"По дрехите посрещат, по ума изпращат".....А вие?

• 20 125
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
  • Bapнa
Те са една и съща жена, просто в ляво е неглиже. Не се е постарала, да приемем, че така излиза по срещи с приятели или така ходи на работа. Защо ако е неглиже хората я приемат по един начин, а ако е като в дясно - по друг?

# 181
Добре де, практически опит с непозната - в коя от двете светлини би ви вдъхнала повече доверие, за да общувате с нея?
Скрит текст:

Липсват бижута, а и лака не се вижда, нооо все пак можем да изберем

На каква тема си общуваме? Laughing

# 182
  • София
Те са една и съща жена, просто в ляво е неглиже. Не се е постарала, да приемем, че така излиза по срещи с приятели или така ходи на работа. Защо ако е неглиже хората я приемат по един начин, а ако е като в дясно - по друг?
Не знам как я възприемат хората, аз я възприех като един и същи човек и го казах по- назад. И в двата случая изглежда чиста и спретната. За капак и лъчезарна.

# 183
  • В Космоса
На мен неглижето ми вдъхва повече сериозност. Инак ми изглежда по-повърхностна.

# 184
  • Bapнa
Това е подвеждащ въпрос, Цонна  Mr. Green
Не знам, примерно сте на заведение, всички са се спретнали, въпросната дама идва така.
Или отива така на интервю за работа. Или е шеф и така отива на работа. И т.н., т.н. Говоря за левия вариант.

Явно снимката ми е неподходяща, ще опитам да намеря друга.

# 185
  • София

Явно снимката ми е неподходяща, ще опитам да намеря друга.

Подходяща ти е, напротив. Аз не общувам само с модни икони, нито аз съм модна икона. Просто обичам чисти и спретнати хора. Елементарно е да си с чиста коса, чисти дрехи, които не са скъсани и не висят. Не е нито до пари, нито до вкус, а простичко себеуважение.

# 186
  • София
Онази на снимките не е станаала от патка нещо като лебед само с грим. Като гледам, похарчени са хиляди долари за коронки на зъбите, също и скалпелът е играл по торбичките под очите. Това само на пръв поглед. Сигурно ако я разгледам по-внимателно като пъзела "открийте деветте разлики", ще намеря и още неща.

# 187
За жената от снимката бих могла да кажа, че никога не би била част от най-близкото ми обкръжение. Не е мой типаж. Иначе и с двата и образа не ми пречи да обсъждам времето. Laughing

# 188
Онази на снимките не е станаала от патка нещо като лебед само с грим. Като гледам, похарчени са хиляди долари за коронки на зъбите, също и скалпелът е играл по торбичките под очите. Това само на пръв поглед. Сигурно ако я разгледам по-внимателно като пъзела "открийте деветте разлики", ще намеря и още неща.
Aйде и ти:) сигурна съм ( е, почти), че това е леко преобразяване, а не екстремно.
Малко избелване на зъбите, никакви торбички няма- само грим. Лицето й е съвсем същото, тялото тоже. Дрехи, грим и осветление.

# 189
Е няма чак толкова промени тая жена. То на повечето хора само от грима им идва голяма разлика и прическата.
И в двата случая си е съвсем приемлива за общуване, ако може изобщо да се гадае по снимка.

# 190
  • Bapнa
не, не, Бояна, нямам това предвид. Не съм казала, че си модна икона или общуваш с такива. Имах предвид посрещането по дрехите като цяло, че една обикновена жена неглиже е приемана по един начин, а постарала се за външния си вид - по друг. Исках да разбера, коя от двете и външности ви харесва повече.

# 191
  • София
Сравни дължината на зъбите и ще забележиш, че има голяма разлика! На първата снимка усмивката е по-малка и зъбите са по-дребни, а на втората усмивката и зъбите са по-големи. колкото и голямо да е разстоянието по вертикала между двете устни, и колкото и да си е отворила устата, долниите зъби няма как да се покажат чак толкова, защото  се покриват от горните. Като се усмихне, и очите й се присвиват по различен начин, като на първата снимка торбичките затварят окото, а на втората очите са широко отворени и без торбички при по-голяма усмивка. Не се връзва при по-малка усмивка да има торбички и по-присвити очи, отколкото при по-голяма усмивка да има отворени очи.

# 192
  • София
не, не, Бояна, нямам това предвид. Не съм казала, че си модна икона или общуваш с такива. Имах предвид посрещането по дрехите като цяло, че една обикновена жена неглиже е приемана по един начин, а постарала се за външния си вид - по друг. Исках да разбера, коя от двете и външности ви харесва повече.

И в двата случая се е постарала- изглежда чиста и спретната, мен лично това ме интересува. Другото е въпрос на вкус. Изключвам крайностите, разбира се, но и те рядко могат да ме потресат. вярвам, че всеки от нас поне веднъж, а вероятно и повече пъти е изглеждал нелепо в очите на един или повече други.

# 193
  • Bapнa
Ето я Рене... някакви коментари? Не е Рене, Милка е, идва така на работа. Ходи така до магазина, отива  да пие кафе... да си купува дрехи, да вземе детето си от детска градина...

Скрит текст:

# 194
Бояна- именно заради тази ограничителна призма трябва да сме по предпазливи в случайни предположения,заради многото грешки ,които могат да се допуснат и едно приятелство или евентуално партньорство да бъде пропуснато. Не слагам много ограничители,но според възпитанието и познанията ми те сами се представят при среща с непознати или не дотам познати.
Presiqna- и двата типа са крайни ,но са познати като типажи и с лесно разпознаваеми и лесно се нагаждат към представите на мнозинството. Средния вариант е липсващия тук.

Общи условия

Активация на акаунт