Пазаруване от enzo.bg (4)

• 132 835
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ужасно неприятно...може ли да снимаш и качиш книжката, която имаш? А парфюма можеш да го върнеш в случай на съмнение за оригиналността.

# 706
  • София
Няколко дни пазих и кутийката и книжката, но в крайна сметка мъжът ми реши да не си причинявам нерви - достатъчно се ядосвах на себе си, а уж не правя такива глупости! За успокоение от безмитния в Турция си купих Escada Especially   Mr. Green а този Alien ще го използвам като един мноооого  скъпо струващ дезодорант докато свърши и си купя любимият оригинал! Но повтарям, че не се съмнявам, абсолютно съм сигурна, че не е оригинален. Аз го ползвам както казах от 4 години, за тези години съм имала 6 парфюма и мога да направя разлика. Но всичко е въпрос на лично решение - не пиша за да настройвам хората, а за да са наясно какво купуват и дали искат да направят компромис с качество и цена.

# 707
Няколко дни пазих и кутийката и книжката, но в крайна сметка мъжът ми реши да не си причинявам нерви - достатъчно се ядосвах на себе си, а уж не правя такива глупости! За успокоение от безмитния в Турция си купих Escada Especially   Mr. Green а този Alien ще го използвам като един мноооого  скъпо струващ дезодорант докато свърши и си купя любимият оригинал! Но повтарям, че не се съмнявам, абсолютно съм сигурна, че не е оригинален. Аз го ползвам както казах от 4 години, за тези години съм имала 6 парфюма и мога да направя разлика. Но всичко е въпрос на лично решение - не пиша за да настройвам хората, а за да са наясно какво купуват и дали искат да направят компромис с качество и цена.

Да помоля и аз, след като няма да връщаш парфюма, би ли снимала флакона, кутията и книжката и пуснала снимките тук?
Лично аз, а предполагам и други потребители, искам да видя за какво иде реч и да знам как да разпозная менте на Елиън. Много ще ни помогнеш, благодаря   bouquet Hug

# 708
Здравейте,

някой ще може ли да помогне - как точно да различим оригинала от менте, защото аз не съм сигурна (освен ако не е някое наистина много долнопробно менте)?

Поръчах си парфюм и утре ще го взема.

Мерси предварително Simple Smile

# 709
Няма долнопробно и горнопробно менте.И в двата случая си е все менте.Ако искаш оригинал, не поръчвай от тук.Дай 40-50лв. повече и нямаш проблеми да го мислиш дали е горно... или долно...

# 710
Всъщност има разлика, защото съм виждала... Парфюма, за който знам със сигурност, че има няколко реплики е One Million на Paco Rabanne...

# 711
  • Чукарландия
И аз да помоля  harry10 за снимки на въпросния Alien. Hug

Защото аз си взех тестера на Alien от Ензо и абсолютно няма никаква разлика с парфюма ми (купуван от Германия), нито в мириса, нито в трайността му. Peace

# 712
  • София
Момичета, съжалявам, но съм ги изхвърила. Търсих поне оригиналната книжка да снимам - да видите колко е дълга и така да ви кажа каква част от нея е книжката в парфюма, но и нея съм я изхвърлила. Но дори да бяха налични на снимките не можете да видите материала от който са направени. Както ви казах кутията, в оригинал е лъскава, от много хубав картон, луксозен. Кутията на парфюма е как да ви я обясня .... представете си хартията на блок №4, но по-дебела.Книжката в оригинала е също от луксозна хартия, а във въпросния парфюм е от тънка хартия, тип рециклирана. Но най важното е липсата на код и трайността. Шишенцето си изглежда точно като на снимките. Течността в парфюма обаче е по-рядка. Трябва да ви кажа, че течността на оригинала е гъста и в края на ползването се образува около дупката нещо като гъст гел.
Белла, не знам какво за вас е трайността на парфюма. Конкретно за този – парфюмът в оригинал трае 12 часа! Сутрин като се парфюмирам в 8 часа, вечер в 6 часа в магазина ме усещат/усещаха, в асансьора, в коридора в офиса цял ден колегите познават, че съм минала оттам. Или пък детето да казва  например "тази възглавница мирише на мама" - в добрия смисъл, обаче   Grinning Сега за жалост не е така ... Това е най-трайният парфюм, който съм имала, по-траен е от всички дамски Шанели дори.
Относно това как може да се познае дали един парфюм е истински или менте, мисля че само хора, които познават конкретен парфюм и ефекта от него могат да го направят. Ако беше друг парфюм, който не съм ползвала не знам дали бих го разпознала. Просто този го познавам до най-дребните подробности. Купувах го от годините, когато имаше и една малка лилава торбичка в кутийката в която да си носиш парфюма. Вече я няма, но аз си пазя последната и си го държа в нея.

Леле, сега като прочетох как съм го "нахвалила" този парфюм да не почнем всички да миришем еднакво  Grinning. Шегувам се, парфюмът е специфичен и  както всички парфюми може би не подхожда на всеки тип кожа. Но това определено е МОЯТ парфюм - само че в оригинал  Grinning

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 21:31 от harry10

# 713
  • София
Няма долнопробно и горнопробно менте.И в двата случая си е все менте.Ако искаш оригинал, не поръчвай от тук.Дай 40-50лв. повече и нямаш проблеми да го мислиш дали е горно... или долно...
Съгласна на 100% вече! 

# 714
  • Чукарландия
Да, и при мен трайността и на тестера, и на оригинала е приблизително 12 часа. Лично аз, нямам никакво съмнение в оригиналността му, т.к. моите приятелки, колеги, близки никога не могат да разберат с кое от двете съм парфюмирана. Казват: "С Ейлиън си." Peace

# 715
Съгласна на 100% вече! 
Joy Joy JoyОригинален тестер и ментак са също далечни галактики.

# 716
  • София
rainbow2012 може и да е права - нищо не знам за тестерите. Може и да са оригинални ....Аз говоря за парфюма.

# 717
  • Варна
 Не съм поръчвала парфюми и не бих рискувала точно от Енцо, но от всичките си други поръчки съм страшно доволна. Не се съмнявам в оригиналността им, продуктите са си в срок на годност. Последната поръчка направих в неделя след обяд и получих преди малко. Изключително съм доволна от бързината им този път!

# 718
Harry10, не се заяждам,но защо не си върнала парфюма?Щяха да ти върнат и парите,все пак не са малко..то вярно,че правата ни в Бг са ограничени,но за мен това е неуважение към труда и парите...

# 719
  • София
Harry10, не се заяждам,но защо не си върнала парфюма?Щяха да ти върнат и парите,все пак не са малко..то вярно,че правата ни в Бг са ограничени,но за мен това е неуважение към труда и парите...
Не го приемам за заяждане изобщо. Много си права! Просто ежедневието ми е толкова напрегнато и натоварено, че наистина нямах нерви, а да не говоря и време за да се занимавам и с това. Приех го философски, научих си урока и го споделих и тук за да се знае и да не се заблуждават хората, че парфюмите са оригинални, или поне не всички парфюми....... незнам , нямам опит с нищо друго купувано от сайта /познайте дали ще повторя, де  Wink ..... както казах просто споделих...

Общи условия

Активация на акаунт