Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 407
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София
pufpaf най-вероятно не си я завършила до край и не си я пуснала.  Confused  Провери си за всеки случай мейла, ако си успяла- би трябвало да имаш потвърждение на него Peace А пък за по-сигурно защо не им пишеш и да ги питаш?!

# 136
Ако днес вече поръчката ми е In delivery , кога мога да очаквам да пристигне ? Дала съм си адреса на работа, а тези дни може и да не съм там постоянно

# 137
сега проверих нямам,но аз влизам през фейсбук,не съм правила отделна  регистрация.... в сайта,но те и от фейса пък може да ми видят мейла нали newsm78
Изтрих всичко от кошницата,ще се пробвам пак.

# 138
  • София
Ако днес вече поръчката ми е In delivery , кога мога да очаквам да пристигне ? Дала съм си адреса на работа, а тези дни може и да не съм там постоянно
Утре или в други ден Peace

# 139
Тази седмица са много бързи. Поръчките от събота и неделя вече са in delivery, така че утре ще ги получим. А и не са обединени.

# 140
  • софия
Тази седмица са много бързи. Поръчките от събота и неделя вече са in delivery, така че утре ще ги получим. А и не са обединени.
Абцелютно. Мисля им се издигнахме в очите. Започнаха да ни възприемат сериозно Blush

# 141
  • София
сега проверих нямам,но аз влизам през фейсбук,не съм правила отделна  регистрация.... в сайта,но те и от фейса пък може да ми видят мейла нали newsm78
Изтрих всичко от кошницата,ще се пробвам пак.

Трябва да си направиш  регистрация в самия сайт Peace През ФБ влизаш в  сайта, но като нямаш профил в него, няма как да стане...

# 142
така и направих jully m  Hug Благодаря за съвета. Успях Blush

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 14:26 от pufpaf

# 143
  • София
не на всички поръчките са диливъри....поне не моята от 27 е все още в опреатор, а там са ми ботушите от ТХ..ще се пръсна от яд ако не ми ги фактурират #Cussing out
на зълва ми са диливъри... #Crazy

# 144
Някой иска ли да му пусна тъмно лилавото кашмирено пуловерче, размер С.
Аз се сдобих с Л, благодарение на krisiki и сега на свой ред да направя добро на някого.

# 145
Аз се сдобих с Л, благодарение на krisiki и сега на свой ред да направя добро на някого.
пускай, ако не е късно

# 146
Какви бяха отзивите за тези?Отговарят ли си на номера,цвета хубаво кафяво ли е?
http://www.miniprix.bg/produkt/1002020/

# 147
пускай, ако не е късно

Късно е, друг го приюти вече.

# 148
  • София
Днес съм русаааа ама много изпуснах си кашмирения пуловер Joy
Системния трябваше да оправи нещо в компютъра ми и вика, ще затворя тези прозорци за по-бърз трафик и аз му викам давай  ooooh! и после се сетих, че ми замина пуловерчето Tired
Ако някой е хванал L от кремевия и не му трябва , ще го прибера с удоволствие Flutter

# 149
  • София
Взимам си думите назад за ваучерите - обработват ги newsm18

Общи условия

Активация на акаунт