Пазаруване от enzo.bg (4)

• 133 530
  • 767
  •   1
Отговори
# 45
Аз си поръчах 1 парфюм от тях и съм много доволна, но и аз се подразних от факта,че постоянно сменят цените...бяха пуснали един парфюм миналата седмица на страшно изкушаваща цена, дори рекламата в друг сайт върви още с некоригирана цена, отварям и хоп-с 5 лв отгоре ...ще изчакам за нови промоции, ако не, ще се приориентирам другаде... Thinking

# 46
Момичета,имате ли код за отстъпка,който няма да използвате?  Ако имате,ще се радвам да го споделите на лични.

# 47
 Момичета,някой връщал ли е продукт и получил ли си е парите обратно?? Каква е процедурата?

# 48
Аз  Party
Изпращаш продукта за твоя сметка на посочения в сайта адрес в Сливен. Задължително към него пишеш придружително писмо, в което обясняваш какъв е проблемът и начин, по който искаш да те компенсират (замяна/или като мен - връщане на парите). След седмица ми писаха мейл, че ще разгледат рекламацията в срок от 30 дни. За щастие на другия ден парите бяха по сметката ми... което ме подсеща - в писмото се отбелязва номер на банкова сметка и се прилага копие на фактурата за платената от теб сума, вкл. пощенски разходи.
Успех  Peace

# 49
  • на село
Аз  Party
Изпращаш продукта за твоя сметка на посочения в сайта адрес в Сливен. Задължително към него пишеш придружително писмо, в което обясняваш какъв е проблемът и начин, по който искаш да те компенсират (замяна/или като мен - връщане на парите). След седмица ми писаха мейл, че ще разгледат рекламацията в срок от 30 дни. За щастие на другия ден парите бяха по сметката ми... което ме подсеща - в писмото се отбелязва номер на банкова сметка и се прилага копие на фактурата за платената от теб сума, вкл. пощенски разходи.
Успех  Peace
и на мен ми възстановиха парите по същата схема Peace

# 50
  • Там, където ме обичат
Аз гласувах "по-скоро не"
заради всички коментари за парфюми, а и винаги са ме съмнявали парфюмите, заради продажбата на тестери, писах вече в предната тема. newsm78
ПОръчвала съм само продукти за коса, според мен оригинални, бих пробвала и бяла селективна козметика, там има доста добри предложения. Rolling Eyes

Добре де.

Въпросът е "Имате ли съмнения относно оригиналността на придуктите".
В поста по-горе се споменава за отдавнашни съмнения, породени от коментари тук и последвалият отговор "по-скоро не" не са ми логично свързани.
Има и други подобни коментари.  Peace
Не ми става ясно, имате или нямате съмнения за продуктите на този сайт.

Аз имам съмнения, затова и не поръчвам от там.
Отгоре на всичко, доставката е безплатна при поръчка над 159 лв.
Айде, няма нужда.

# 51
  • Варна
 Вече няма безплатна доставка,било е промоция  Mr. Green

# 52
  • София
Въпросът е "Имате ли съмнения относно оригиналността на придуктите".
В поста по-горе се споменава за отдавнашни съмнения, породени от коментари тук и последвалият отговор "по-скоро не" не са ми логично свързани.
Има и други подобни коментари.  Peace
Не ми става ясно, имате или нямате съмнения за продуктите на този сайт.

Аз имам съмнения, затова и не поръчвам от там.
Отгоре на всичко, доставката е безплатна при поръчка над 159 лв.
Айде, няма нужда.
Права си, не съм се изказала правилно Embarassed мисълта ми беше - че продуктите според мен по-скоро НЕ са оригинални, най-вече парфюмите, особено тези на ниска цена.
Скоро преглеждах сайта да видя коледните им промоции, видях, че са започнали да предлагат и Nuxe, имат подаръчни комплекти на добри цени на пръв поглед, защото не съм проверявала по аптеките как е.  newsm78
Иначе още се въздържам от поръчка на селективна бяла, там цените играят доста, но въпреки това са по-добри от тези магазините и това, което съм виждала в други онлайн магазини  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 53
Поръчах парфюм на мъжа ми, той твърди, че е фалшив  Tired Това му е трети парфюм от един и същи вид. Абсолютно категоричен е и не го ползва. Може би някои са оригинални, някои не са, не знам какво да мисля ...

# 54
Махнали са опцията за избор на продукт със специална цена  Sad

# 55
  • Чукарландия
Най-добре да махнат целия сайт, вместо да ни взимат за мезе. Naughty

# 56
  • на село
rotfImbo rotfImao smile3501
  202uu

# 57
  • София
rotfImbo rotfImao smile3501
  202uu
Голяма реклама си правят по радио Витоша.Все още има неща,които излизат изгодно да се поръчват през сайта,това са Лореал професионел и Тиджи,на които много безсрамно им вдигнаха цените под предлог че се променял курса на долара  Tired

# 58
Поръчах парфюм на мъжа ми, той твърди, че е фалшив  Tired Това му е трети парфюм от един и същи вид. Абсолютно категоричен е и не го ползва. Може би някои са оригинални, някои не са, не знам какво да мисля ...

Кой е парфюма? Няма ли как да го върнете?

# 59
Съгласна съм с Белла Simple Smile Налагаше ми се да поръчам, защото от доста време съм си наумила една поръчка (Шампоан и хит протекшън на Лореал и ампули против косопад на Ревлон - ще пиша отзиви за тях, защото май никой не ги е ползвал), но надали ще има следваща поръчка.
Аз им пиша :
Цитат
Искам да ви кажа, че съм фен на вашия сайт, но съм разочарована от това, че махнахте специализираните промоции. Отделно доставката ви е много скъпа, ваши конкуренти предлагат двойно по - евтина доставка. Предполагам, че таак се намира равновесие между цените... Благодаря за вниманието!
Те ми отговориха :

Цитат
Доставката ни е 6 лв. , защото изпращаме всички продукти от Чехия и Германия и транспортните ни разходи са доста високи.

Нямаме складове и магазини в България. Относно промоциите, в момента подготвяме много коледни промоции и намаления, може да следите нашият сайт и да се възползвате от тях.

Общи условия

Активация на акаунт