни. Доволна съм от работата им и отношението им.

На нашата улица почва да става страшно - имаше няколко големи котки, може би кастрирани, защото никога не съм ги виждала с малки, които няколко съседа хранят. Тази година обаче хора на улицата "произведоха" няколко котенца - част раздадоха, другите просто пуснаха на улицата, защото "те не са наши, ние само ги храним на двора" (затворен вътрешен двор в къщата им). Некастрирани, разбира се. Очаквам до няколко месеца да има нови поколения и това ме притеснява.
И в добавка, от съседната улица по аналогичен начин се появиха още три такива котета, плюс две котила от другата улица в съседство Tired

Благодаря ти за бързия отговор! Ако и аз намеря някаква нова информация ще пиша тук.
Много съжалявам за това, което разказваш за вашия квартал, много е притеснително. Така ми се иска да ги няма тези проблеми. Личното ми решение е винаги, когато мога да кастрирам някое животниче и да се погрижа колкото мога.  Peace

Олее, браво на 4 лапи! Много положително съм впечатлена, браво!  Simple Smile

# 588
  • София
Фея Кръстница, гледала съм 2 кастрирани мъжки.  Wink  Не маркираха, но се биеха за надмощие. Разделихме им територията, но това беше наше решение. Страхувахме се да не се осакатят в наистина жестоките им битки. Но пък тук във форума има много доказателства за мирно съвместно съществуване. И никой не се е оплакал, че маркират. По-скоро разпитайте за поведението на котката/котарака сред другите животни от приюта.

# 589
В приют Богров кастрират безплатно бездомни и домашни кучета и котки. Аз куче съм кастрирала при тях, котка не ми се е случвало. Котаракът си го кастрирах във Ветмедикус - 30 лв. И от двете места съм доволна, хубаво работят.

# 590
  • на брега на морето

Поради  липса на камбанки казвам, че е момиче. Ама никога не съм виждала такава шошка  Grinning  newsm78

# 591
Дупето е това, друго не се вижда.

# 592
Явно Рижик го избива на бой, когато се "надруса" с катнип

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 01:00 от Фея Кръстница

# 593
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ФеяLaughing ти пък що му даваш да се друса?! Crazy Добре си живеете вие, кучето - интелигентно, Лилянка - аристократична, хулиганът Рижик - надрусан ... newsm78 ... ами да   Bulb , време е да си вземете обикновена котка! hahaha Hug

# 594
Фея, пълнят душата твоите пухове... и тримата са разкошни Heart Eyes А 'надрусан' Рижик- голям дивак, ще му ям непослушното бойно дупе Crazy Hug

# 595
Още веднъж благодаря за контактите. Вече занесох адресите на единствените комшии, които също за загрижени за котката. Те ще я закарат с колата, защото аз с трите деца без кола съм като затворник. Надявам се да е скоро, ще ви пиша  Hug

# 596
Рижик и СИЕ са очарователни!!! 
Размечтах се за такава катерушка...

# 597
Подобни катерушки ги продаваха в един немски магазин до женския пазар. Мercari. Бях си купила подобна, висока до тавана за около 40-50 лв.

# 598
  • на брега на морето
Фея, много е едър Рижик. Нямаш ли наблюдение, че голям брой от рижавите стават огромни?

Summer Smile, вярно, че е дупето  ooooh! Момиченце е, без съмнение  Hug

# 599
Подобни катерушки ги продаваха в един немски магазин до женския пазар. Мercari. Бях си купила подобна, висока до тавана за около 40-50 лв.

Ще дебна да видя какво ще пуснат, че те в тези магазини все си менят асортимента. Но тази на Феята си е от луксозните, за които Сушата само ще си мечтае. Накрая ще й взема едно дърво да си  го дере и яде  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт