Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 698
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
ЖелУезна съм нищо не поръчах. Sunglasses
АniK  държа С тъмно лилав писах ти.

Отговорих и чакам чинно  Hug

# 346
Кои от тези двата да поръчам на малката /на 8 години е/:
http://www.miniprix.bg/produkt/95564/

или  

http://www.miniprix.bg/produkt/98766/

Предполагам първите. Някой получил ли ги е?

# 347
  • София
Започвам моя отчет, че два часа мерих и се въртях пред огледалото:
Маратонки - нося 37, поръчах 38 заради инфото на сайта, но отговарят на около 37.5,
ще ги задържа.
малка чанта - страхотна, точно такава исках. Изкуствена кожа и текстил, Victoria Delef.
не е лоша, нищо особено, ММ каза, че ще се носи.
36 номер ми залепнаха точно както на summer3 - малко широки на талията, малко смачкват дупето, но като цяло добре.
Толкова го дебнах това S, не е лошо, ще го оставя, стои добре, но не е кой знае какво. Яко са изрязани всички надписи на марката  Sunglasses
Това го връщам, лигаво е, не ми стои добре. Бершка.
Много приятен домашен суичър, отдавна се каня да си взема някакъв. Добре ми стои, остава.
Този суичър е коментиран, Cache-cache, за дъщеря ми. Надявам се да го хареса.
Страхотни са, перфектно ми стоят (по-добре от олсейнтските) 36 номер, Jeniffer
Също страхотни, много "яки", Jeniffer, 36 номер.
Тези са за дъщеря ми, Jeniffer, 34 номер.
Супер съм доволна и от трите чифта нови дънки, поръчах ги всички с идеята поне някой да ми стане,
но си ги оставям и ще си ги нося с кеф  Grinning
И последно - червените кубинки. Номерът си е точен, според ММ ми стоят страхотно, но аз не се виждам с тях. Просто изобщо не са в моя стил (с което бях наясно още като поръчах, но ...). Ще ги помисля.

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 15:29 от Carmela Biscuit

# 348
  • софия
Аз нищо не поръчАх  Crossing Arms Както не очаквах да пристигнат поръчките от събота-неделя, те взеха, че дойдоха. Детето много съм го надценила и от 5 блузки 4 ще връщам. Ядосах се. На всичкото отгоре, в Спиди имат някакви неразбории и куриерът ме хвана неподготвена да търча да тегля пари.
За същността на поръчката ще се отчета по-късно. Peace

# 349
  • Бургас
Искам и аз пуловер с кашмир!  Flutter
С-ка!

Нищо не съм поръчала, нямам и намерение, специално за обувките говоря.  Laughing

# 350
Споделет каква е цената на кашмирените пуловери. Аз дори не успях да ги видя в сайта.

# 351
  • София
Споделет каква е цената на кашмирените пуловери. Аз дори не успях да ги видя в сайта.
17 лв.

# 352
  • София
17 лв.

Кремавия и черния са 15 лв

# 353
Дайте линк да рефрешваме дееее Mr. Green

# 354
Току-що пускам заявка за връщане на продукт от събото-неделните намаления. Но в заявката артикулите си излизат на редовната цена, а не на намалените Mr. Green

# 355
  • София
докато приспя децата и те пуснали 50 % намаление #2gunfire #2gunfire
а моята поръчка от събота е все още при оператор?!

# 356
  • София
Преди малко получих смс, днес да си чакам поръчката Shocked Вече я бях отписала за утре, явно довечера ще съм все пак с корсето-блузката която ще ми е горната част на принцеската рокля Laughing

И съм изпуснала намалението (слава богу) hahaha

# 357
# 358
Току-що пускам заявка за връщане на продукт от събото-неделните намаления. Но в заявката артикулите си излизат на редовната цена, а не на намалените Mr. Green

Още сутринта им писах по този повод и ме успокоиха, че ще си получа тази сума, която съм платила, не аз, а те трябваше да се притеснят Joy

# 359
А дали ще възстановят редовната цена, че да си поръчам по-малкия номер от ботушите  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт