Мнение за 45 ЦДГ "Алиса" гр. София?

• 3 008
  • 8
  •   1
Отговори
Някой може ли да ми даде мнение за  45 ЦДГ "Алиса" гр. София? Ще ви бъда много благодарна!

# 1
Никой ли няма впечатления от 45 ЦДГ?

# 2
  • София
Здравейте! Преди време и аз търсих информация за тази градина, но не намерих. Въпреки това записах сина си там и съм доволна. Ние сме от септември, тази година, така че не знам колко меродавно е мнението ми - самата градина е ремонтирана, в момента направиха и нова площадка, т.е материалната база е добра. Учителките ни са много човечни и разбрани, винаги мога да се обърна към тях (това е за трета група). Детето ми ходи с огромно желание, което за мен е най-важно. Предлагат доста извънкласни занимания, често имат и куклен театър....Не знам какво точно Ви интересува. Доста се чудех дали да поставя Сарагоса или Алиса на първо място в кандидатурите ни, но не мисля че сбърках

# 3
Млади или по-възрастни са учителките? Питам това, защото детето ми има страх от възрастни учителки.

# 4
  • София
Учителките са на възраст, но не с визията на "пенсионерки"(извинявам се за определението) Embarassed

# 5
Много ти благодаря beb4o_fb .

# 6
Здравейте!
Интересувам се от мнения за 45 ЦДГ "Алиса". Много ще Ви бъда благодарна ако някой ми каже нова информация за тази градина. Скоро ни предстой местене в този район и най близката градина ще ни бъде тази, пък и сега излезнаха свободните места и искам да кандидатстваме там.
Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 7
  • Cофия
Градината е страхотна!
дъщеря ми е в първа група и съм много доволна. Единствения проблем, като във всяка градина естествено е, че някои родители си позволяват да водят болни деца с бележка от лл, че са здрави, и предават бацили и на останалите.
Но иначе базата е супер, персонала е много внимателен  Peace

# 8
Градината е страхотна!
дъщеря ми е в първа група и съм много доволна. Единствения проблем, като във всяка градина естествено е, че някои родители си позволяват да водят болни деца с бележка от лл, че са здрави, и предават бацили и на останалите.
Но иначе базата е супер, персонала е много внимателен  Peace
Много ти благодаря за информацията. Аз искам и се надявам да ни приемат там на това класиране за първа група.

Общи условия

Активация на акаунт