Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 421
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • София

КЪк е? НикЪк не е! Пасувай си!

Обувки Кубанас, р-р 36, трябваше да са кафяви, но дойдоха сиви. Мноого ми харесват  Миленка Heart Eyes

Това са моите Кубанаси. Бях поръчала кафяви, изпратиха ми сиви. Написах им да си "оправят" нещата, е "оправили" са ги  hahaha. И по-добре, определено сивите са в пъти "по-шукарни".
Ха -ха даже пишеше ботуши, но обувки дойдоха де! Аз полото го пуснах в събота Confused, ще го връщам значи!

# 31
  • Sofia
Не има е сезона, но ако съдя по лентичките са ТХ, естествена кожа , 36-ти номер, 61лв.

Прибра ли ги  Flutter

Пасувах напълно, нищо не ми хареса, а и нищо не си поправят тази си я харесвам, но идва някаква широка жилетка вместо нея. Има и един спортен панталон на Frijs, не е наличен в момента - нали и той идва сбъркан.
Марианка, ще кажеш за полото - ако е широко цялото, интересно е  Peace И да не е някое лигаво трико. Ръкав 70см ми се вижда много, а аз заглеждам S, дори M - не го искам прилепнало отгоре. По-скоро като роклА със скини дънки или клин  Rolling Eyes

# 32
  • Варна
Не има е сезона, но ако съдя по лентичките са ТХ, естествена кожа , 36-ти номер, 61лв.

Прибра ли ги  Flutter

Даммм  Embarassed

# 33
  • софия
Моля покажете ги тези прословути Кубанас - само за тях се пише и в темата на Javari Peace
цък

farf, кво търсиш в тези обувки  Crossing Arms? Ейййййй, страшна си!

# 34
Аз полото го пуснах в събота Confused, ще го връщам значи!

Пиши като пристигне как е. Аз много го загледжах, много, обаче ми се стори повече от развлечено.

# 35
  • Варна
Моля покажете ги тези прословути Кубанас - само за тях се пише и в темата на Javari Peace
цък

farf, кво търсиш в тези обувки  Crossing Arms? Ейййййй, страшна си!
Е как какво, боса ли да остана Mr. Green

Търся апрески, ама нема и като ги видях ... как да ги оставя да си висят там безпризорни, сърце не ми даде Whistling

# 36
Аз полото го пуснах в събота Confused, ще го връщам значи!

Пиши като пристигне как е. Аз много го загледжах, много, обаче ми се стори повече от развлечено.
Само цъкам тук, манджата хич не иска да се сготви сама. Вече малката ще се събужда, а пилето е още в тарелката.

# 37
И аз тук Simple Smile
От съботно-неделното намаление чакам тези и тези И от двете съм поръчала +1 номер според мерките, дадени в сайта. И 2те поръчки са приети от оператор.

Миналата седмица върнах ботите на Ривър Айлънд , не ме впечатлиха с качество, а и подметката им беше като стъкло гладка  ooooh!

Иначе съм си харесала чанта, портмоне и ръкавици  Whistling Но ще чакам ваучер първо и тогава ще поръчвам  Flutter

# 38
  • Sofia
farf, естествено, че ще ги прибереш  Peace  Голяма си ксъметлийка. Аз, обаче, като ги гледам, хич не са за мен  Confused колкото и лакома да съм, трябва да се поспра, дано някой друг 36-ти номер им се зарадва  Peace
Моите деца са по детските заведения и аз само на компа кесиМ  Embarassed Обаче тръгвам да си ги прибирам, че в това време си представям движение.
И к'во, майка им без гумени ботуши  Crossing Arms

# 39
Привет момичета   bouquet Да се запиша и аз при вас. Още нищо не съм получавала от сайта, чакам си първата поръчка - пуснах я на 25.10 и днес е приета от оператор. И само час след това пуснаха две от блузите, които си поръчах на намалението от 40%  Laughing
Сега ще чакам да ми пристигнат нещата и ще видим ще се хваля ли или ще се оплаквам.

# 40
  • София
От Софийското намаление поръчах  ooooh!
От happy hour-а пак поръчах  ooooh! ooooh!
А още не е дошъл вторник  ooooh! ooooh! ooooh!

# 41

Прибра ли ги  Flutter

Пасувах напълно, нищо не ми хареса, а и нищо не си поправят тази си я харесвам, но идва някаква широка жилетка вместо нея. Има и един спортен панталон на Frijs, не е наличен в момента - нали и той идва сбъркан.
Марианка, ще кажеш за полото - ако е широко цялото, интересно е  Peace И да не е някое лигаво трико. Ръкав 70см ми се вижда много, а аз заглеждам S, дори M - не го искам прилепнало отгоре. По-скоро като роклА със скини дънки или клин  Rolling Eyes
Тая блуза не я ли беше получил някой и каза,че е хубава Thinking

# 42
  • Бургас
Айде и аз да се запиша,че да не остана по назад.
farf мерси за темичката и за времето дето отделяш  bouquet

# 43
Бе... хваща око, ама с тази Дължина на гърба 69 cm и Ръкав 71 cm хич не ми се вижда О.К. Crossing Arms
В анкетата гласувам за РусИ    Hug
Имам нужда от нови ръкавици. В очакване съм на такова намаление  Sunglasses

# 44
  • София
Е, това е то, някои докато atwork , други изписали темата , че и нова почнали Laughing
farf bouquet
Сутринта ми дойдоха обувките и дънките, но нищо не съм погледнала още  Wink
А иначе, след вчера,  официално обявявам фалит   smile3549   Докато не ми активират ваучерите, няма да поглеждам в сайта  Outta Joint , ама нещо се поослушаха този път... И пратките от днес Барбу-ту пак не ги е взел newsm66
Сега отивам да видя дали са ме зарадвали или пак ще има #2gunfire , после да ви проверя какво сте писали и ще давам отчет по някое си време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт