Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 481
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
тези някой да ги е получавал?Как са като качество, марка? Отговарят ли си на номерата?

# 616
И аз с смс за предстоящата утрешна доставка на обединените ми 2 поръчки от 30. и 31.10.
смс-ите от Спиди са 2 - един уведомителен за предстояща доставка на следващия ден, за да имаш възможност да отложиш евентуално доставката и един в деня на доставката с дължимата сума  Peace

# 617
 rallii , на телефона в смс-а ли да се обадя , за да отложа пратката за понеделник? Защото е софийски, а аз съм във Варна  newsm78 или няма значение къде съм

# 618
  • София-Лагера
Aз чакам утре тези.На подметката пише made in Italy.
http://www.miniprix.bg/produkt/1013591/

# 619
Деси, ти и Чоколина, направо ми скривате шапката, тя с цени, ти с попадения.
Браво Hug

# 620
  • София-Лагера
Деси, ти и Чоколина, направо ми скривате шапката, тя с цени, ти с попадения.
Браво Hug

Нея съм я признала. Laughing за най-добрата.

# 621
Ухууу, най-сетне Барбу ми е взел пратката Party

# 622
Ухууу, най-сетне Барбу ми е взел пратката Party
И моята, която днес пристигна в Русе и вече е взета.

# 623
  • на земята
Отзиви за тези  newsm78   еств.кожа

# 624
  • софия
смс-ите от Спиди са 2 - един уведомителен за предстояща доставка на следващия ден, за да имаш възможност да отложиш евентуално доставката и един в деня на доставката с дължимата сума  Peace
Уфффф, bouquet Въобще не обърнах внимание каква дата пише. Обадих се да отложа и ме питаха "Защо?" Shocked Това нормално ли е?

# 625
смс-ите от Спиди са 2 - един уведомителен за предстояща доставка на следващия ден, за да имаш възможност да отложиш евентуално доставката и един в деня на доставката с дължимата сума  Peace
Уфффф, bouquet Въобще не обърнах внимание каква дата пише. Обадих се да отложа и ме питаха "Защо?" Shocked Това нормално ли е?
Ха ха, странно, че са те питали "Защо". Аз пък 3 пъти им излушах песничките и все са заети  Crossing Arms

# 626
  • София
Ха ха, странно, че са те питали "Защо". Аз пък 3 пъти им излушах песничкта и все са заети  Crossing Arms
Eeeee, и аз я слушам вече 3 пъти ooooh!

# 627
  • Beyond the Frontiers
Аз я отложих -  уикенд е все пак....

# 628
  • Бургас
аз вече 2 часа не мога да се свържа, не ми върнаха и обаждането  Crossing Arms

# 629
На мен мък в адреса са ми вкарали някаква улица, която изобщо я няма в нашия квартал. Друго всичко съвпада, не мога да се свържа с тях...Утре като ми звъннат за доставка ще уточняваме  Crossing Arms
Днес никакво намаление  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт