Клуб на храбрата шивачка - тема 12

• 104 434
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте сръчни мацки, аз също получих отговор от продавалник и меко казано съм разочарована. Моето мнение, че изобщо не ни взимат на сериозно. Ето отговора :

Здравейте mim`s boutique,

Благодарим Ви, че се свързахте с нас!

Няма как да направим категория специално за определен потребител.

Можете да си направите безплатен акаунт в сайта и да публикувате обявите си,
 както и другите майстори на ръчно изработени стоки.

Също така можете да се възползвате от промо опциите ни, които ще позволят на по-
 голяма част от потребителите ни да видят стоката ви.

Дори не си струва да коментирам
newsm11 newsm11 Просто няма думи. Имам усещане, че наши молби няма как да стигнат до хора, които могат да разберат, за кое говорим изобщо. Най-тъпия отговор, #Няма как да направим категория специално за определен потребител#   smile3512 smile3512

# 16
# 17
Цитат на: akuanna link=topic=685606.msg23391543#msg23391543 date=1351540936[/quote
newsm11 newsm11 Просто няма думи. Имам усещане, че наши молби няма как да стигнат до хора, които могат да разберат, за кое говорим изобщо. Най-тъпия отговор, #Няма как да направим категория специално за определен потребител#   smile3512 smile3512
Според мен продавалник не могат да се справят с изпълнението на нашето искане, или най-малко изобщо не им са занимава, причините могат да бъдат много. Но да се даде отговор, който няма нищо общо с питането, .... newsm78  #Crazy

# 18
# 19
Не знам какво да кажа. newsm78 Може би грешката беше в еднаквите писма. Ако всеки беше написал мейла в собствен стил, подписал с реалното си име и фамилия и приложил списък на всички останали, които подкрепят инициативата, щяха да си представят по-добре общата картинка.
Бертичка, много красиви! Само последната снимка не се вижда, но като копирах адреса ми излезе този блог http://www.darkroomanddearly.com/2011/12/10th-day-of-christmas-sock-snowmen.html Виждам, че има идеи за всеки ден до Коледа.

# 20
mama Barba , та те не разбраха искането ни от едно и също писмо! Какво би станало ако всеки го обясни със свои думи? Ще стане каша.
По мое мнение изобщо не им е в компетенцията и затова не разбират какво искаме. ОК де обаче нямат ли ИТ специалисти? Програмисти? Това са елементарни неща. Тук ще го обясня на моите хора и веднага ще ми кажат възможно ли е или не и колко време ще отнеме една такава малка промяна.
Те обаче явно са платили някой да им направи сайта и до там Thinking Това ми хрумва само като вариант, защото съобщението ми за грешното отчитане на прегледите на обяви беше преди сума месеци. От тогава мислят по въпрода и се опитват да отстранят проблема... #Crazy
Почвам да си мисля, че нищо няма да постигнем   newsm78 Явно просто не говорим на един и същ език.
Някой ден сами ще стигнат до нашите изводи, че имат нужда от едно такова подобрение. Явно ще трябва да чакаме да се сетят.

mama Barba аз съм натрупала доста такива идейки и смятам да понаправя някои.
Да ви попитам знаете ли как се казва това чудо и дали тук мога да го намеря? Казаха ми че имало такива изолационни тръби Thinking

# 21
Нарича се тръбна топлоизолация. Виждала съм го в бяло, сиво и черно в железариите. За изолация най-хубави са черните, но за твоите цели мисля, че бялото  е най-добро. В магазин за творчество не съм виждала такива. Peace

Аз сега правя една играчка за подарък, но като свърша се захващам с календара. Много си харесвам идеята, ще я споделя като го завърша. Simple Smile

# 22
Bertichka Това е каучук за тръбна изолация.Има фирми,които го предлагат.Иначе върви в различни размери и цветове.В къщи имаме такава изолация в черен вариант и е доста лесно за работа,меко и пластично.
 http://expobulgaria.com/organization_product.php?o_id=2336&id=4244
http://www.isogomaterm.com/?page=pro_tt
Има и от минерална вата такива чудеса,ама не е оферта.
Дано съм помогнала  Hug

# 23
Само да вметн, че минералната вата може да бъде опасна! По-д0бре да се използва изолация за тръби, или подложка за ламинат, но малко по-плътната.

# 24
Да, помогнахте ми много! Ще потърся в железариите бяла. За венци е чудесна!!!
moonDream подложките за ламинат са листове вата  Thinking
Иначе минералната вата наистина може да бъде опасна. За стъклената да не говорим, но навлизаме в друга тема.

# 25
Да на листове е, но е едно такова прозрачно... като силиконово ми стои малко.... и заема всякаква форма. Можеш да го залепиш с леко нагряване, както и изолациите за тръби. Те затова са и удобни! Оформяш. нагряваш, притискаш и готово! Аз съм правила разни кутии с посложката за ламинат, но снимки нямам а вече са подарени.

# 26
Получих отговор на второ писмо!!! Копирам го тук!
Здравейте akuanna,

Благодарим Ви, че се свързахте с нас!

Неколкократно отговорихме на писмо със същия текст - благодарим за идеята и ще
помислим над нея.

Поздрави,
Виктория
Екипът на Продавалник

# 27
akuanna Брей  Laughing Мирише на прогрес?

moonDream , това с кутиите звучи доста интересно.
Притеснява ме факта обаче с това нагряване. Вдишването на изпарения от такива операции е много вредно Naughty  Топенето на материали с нефтен произход е изключително вредно и опасно. Моля те внимавай!
А иначе сега се замислих, тези листове не са ли прекалено тънки  newsm78 Меки ми се струват. Или ти ползваш максимална дебелина?

# 28
А иначе сега се замислих, тези листове не са ли прекалено тънки  newsm78 Меки ми се струват. Или ти ползваш максимална дебелина?

Да купувам възмоно най-дебелата. И допълнително подсилвам с някаква мрежа ако трябва. Поне така ги направих тогава. След ремонта оползотворих останалите материали  Laughing Laughing А нагряването е наистина много леко..... то всъщност и с горещ силикон става. Но задължително на открито, или поне на отворен прозорец, че иначе не се трае!

# 29
  • София
Berti4ka-според мене изолацията за тръби едва ли може да се огъне добре в кръг-прави "чупка",трябва вътре да има нещо,за да е равномерно.Инае такива венци има от стироформ,но не знам ценово дали те устройват.
Може би само тези с акаунт имат отговор от Продавалник? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт